Resident Evil 6 | Xbox 360

یعنی دیسک 1 انلاین نداره؟؟؟؟ مانیاسافت که گفت در دیسک 1 هست:-/

والا بخدا تو دیسک دوم چهار تا Voice Pack بیشتر نیست. نه آنلاین توش هست نه هیچ چیز دیگه. اینم عکس محتویات دیسک دوم که خیال همه راحت بشه:
51451670468668012316.jpg

اقا به نظر دوستان در حده اویل 5 هست ؟ خودم ایکس باکس ندارم باید برم از کسی ایکس باکس بگیرم میصرفه برم بگیرم ؟
دوست عزیز اگه واقعا عشق اویل هستی و داستانش رو دنبال میکردی اصلا تو قرض گرفتن ایکس باکس واسش شک نکن ...
درسته که سایه ها و افکتای گرافیکی تعطیلن ... ولی خدا رو شکر مابقی قضایا وضع بهتری دارن ... از جمله داستان که دوستان هم اشاره داشتن بهش
اتفاقا از نظر من گیم پلیش هم خیلی بهتر و روون تر شده نسبت به 5 ... جوون پسند تر شده :)
"دوستان اصلاح میکنم ، مقدار خیلی زیادی از مشکلات گرافیکی با نصب روی هارد بهتر شدن ، خیلی بهتر ، از جمله سایه ها ..."

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه واقعا عشق اویل هستی و داستانش رو دنبال میکردی اصلا تو قرض گرفتن ایکس باکس واسش شک نکن ...
درسته که سایه ها و افکتای گرافیکی تعطیلن ... ولی خدا رو شکر مابقی قضایا وضع بهتری دارن ... از جمله داستان که دوستان هم اشاره داشتن بهش
اتفاقا از نظر من گیم پلیش هم خیلی بهتر و روون تر شده نسبت به 5 ... جوون پسند تر شده :)
"دوستان اصلاح میکنم ، مقدار خیلی زیادی از مشکلات گرافیکی با نصب روی هارد بهتر شدن ، خیلی بهتر ، از جمله سایه ها ..."
اقا برو بخر چی از ایکس باکس بهتر ایکس باکس هم از رایانه هم از پلی استیشن 3 جالب تر وبهصرف تره به خدا قسم برو بگیر حالشو ببر

آقا کسی واقعا نمیدونه نفر دوم چجوری باید به بازی وارد بشه واسه اسپلیت اسکرین آفلاین؟آیا نیاز به دیسک 2 بازی هست واسه اسپلیت اسکرین آفلان؟

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم.من بازی رو برنر مکس گرفتم.وقتی که بازی رو روی هار میریزم و داخل بازی میریم،بازی ارور میده و دستگاه خاموش و روشن میشه.بنظر شما مشکل از چی هستش!!:-/

سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم.من بازی رو برنر مکس گرفتم.وقتی که بازی رو روی هار میریزم و داخل بازی میریم،بازی ارور میده و دستگاه خاموش و روشن میشه.بنظر شما مشکل از چی هستش!!:-/

سلام
مشکل از ایمیج بد بازیه.برو یکی دیگه بخر
.
.
.
.
.
خوبه خیر سرشون بازیو یه ماه زودتر دادن بیرون
ماها حاضر بودیم این یه ماه هم صبر کنیم ولی حداقل یه بازی بدون ایراد گیرمون بیاد

داداش هیچ مشکلی نیست به جز یک مشکل بزرگ که یارو بهت بازی معمولی رو جا برنر مکس انداخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or