Resident Evil 6 همه چيز را تغيير خواهد داد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Jun takeochi در گفتگوي اخير خود با وبسايت 1UP اظهار داشت كه شماره ششم رزيدنت اويل يك شروع مجدد براي اين سري خواهد بود.

RE5 به عنوان اولين بازي بزرگ و حماسي سال 2009 محسوب شده و تضمين ميشود اخرين عنواني است كه به اين شكل و شمايل توسط شركت ساخته ميشود. او اطمينان داد كه تغيير در RE6 اجتناب ناپذير ميباشد.

البته اين بدين معني نيست كه مشكلي در RE5 وجود دارد، بلكه برعكس. RE5 بسيار عالي است.

كپكام امروز طي گزارشي تاييد كرد كه دموي RE5 در مجموع بر روي 360 و PS3 تابحال بيش از 4 ميليون بار دانلود شده است.

Source

آخرین ویرایش:
آقا خبر :دی تو Q&A ی که تو Wondercon برگزار شد از تهیه کننده کاواتا پرسیدند نمیخوای یه رزیدنت رو Remake کنی ؟ گفت صبر کنین :دی آنونسمنت های آینده رزیدنت ایول طرفدارای سری رو خیلی خوشحال میکونه
ايول.
باور كن اينو بيشتر از RE5 خوشحال شدم. با اين كه هنوز نه به داره نه به خياره (:biggrin1:) اميدوارم شماره 2 باشه.:love:

ای بابا چرا شماها دوست دارید همش به گذشته برگردید؟!
حالا اون قدیمیا قشنگ بود خوب بزارید خاطرشون بمونه . چرا یه نو آوری جدی نکنن در آینده.

امیر خدا نکشتت با این تلفظ کردنت :biggrin1: دو ساعته دارم فکر میکنم منظورت چی هست :biggrin1: ببینم منظورت Announced بود :biggrin1: خدا کنه همون evil 1 که سرآعاز همه چیز بود و با تغیرات دوباره بسازن :biggrin1: اما پیشگو نشیم الان بهتره :biggrin1:
یه حس گندی بهم میگه که همون RE2 واسه Wii هستش:d

اول سلام....
با اینکه بحث تقریبا تغییر کرده ولی من در این بخش از حرف دوستمون یه نکته دیدم که میخوام بگم((شاید من منظور ایشون رو درست متوجه نشده باشم ولی میگم))

من نمیدونم چه جوری به اویل 4 اینهمه امتیاز دادن! بازی که اصلا به اصالت خودش پای بند نبود!

اصالت بازی(cod) جنگ جهانی بود اما در نسخه چهارمش به جنگ مدرن اومد((یعنی به اصالتش پای بند نبود))ولی خیلیها براش میمردن((هنوز هم میمیرن))و از نسخه پنجمش که به جنگ جهانی برگشت اصلا خوششون نیومد...
این یعنی تغییر خوب بهتر از برگشت به اصالته که این رو من و شما((منظورم همست)) باید قبول کنیم...

اول سلام....
با اینکه بحث تقریبا تغییر کرده ولی من در این بخش از حرف دوستمون یه نکته دیدم که میخوام بگم((شاید من منظور ایشون رو درست متوجه نشده باشم ولی میگم))

اصالت بازی(cod) جنگ جهانی بود اما در نسخه چهارمش به جنگ مدرن اومد((یعنی به اصالتش پای بند نبود))ولی خیلیها براش میمردن((هنوز هم میمیرن))و از نسخه پنجمش که به جنگ جهانی برگشت اصلا خوششون نیومد...
این یعنی تغییر خوب بهتر از برگشت به اصالته که این رو من و شما((منظورم همست)) باید قبول کنیم...

