Resident Evil 6 | PS3

الان من اين بازي رو دارم روي ps3 بازي مي كنم
بايد بگم فوق العاده هستش
گرافيگش به نظر من براي يه بازيه مالتي پلتفرم عالي هستش
بافت ها نسبتاً كيفيت خوبي دارن
گرافيگ اسلحه ها هم خيلي خوبه
به غير از گرافيك. اسلحه ها تنوع بسيار خوبي دارن و شما مي توليد اسلحه هاي مناسب رو در جا هاي مناسب به كار ببريد
Guning هم تو بازي خيلي خوب وبالانس
من خودم به شخصه با دوربينش مشكلي ندارم
از لحاظ داستان كه عالي هستش واز لحاظ روايت داستان تا اينجا به نظر من بهترين توي سال بوده
در كل گيم پلي توي بخش كريس به شدت اكشن شده كه من خيلي دوست دارم مثل gears of war شده كه واقعا سرگرم كنندس
واقعاً دست كپكام درد نكنه بازيه خيلي خزبي رو روانه بازار كرده
من هنوز بخش ليان رو بازي نكردم و تا اينجا سناريو جيك رو تموم كردم ونيمي از سناريو كريس رو رفتم
اقا اين شاتگان كريس هم چه قدر خوش دسته.

منم بازیو رفتم و بخش لیان رو تموم کردم و به نظر من بازی رو خوب دراوردن و قابل قبوله و باس اخر بازی یکی از پوست کلفترین باس ها تو این چند وقت اخیر بود به نظرم!:d

همون قدر که بخش لیان،به خوبی ساخته شده(و نه عالی!)،بخش کریس مثل وصله نچسب هست در این بازی.!:| مارکوس فینیکس هم از این فنون کشتی کج استفاده نکرده،که کریس با زامبی های مسلح انجام داد!
این co-op واقعاً چیزه بی خودیه.اصلاً احساس نمی کنی یک انسان بالغ داره باهات بازی می کنه و هوش مصنوعی خود بازی،کارآیی بیشتری از انسان داره در طول مراحل! حداقل زود تر می فهمه که باید چی کار کنه!:|
با داستان بشدت حال می کنم،این رفیقمون سیمونز هم ادای آدم بد ها رو در میاره ظاهراً! اصلاً تیپ و شخصیتش به این حرفا نمی خوره.بزرگ ترین نقطه ضعف داستان،ایشون هستند..

اقا من الان بخوام یه چیزی بگم میگن اسپویل کردی باز من دو هفته ای هست تموم شده اینو برای دوستانی مینویسم که هیچکدام از نسخه های قبلی رزیدنت رو بازی نکردن بنابراین براشون یه سری معماها روشن بشه

