Resident Evil 6 همه چيز را تغيير خواهد داد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Jun takeochi در گفتگوي اخير خود با وبسايت 1UP اظهار داشت كه شماره ششم رزيدنت اويل يك شروع مجدد براي اين سري خواهد بود.

RE5 به عنوان اولين بازي بزرگ و حماسي سال 2009 محسوب شده و تضمين ميشود اخرين عنواني است كه به اين شكل و شمايل توسط شركت ساخته ميشود. او اطمينان داد كه تغيير در RE6 اجتناب ناپذير ميباشد.

البته اين بدين معني نيست كه مشكلي در RE5 وجود دارد، بلكه برعكس. RE5 بسيار عالي است.

كپكام امروز طي گزارشي تاييد كرد كه دموي RE5 در مجموع بر روي 360 و PS3 تابحال بيش از 4 ميليون بار دانلود شده است.

Source

آخرین ویرایش:
کار خوبی می کنن که تغییر میدن البته resident evil یک حسن بزرگ داره هرطوری بسازنش همه بازیش می کنن. حالا 5 رو خدا قسمت کنه بازی کنیم ببینیم چه فرقی کرده برسیم به 6:biggrin1:

خودت گفتي تغيير گيم پلي منم منظورم همون بود. نكنه انتظار داري بازي بعدي هم تو آفريقا باشه؟!

تو همون پستم هم گفتم. به احتمال زياد گيم پلي نسخه ي بعدي تغيير ميكنه. (شايد تحول كامل نداشته باشه. ولي حتما يه تغييراتي خواهد داشت)

من منظورم این هست که مثل شماره های قبلی برش نمیگردونن
و اگر اون 2 , 3 چیز که گفتم براشون مثبت و راضی کننده باشه از این روندی که در پیش گرفته حداقل تا یک نسخه دیگه ادامه میدند . فقط میتونه تغییرات خیلی جزئی و مثبت در گیم پلی بوجود بیارن , که این نمیشه اسمش رو تحول گذاشت و تو همه بازیها هم این تغییر نسبت به شماره قبلش وجود داره .
_ _ _ _ _ _ _ _

ببخشید اینی که قرمز کردم حرف من بود اشتباه شد , اصلاح میکنم . کلمه زیاد باید قبل دچار تغییرات میومد ( :biggrin1: )

ولی در صورتی که طرفدارها خیلی از این نسخه راضی باشن و فروش خوبی بکنه تغییر دادن ساختار گیم پلی و محیطهای بازی و اندازه ترس و ... شانسش کمه که دچار تغییرات زیاد حداقل در نسخه اینده بشه
ولی در صورتی که طرفدارها خیلی از این نسخه راضی باشن و فروش خوبی بکنه تغییر دادن ساختار گیم پلی و محیطهای بازی و اندازه ترس و ... شانسش کمه که زیاد دچار تغییرات حداقل در نسخه اینده بشه و تغییرات جزئی خواهد داشت .

زیاد وارد جزئیات نشدم . ( :biggrin1: )

من منظورم این هست که مثل شماره های قبلی برش نمیگردونن
و اگر اون 2 , 3 چیز که گفتم براشون مثبت و راضی کننده باشه از این روندی که در پیش گرفته حداقل تا یک نسخه دیگه ادامه میدند . فقط میتونه تغییرات خیلی جزئی و مثبت در گیم پلی بوجود بیارن , که این نمیشه اسمش رو تحول گذاشت و تو همه بازیها هم این تغییر نسبت به شماره قبلش وجود داره .
_ _ _ _ _ _ _ _

ببخشید اینی که قرمز کردم حرف من بود اشتباه شد , اصلاح میکنم . کلمه زیاد باید قبل دچار تغییرات میومد ( :biggrin1: )

ولی در صورتی که طرفدارها خیلی از این نسخه راضی باشن و فروش خوبی بکنه تغییر دادن ساختار گیم پلی و محیطهای بازی و اندازه ترس و ... شانسش کمه که دچار تغییرات زیاد حداقل در نسخه اینده بشه
ولی در صورتی که طرفدارها خیلی از این نسخه راضی باشن و فروش خوبی بکنه تغییر دادن ساختار گیم پلی و محیطهای بازی و اندازه ترس و ... شانسش کمه که زیاد دچار تغییرات حداقل در نسخه اینده بشه و تغییرات جزئی خواهد داشت .

زیاد وارد جزئیات نشدم . ( :biggrin1: )

من نميدونم چرا انقدر اصرار داري كه جواب بدي! بخدا كسي نميگه كم آوردي.
چون دقيقا داري پست اولتو تكرار ميكني!