دوست عزیز کی میگه cod 4 اصالت خودش رو از دست داد!!!
در این بازی تنها داستان بازی تغییر کرد همین
گیم پلی یک بازی که اصل موضوع هست که تغییری نکرده بود همون اکشن تند و در گیری های پشت سر هم و کا رتیمی و... سر جاش بود دیگه حالا می خواد تو جنگ دوم جهانی باشه یا جنگ مدرن
فرق نسخه ی 4 با بقیه نسخه هاش این هست که مثلا در قسمت قبلی نارنجکت دسته داشت ولی تو شماره 4 نارنجکت با کلاستر بود!!!
تو نسخه های قبلی قیافه ی مسلسلت دمده بود ولی تو نسخه 4 باکلاسه
وگنه در گیم پلی بازی هیچ نکته ی مثبتی تغییر نکرده بود
بعدشم ما تعییر داریم تا تغییر شما یع تغییر در گیم پلی re4 بگوکه مثبت باشه!!!!

دوست عزیز کی میگه cod 4 اصالت خودش رو از دست داد!!!
در این بازی تنها داستان بازی تغییر کرد همین
گیم پلی یک بازی که اصل موضوع هست که تغییری نکرده بود همون اکشن تند و در گیری های پشت سر هم و کا رتیمی و... سر جاش بود دیگه حالا می خواد تو جنگ دوم جهانی باشه یا جنگ مدرن
فرق نسخه ی 4 با بقیه نسخه هاش این هست که مثلا در قسمت قبلی نارنجکت دسته داشت ولی تو شماره 4 نارنجکت با کلاستر بود!!!
تو نسخه های قبلی قیافه ی مسلسلت دمده بود ولی تو نسخه 4 باکلاسه
وگنه در گیم پلی بازی هیچ نکته ی مثبتی تغییر نکرده بود
بعدشم ما تعییر داریم تا تغییر شما یع تغییر در گیم پلی re4 بگوکه مثبت باشه!!!!

دوست عزیز من نگفتم (cod4) اصالتش رو از دست داده گفتم پای بند نبود((همین که از جنگ جهانی به جنگ مدرن اومد یعنی پای بند نبوده))و فکر میکنم که داستان هم جز اصل بازی هست...بگزریم چون اینجا جای بحث در مورد cod نیست....

بعد من منظورم تغییر در re4 به re های قبلی نبود منظوره من تغییر re6با تمام reهای عرضه شده تا حالاست((یعنی شاید تغییری به این سری بازی بدن که شما ((که از حرفاتون معلومه از نسخه های 1،2،3 این بازی خوشتون میاد)) و دیگر کسانی که مثل شما هستن از این بازی خوششون بیاد....((دقیقا مثل مثال قبلیم در مورد cod))

دوستان یبار دیگه پستی از کد یک کد دو الی آخر ببینم گزارش تخلف میدم . بس کنید فردا تو تاپیک یه بازی دیگه اسم یه بازی دیگه رو میارین .

دوستان یبار دیگه پستی از کد یک کد دو الی آخر ببینم گزارش تخلف میدم . بس کنید فردا تو تاپیک یه بازی دیگه اسم یه بازی دیگه رو میارین .

دوست عزیز من اصلا نمیخوام بحث رو به بیراحه بکشم و اسم بازیه دیگه ای رو در اینجا بگم اما اول برو به پست اولی که گفتم جواب من به اون بخشی که نقل قول کردم فقط همون بخش قرمز بود اما برای اینکه منظورمو بهتر متوجه بشید یه مثال گفتم که اون دوستمون حرفه منو متوجه نشد و پست بعدیش هیچ ربطی به حرفه من نداشت((اگه پست قبل خودتو بخونی میفهمی چی میگم))

و اگه دقت کنی حرف من در مورد همین تایپیکه((Resident Evil 6 همه چيز را تغيير خواهد داد )) واگه بیشتر دقت کنی اون بازی که گفتم فقط مثال بود و نه عاملی برای انحراف تایپیک.....

بسم الله الرحمن الرحیم...
باز شروع شد؟!
حالا هی بگین اینجاش این بود اونجاش این بود...
باید از دست اندرکاران سایت های معتبر دعوت کنیم که نظر دوستان رو هم توی شرح امتیاز دهی لحاظ کنن!!
لطفاً این تاپیک رو روبه قفل شدن نبرید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or