فقط بگم ایدا وانگ به اون بدی که دبدبد نیست خودتون میفهمید چرا
باس سناریو لیان از همه مشکل تره نگران بعدیاش نباشید
سی ویروس که منتشر شده در حقیقت نوع تکامل یافته ای از ویروس جی هست که توسط ویلیام برکین در شرکت امبرلا ساخته شد علامت جی در ابتدای این ویروس نشان از کلمه ژنوم داره ویروس جی یهنی جنوم وایرس رزیدنت اویل 2 رو یادت ویلیام هیولا پشت سر هم دگردیسی داشت و ی تغغیر شکل میداد که این کار توسط ویروس تی ساخته مارکوس امکان نداشت تمامی تایرنتهایی که در رزیدنت های قبلی وجود داشتند بر اثر تزریق ویروس تی و جرراحی های متعدد بوجود امدند ویروس جی توسط ایدا وانگ در رزیدنت 2 دزدیده شد ایدا نمونه انگل رزیدنت اویل 4 رو هم دزدید یادتونه نه اون به ظاهر برای وسکر کار میکرد ولی در عمل به سیمنز که از ماموران ارشد حکومتی ایالات متحده بود نمونه هارو تحویل داد اینایی که من میگم مربوط به بازی رزیدنت 6 هست ولی تو خود بازی نیست بنابر این نگید اسپویل کردی خیلی تو این بازی کلا ماهییت ویروس سی مجهوله بنابراین من با منابعی که تو رزیدنت اویل 5 گلد و رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی دیدم متوجه شدم عمل تکامل و کنترل پذیری هیولا ها از ایدا وانگ.......... نشان از ترکیب این دو ماده داره یعنی ویروس جی انگل الفا و انزیم ریمیکر
جیک مولر نسبت به همه ویروس ها مقاومه چرا
چون اون پسر البرت وسکره
البرت وسکر کسیه که پدرش در سن 18 سالگی به ویروس پروجینیتور الوده شد طی پروژه فرزندان وسکر که توسط ازول ای اسپنسر دنبال شد در این پروژه بیش از 200 کودک که والدینشان بهره هوشی متوسط رو به بالا داشتند دزدیده و به ازمایشگاه مخفی اسپنسر (رزیدنت اویل 1 ریمیک) اورده شدند اسپنسر میتوجه شده بود که ویروس پروجینیتور که مادر همه ویروسها و انگلهای رزیدنت اویل هست و منشا اون هم از گرده ها و مایع داخل گلهای نردبانی به اسمان(رزیدنت اویل 5) تهیه شده میزبان بدون بهره هوشی مثل حیوانتو فورا از بین میبره نهایتا رو کودکهای که دزدیده شد نام خاوادگی وسکر گذاشته شد به همه اونها ویروس پروجینیتور تزریق شد همه اون بچه ها مردند بغیر از 2تا الکس والبرت وسکر ویه دختر بچه معصوم 14 ساله که داستانی فوق العاده وحشتناک و رقت انگیز داره به نام لیزا ترور(رزیدنت اویل 1 ریمیک)
الکس از تاسیسات امبرلا فرار کرد و تصمصم گرفت عادی زندگی کنه
لیزا گرفتار موند و منشا ازمایش صد ها نوع ویروس قرار قرار گرفت
وسکر باهوش در کنار امبرلا موند و در تحقیقات ویلیام برکین(رزیدنت اویل 0) همکاری کرد
بدن وسکر و الکس انتی بادی ویروس مادر رو ساخت و چون این ویروس سر منشا همه ویروسهای ساخته شده دیگه هست بدن وسکر کاملا مقاوم بود واین مقاومت بصورت وراثت ژنتیکی به جیک وسکر یا جیک مولر منتقل میشه
شری برکین دختر ویلیام و انت برکین هست .ویلیام محقق باهوش و زیرکی که ویروس جی رو ساخت و امبرلا تحقیقاتشو درست وسط رسیدن به نتیجه ازش دزدید وبه خود ویلیام هم شلیک کرد(رزیدنت اویل 2) تیمی که به سرپرستی اقای مرگ یا همون هانک برای دزدیدن ویروس جی به ازمایشگاه اون زیر شهر راکون حمله کرد در چمدانی که از ویلیام به سرقت برد وحاوی استوانه های شیشهای ویروس برد فقط ویروس تی رو که مهد ازمایش ویروس جی بود به سرقت برد(رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی) ولی در اثر مقاومت ولیلام به وی نیز شلیک کردند استوانه های حامل ویروس تی سبز رنگ بوده و ویروس جی بنفش اما چون ویلیام از این که امبرلا روزی نتیجه تحقیقاتشو میدزدید کاملا اگاه بود از نمونه ویروس جی فقط 3 استوانه موجود یکی در دست همسرش انت که اونو پنهان کرده بود تو جعبه فیوز
یکی تو گردنبند دخترش شری پشت عکس خانوادگیشون و یکی در دست خودش که بعد از تیر اندازی اون استوانه رو بطور کامل بخودش تزریق کرد هیولاهای رزیدنت اویل 2 بغیر از دوتاشون بقیه محصول ویروس تی هستند شری برکین توسط پدرش ناقل ویروس جی شد ولی به کمک انت مادرش لیان و کلیر موفق به ساخت واکسن ونهایتا غیر فعال کردن ویروس در بدن شری که اون موقع 12 ساله بود میشن دلیل مقاومت شری نسبت به ویروس سی هم همینه مهمترین و اولین نشونه ویروس جی وجود چشم سوم در ابتدا سپس بوجود امدن چشمهای متعدد در سراسر بدن هستند یه نگاه به جا وی او ها در رزیدنت 6 بندازید ببینید چند تا چشم دارن ویلیام برکین وقتی در مراحل اول تغییر شکلش بود یه چشم گنده وسط بازوی دست چپش داشت
اگه بازم نکته مبهمی هست بگید

آخرین ویرایش:
دلیلشو میفهمی بازی رو ادامه بده نمیتونم بهت بگم مزه ش میره تو خود بازی هم دیدی که اول سناریو لیان بعد کریس بعد جیک
فقط یه راهنمایی به لباس های ایدا وانگ تو بازی دقت کن بیبن کجا چی تنشه
و اخر اینکه اقای علیرضا عزیز جهت کنجکاوی خودم میپرسم چه چیز شری برکین برای شما جذاب بوده؟ این دختره که ته بی دست و پاهاست باز اگه عکس هلنا بود یه چیزی اینکه کای نخاله است:d

دلیلشو میفهمی بازی رو ادامه بده نمیتونم بهت بگم مزه ش میره تو خود بازی هم دیدی که اول سناریو لیان بعد کریس بعد جیک
فقط یه راهنمایی به لباس های ایدا وانگ تو بازی دقت کن بیبن کجا چی تنشه
و اخر اینکه اقای علیرضا عزیز جهت کنجکاوی خودم میپرسم چه چیز شری برکین برای شما جذاب بوده؟ این دختره که ته بی دست و پاهاست باز اگه عکس هلنا بود یه چیزی اینکه کای نخاله است:d
چیز خاصیش جذاب نیست ولی شخصیت دوست داشتنی داشت من خوشم اومد...:dالبته سرور و سالار همه اینا لیانه...

من بازیو 2-3 روزه گرفتم ، اصلا انتظارمو براورده نکرد ، مورد اصلیم که جیل توی بازی نبود
گیم پلی بازی جوریه که آدم نمیتونه بپذیرتش و کنار سریهای درخشانش مثل اویل 3 قرارش بده ، فکر کنم اولین نسخه ای باشه که دگمه ای برای دویدن یا راه رفتن نداره
حرکت زامبیاش افتضاحه
زیاد از حد اکشنه و مقداری قیافه پلیر ها مصنوعیه
نمیدون چقدر فکریه ؟؟ دوس دارم مثل اویل 1 انقدر فکری باشه که چندین روز وقتت صرف بشه براش ... البته اگر از حق نگذریم مقداری ترسش نسبت به 5 بهتریه ولی اویل 1یا3 کجاو این سریهای جدید کجا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or