بعد چرا فقط اونجاهايي رو كه دوست داري نقل قول ميكني؟!:biggrin1:
حرف من كاملا واضح بود.
بازم ميگم وقتي قبل از عرضه ي بازي داره اين حرفو ميزنه يعني اين كه چه فروشش زياد باشه چه كم نسخه ي بعدي رو ميخوان تغيير بدن.
يعني اگر شك داشتن كه تغيير بدن يا نه، صبر ميكردند فروش بازي رو ببينن بعد بيان يه چيزي بگن. (نه الان)

در ضمن گفته همه چيز تغيير خواهد كرد. فكر نميكنم منظور از كلمه ي همه چيز تغييرات كم باشه.
تو داري حدس ميزني من دارم با منبع ميگم. ديگه حرف من تموم شد. چون انقدر اين حرفامو تكرار كردم بحث داره به اسپم تبديل ميشه.
ميدونم باز مياي همين حرفتو به شيوه ي جديدتري ارائه ميدي.:biggrin1:

بحث کم اوردی یا کم نیاوردی نیست . وقتی برداشت اشتباه از حرفم میشه نباید درستش کنم !

ميدونم باز مياي همين حرفتو به شيوه ي جديدتري ارائه ميدي

وقتی شما تو پستت علامت سوال میزاری چه معنی میتونه بده . یعنی جواب میخواید . منم پاسخ میدم . و خواهشا از بحث خارج نشید و بحث رو به بیراه نبرید .

بعد چرا فقط اونجاهايي رو كه دوست داري نقل قول ميكني؟!

پس خوبه بیام این حرف شما که گفتید چرا به بیراه میری رو نقل کن کنم .

_
شما حرفاتون هم در این تاپیک طوری هست که انگار فقط شما درست میگی و حرفهای من همینطوری هست . :biggrin1:

من منبع اینا رو در این پست چه کار دارم , به قول خودتون هنوز بازی عرضه نشده ,
ولی این طرف اومده قبل اینکه بازی عرضه بشه گفته بازی RE 6 همه چیش عوض میشه و یک شروع تازه خواهد بود .
نه صبر کرده بازی عرضه بشه , نه صبر کرده فروشش رو ببینه , نه صبر کرده ببینه طرفدارها راضی هستن , و... اومده این حرف رو زده , به نظرتون میشه رو حرف این طرف حساب کرد .
همینطور طرف اومده برا خودش یک صحبتی کرده .
شاید طرفدارها خیلی راضی بودن و گفتن نسخه بعدی RE رو همین منوال حرکت کنه .

بعد شما چرا میخواید نظر خودتون رو تحمیل کنید . اقا نظر من اگر اون چیزهایی که اتفاق بیفته این هست . دیگه دلیلی نداره بخواید شما نظر من رو بزنید و نظر خودتون رو تحمیل کنید
اگر میخواید بگید حرف من ( یعنی شما ) از رو منبع هست همین چیزی که دو خط بالاتر گفتم جوابم هست

یکم لحن پست شما مناسب تر بود بهتر بود

به هر حال اگر دوست داشتید تمومش کنیم چون بحث جالبی اخرش در نمیاد .
مرسی

9

احتمالا توی شماره 6 خود کارکتر یه زامبی شده :laughing:
به این میگن یه تغییر اساسی
تا خود میکامی کارگردان شماره ای نشه اون شماره به نظر من مفت نمیارزه و به جای ترسناک بودن بیشتر خنده داره.

من که بیشتر ترجیح میدم بازی رو ترسناک تر بکنند چون که نه 4 ترسناک بود و 5 هم که گفتن ترسناک نیست. تکلیف ما چیه که می خوایم یکم بترسیم:biggrin1:

به جای دادن پستهای با محتوی بهتره که اول فکر کنید!!! حتی هنوز سازندگان هم این بازی رو نیمدونند به چه شکلی هست و مطمئنا تازه بازی re5 رو تموم کردند و هنوز هیچ کاری برای re6 نکردند پس برای اظهار نظر خیلی زوده! و به نظرم منظور این طرف از تغییرات سناریو جدید(شخصیتهای کاملا جدید و روند و داستانی کاملا تازه) باشه و البته گیم پلی هم مطمئنا تغییر بدن دیگه سازندها انقدر احمق نیستید که با همون گیم پلی قبل پیش برن!!! این بازی هنوز یک فریمش هم ساخته نشده پس چطور در مورد خوب و بدش حرف میزنید!!:eek:

حلا تازه یه سری ها میگن "" ای کاش در حین دویدن کاراکتر می تونست تیر اندای کنه"" واقعا متاسفم
بازی سم جسور ( اسپل اینگیلیسیش رو یادم نیست) هم در هنگام دویدن تیر اندازی می کرد!!! doom هم همین طور! و...
بازی اویل او حس سنگینیش قشنگ بود وگرنه اکشن سریع که به درد این بازی نمی خوره !
این یدونه انتقاد به کپکام خیلی مسخره هست! در حین دویدن تیر اندازی هم بکنی!! تو اویل 2 یادمه یه جاهایی از عقب و جلو زامبی بهت حمله میکرد آدم مو به تنش سیخ میشد وقتی 4 تا زامبی با هم میدید!
ولی تو شماره 4 اصلا ترسی از زامبی ها نداشتی انگار داشتی با زامبی ها یه قل دو قل بازی میکردی!
بعد بعضی از طرفدارای بازی میگن " اکشن بازی کنده باید یه کم بیشتر و سریع تر بشه"
تو شماره ی 5 هم من از الان بهتون میگم چه جوریه
یه مشت زامبی بی مصرف و باید گلوله رو ببندی بهشون مثل doom

یه چیز خنده دار دیگه!!!! در بازی افر ادی وجود دارن که میشه از اونها مهمات خرید!!!!!

