Over Lord 238
کاربر سایت
عزیز از دنیا بی خبری؟:dدلار هم قیمته خون من و شماست
فقط قیمت بازی نرفته بالا قیمته همه چی رفته بالا
Gamers who are experiencing this issue needs to delete the game and re-download and install it from scratch once again (without installing the patch). You guys won't be able to participate in any online activities in the game until Capcom or Sony fixes this bug.
هر دوتا یکیه دیگه :dفقط دلار نیست ارزش پول خودمونم اومده پایین. تف..............
از بخش لیون شروع کردم خیلی خوب بود بخش های دیگرو امتحان نکردم.
مگه بازی سکانس های سوا داره؟
آنچارتد3 و اسلیپینگ داگ رو بیارید پایین از عرش :d این TLOU یه کم زود مهم نشده؟! بهتر نبود بازیهایی که زودتر رلیز میشن توی این بخش قرار بگیرن؟
یه لحظه فکر کردم تاپیکِ ادلار vs ریاله :d
بازی در چه حاله؟!
مگه بازی سکانس های سوا داره؟
به نظرم ارزش نداره 200 تومن پول اینو بدیاينقدر متاي بازي بد شده...بحث قيمت بالاي بازي رو بذاريم كنار واقعا نميدنم بازي ارزش اورجينال خريدن داره يا نه ...الان قيمت چجورياست..كسي ميدونه؟
تاپيك مهم هم نشه اتفاق خاصي نيفتاده.. كسي ps3 شو بازي نميكنه مثل اينكه:d بذاريم تاپيك خاك بخوره تا درس عبرتي شود براي آيندگان...
..از نصف هم کمتر داده
منم خوشم میاد بعد میگیرمواقعا قیمت ها سرسام اوربازیها منرومجبور کرده برم با pcزبرتیم بازی کنم چرا بعضی انقدر از اویل بد میگن من میتونم بگم که خیلیها پشت سر این بازی حرف میزن یک دقیقه بازی نکردند برای من ثابت شده که این امتیاز ها همشون الکی هستند مهم این که خودت لذت ببریرراستی کسی خبر نداره قیمت بازی ارزون شده یا نه من تا 120 پول کنار گذاشتم برای این بازی واقعا 190 برای یک بازی زیادمن اویل رو دوست دارم حتی 0هم بگیره باز من دوسش دارم به بعضی ها هم بگم که حداقل یک دقیقه بازی کنند بعد بیان بازی رو بکوبند تو بعضی از سایت ها خوندم که کاربر ها میگفتند ترس نداره باید بهشون بگی شما از ترس حرف میزنید کدومتون اویل *قبلی جزاویل 5 بازی کردید