Resident Evil 6 | PS3

ولی من می گم اگه اینهمه نسخه توش باشه می ارزه ! فقط من نمی دونم این بازی ها همشون به صورت فیزیکی تو پک هستن یا مثلا من باید برم 20 گیگ گلد ادیشن دانلود کنم :دی کسی می دونه توضیح بده !!
اقا هیچکسی پاسخ مارو نمی ده ؟ این نسخه ها به صورت فیزیکی تو بازی هستند یا باید دانلود کنیم !؟

ممنان ! :دی
البته اگر دانلودی باشند من غلط بکنم بگیرمشون ! :دی

دانلودی هستن دیگه سوات نداری مگه تو عکس نوشته

اقا هیچکسی پاسخ مارو نمی ده ؟ این نسخه ها به صورت فیزیکی تو بازی هستند یا باید دانلود کنیم !؟

اون تصویری رو که گذاشتم اگه ببینید متوجه میشید که دانلودی هستن!
فیزیکی بود که 90 دلار نمیداد این کپکام دندون گرد :دی

ایا سوات نداری تو ایا :دی کیا اویل 6 مضخرف میشه 100% :دی

اره میدونم فقط به احترام اسمش میگیرمش ! :دی

آخرین ویرایش:
دمو رو 3 سوته گرفتیم 3 سوته هم بازی کردیم :d ...
خب بازی که فقط با سه شخصیت لیون ، کریس و اون یکی که یادم نیست:d .
می شه گفت بهترین قسمت که شبیه رزیدنت بود قسمت بازی با لیون اسکات کندی بود :d .
قسمت های دیگه مثل کریس که کلا جنگ خیابونی بود شبیه رزیدنت نبود ولی اکشن خوبی داشت و اون یارو هم شبیه یه اسپین آف داغون می مونه اکشن چرت و ترس کجا بود اون دختر کوچیکه یه تنه همه رو حریفه :d.
گرافیک هم اصلا مناسب تلوزیون های Full HD نیست و نسبت به کاتسیناس واقعا افت احساس می شه .
گیم پلی هم خیلی سریع یجوری بود اصلا سنگینی نداشت زامبی نزدیک می شد راحت فلنگو می بستی با سرعت می دویدی یا با زامبیا کاراته کار می کنی:d ! کلا گیم پلی زیاد به من که حال نداد فقط بدرد همون بخش کریس می خورد همچین gp که داره .
و co-op آنلاین بازی واقعا عالی و بدونه لگ بود من که خیلی خوشم اومد و +ترین نکته بازی بود:d.

بنظر من بازی امتیازش بیشتر از 6 نیست .
راستی اسم یارو یادم اومد جی ک:d.

به جای این برید dishonored بخرید!:d
هیچ وقت از کشتن زامبی خوشم نیومده!:|(به استثناء THE WALKING DEAD)
دموش خیلی مسخره بود،هوش مصنوعی در حد اژدها!:d-همراه بازی،نقش مجسمه آزادی رو ایفا می کنه تا همراه!
بقیه چیزاش برا من مزخرف بود؛ترجیح میدم برم دنبال بازی های مفهومی و چیزی بیشتر از کشتار محض!:d

دمو رو دانلود کردم.
هر سه بخش بازی لیون و کریس و جیک هر سه قشنگ و عالی بودن.
به شدت منتطرشم .به همه دانلود دمو رو پیشنهاد میکنم حجمشم زیاد نیست 800 و خورده ای مگ هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or