تازه سیستم سیو بازی هم مثل اینکه کاملا هردمبیل شده !!1
اون حسی که مرکب های چاپ اویل 2 میداد به آدم کجا و این کجا
تو قسمت های قبلی باید 1 ساعت فکر میکردی که آیا سیو بکنم ؟ آیا بهم دوباره مرکب میده؟ اگه نداد چی؟ ولی تو شماره 4 تا دلت میخواد برو سیو بزن ... قبل از باس بعد از باس هر جا که عشقت میکشید می رفتی سیو میکردی!
من نمیدونم این یارو که وای میسه مهمات میفروشه این پول ها رو می خواست چه کار کنه؟" مثلا نون می خواست بخره یا گوشت یا شاید هم شیر!!!!
بعد تو شماره ی 4 که اصلا نگران مهمات نبودی ؟ تا دلت می خواست فشنگ میزدی!!! چون میدونستی که اگر فشنگات تموم بشه نفر آخر رو که میکشی بهت فشنگ میده!!!
پول هم که داشتی مرد فروشنده هم که بود دیگه غمی نداریم یا علی برو یم فشنگ بخریم!

آقا همین صندوق که برای نگه داری اشیا و مهمات بود تو شماره 4 حذفش کردن!
یه حالی میداد وقتی میرفتی تو اتاق صندق و برای بازی و اتفاقات آینده اسلحه و مهمات بر میداشتی
ولی تو شماره ی4 همه چیز رو با خو دت داشتی مثل بازی های اول شخص قدیمی مثل doom
10 تا اسلحه هر کدوم هم 300 تا فشنگ!!!
آخ اون مرکب یادش بخیر عجب چیزی بود 3 تا سیو میتونستی بکنی بعد باید پیشرفت میکردی تا بهت بازم مرکب میداد
تازه بازی های اول شخص هم دارن پیش رفت میکننو مثلا به جای حمل 30 تا اسلحه 2 تا میتونی حمل کنی اون وقت اویل پسرفت میکنه هرچی داری با خودت حمل کن غمت نباشه
ای خدا یعنی میشه اون حس ترسناک و معمایی اویل های گذشته برگرده
معماهاش که خدا بود آدم حال میکرد تو شما ره 4 یدونه معمای درستو حسابی ندیدیم!
من نمیدونم چه جوری به اویل 4 اینهمه امتیاز دادن! بازی که اصلا به اصالت خودش پای بند نبود! دوربین بازی هم خراب کرد کارو .....
بابا داستان بازی اویل علمی تخیلی بود
اینا دارن تخ..... تخیلیش میکنن!!!

آقا خبر :دی تو Q&A ی که تو Wondercon برگزار شد از تهیه کننده کاواتا پرسیدند نمیخوای یه رزیدنت رو Remake کنی ؟ گفت صبر کنین :دی آنونسمنت های آینده رزیدنت ایول طرفدارای سری رو خیلی خوشحال میکونه

آقا خبر :دی تو Q&A ی که تو Wondercon برگزار شد از تهیه کننده کاواتا پرسیدند نمیخوای یه رزیدنت رو Remake کنی ؟ گفت صبر کنین :دی آنونسمنت های آینده رزیدنت ایول طرفدارای سری رو خیلی خوشحال میکونه

امیر خدا نکشتت با این تلفظ کردنت :biggrin1: دو ساعته دارم فکر میکنم منظورت چی هست :biggrin1: ببینم منظورت Announced بود :biggrin1: خدا کنه همون evil 1 که سرآعاز همه چیز بود و با تغیرات دوباره بسازن :biggrin1: اما پیشگو نشیم الان بهتره :biggrin1:

امیر خدا نکشتت با این تلفظ کردنت :biggrin1: دو ساعته دارم فکر میکنم منظورت چی هست :biggrin1: ببینم منظورت Announced بود :biggrin1: خدا کنه همون evil 1 که سرآعاز همه چیز بود و با تغیرات دوباره بسازن :biggrin1: اما پیشگو نشیم الان بهتره :biggrin1:

شماره یکش رو که یه بار remake کردن‌، بسه دیگه :biggrin1:.‌.‌. بهتره برن سراغ 2ـش

شماره یکش رو که یه بار remake کردن‌، بسه دیگه :biggrin1:.‌.‌. بهتره برن سراغ 2ـش

بگم نمیدونستم باورت میشه :laughing::laughing::laughing::laughing:
:biggrin1: برای pc هم داریم یا نه :biggrin1:
شدیدا موافقم شماره 2 بهترین گزینه است در این صورت :biggrin1:

خبر خوبي بود واقعا .
فقط نمي دونم واسه همين نسل يا next gen .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or