Resident Evil 6 | Xbox 360

ان قدر نمرات بازي پايين بود كه سطح انتظار من رو از بازي خيلي پايين اورده بود و همين مسئله باعث شد كه من وقتي بازي شروع كردم از همون اولش لذت ببرم تا اخرش
خيلي از بازي هاي عالي با نمرات خيلي بالا هم تا حالا به ان اندازه re6 به من مزه نداده بودن .
پيش خودم فكر مي كردم خدا كنه سايت ها و مجلات كاشكي از اين به بعد سخت گيرانه نمره بدن و حتي به اكثر بازي ها نمره پايين بدن اين جوري موقع بازي گيمر بيش تر بازي براش غير منتظره ميشه و بيش تر بهش مي چسبه بازي.:d

یادش بخیر EVIL3 باون همه ترس هیجان
cz7u520lw2v57zdbg5um.jpg
jxxvnn12y0ava43is2mq.jpg
fm68jjvgqg3mjnob5fn.jpeg

بچه ها من بازی رو امروز تهیه کردم. دیسک رو گذاشتم خواستم اجرا کنم دیدم پیغام آپدیت میده!!! مگه این بازی نیاز به آپدیت داشت؟! من جایی نخونده بودم که نیاز به آپدیت داشته باشه!

اپدیت کن مسئله ای نداره
نکنم یه موقع LT3 یا چه میدونم کپی خور بپره؟! آخه خاطره خوبی از آپدیت کردن ندارم. تو اجرای بازی های قبلی که مشکلی پیش نمیاد؟!
راستی من دیسک دوم بازی گیرم اومد! بازی کامل هست؟! یا باید دیسک اول رو بازی کنم؟!

نکنم یه موقع LT3 یا چه میدونم کپی خور بپره؟! آخه خاطره خوبی از آپدیت کردن ندارم. تو اجرای بازی های قبلی که مشکلی پیش نمیاد؟!
راستی من دیسک دوم بازی گیرم اومد! بازی کامل هست؟! یا باید دیسک اول رو بازی کنم؟!

هیچ بلایی نمیاد تازه نیاز به دیسک دوم نیست باید با دیسک اولی بازی کنی دومی فقط چند تا زبان اضافه داره

هیچ بلایی نمیاد تازه نیاز به دیسک دوم نیست باید با دیسک اولی بازی کنی دومی فقط چند تا زبان اضافه داره
والا بازی ای که دستم رسیده قرار بود فقط دیسک اول رو برام بفرستند ولی دیسک دوم بازی رو اشتباهی فرستادند!
الان روی همین دیسک دوم میتونم بازی رو (بخش داستانی) به صورت کامل اتمام برسونم؟! زبان Eng هم تو دیسک دوم هست ؟!

والا بازی ای که دستم رسیده قرار بود فقط دیسک اول رو برام بفرستند ولی دیسک دوم بازی رو اشتباهی فرستادند!
الان روی همین دیسک دوم میتونم بازی رو (بخش داستانی) به صورت کامل اتمام برسونم؟! زبان Eng هم تو دیسک دوم هست ؟!
همه چیز توی دیسک اوله دیسک دو فقط زبان های اضافه تر داره

میدونید اگر رزیدنت ایول 5 و 6 رو مثل شماره های قبلی میساختند دوباره یه عده میومدن میگفتن پس اینا نمیخوان یه نواوری بدن؟! - خسته نشدن این همه رزیدنت اویل تکراری ساختن و.......!!

دوستان یک سوال داشتم .....بازی رزیدنت اویل چقدر فروش کرد؟.....به اون رقم های فضایی که سازنده ها پیش بینی کردن رسید؟:d

Resident Evil 6 رکورد فروش تاریخ کپکام را شکست :

به گزارش “سیلیکونرا” تا کنون ۴٫۵ میلیون نسخه از بازی RE6 در سرتاسر دنیا به فروش رسیده است که این آمار برای کپکام یک رکورد محسوب می‌شود چرا که چنین ارقامی در اولین مرحله و گام فروش یک بازی بی‌سابقه بوده است. البته این آمار و ارقام با همکاری خرده فروشان به‌دست آمده است لذا پیش‌بینی کپکام تا پایان سه ماهه‌ی اول ۲۰۱۳ فروشی معادل ۷ میلیون نسخه خواهد بود که با این خیل عظیم خریداران هیچ بعید به نظر نمی‌رسد. .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or