RESIDENT EVIL 6 نامعلوم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
red_forest_evil.jpg

درود بعد از امدن سری RE5 این بازی برای کنسولها و PC که سر وصداهای بسیاری هم همراه داشت CAPCOM طی صحبتی در مورد نسخه بعدی یعنی RE6 حرفی رو زد
اقای Jun Takeuchi تولید کننده بازی سری 5 افزود هنوز برای RE6 یک producer مشخص نشده سری RE4 بسیار عالی بود و ما تونستیم به یک موفقیت خوب دست پیدا کنیم و در اون بازی ما تونستیم طرفداران این سری خیلی غافلگیر کنیم و در RE5 هم خواستیم همین روند رو ادامه بدیم و گمونم موفق بودیم و به خاطر همین هم سری بعد بازی برای ما مهم هست (RE6)

و Jun Takeuchi در مورد پورت شدن بازی RE5 برای کنسول WII هم گفت فعلا خیال همچین کاری رو نداریم بین PS3 و WII از نظر سخت افزاری تفاوت زیاد هست و پورت کردن RE5 برای این کنسول بسیار سخت هست .

ما تونستیم طرفداران این سری خیلی غافلگیر کنیم و در RE5 هم خواستیم همین روند رو ادامه بدیم
من یکی واقعا غافلگیر شدم. جداً میگم. اصلا انتظار نداشتم Capcom برای ساختن بازی از "کاربُن" استفاده کنه.
وقتی استاد میکامی انتقاد میکرد چه حرفهای که پشتش نمیزدن :lol:.

این هم نظر من درمورد این بازی
Resident Evil 5: Lorn Wish.

اگه يكم ياد گذشته كنيم و حرف هايي كه capcom درباره RE5 زده بود رو برسي كنيم ميبينم كه چقدر مزخرف

و بلوف تحويل ملت داد و همش داشت تبليغ بيخود ميكرد . ديگه حناش واسه ملت رنگي نداره!!!

اويل 5 بازی خوبی بود ولی وقتی شماره های قبليش رو يادم ميآد ميبينم اويل 4 رو پلی 2 خيلی بيشتر از اويل 5 رو پلی 3 حال ميداد ......... به نظرم بازی ديگه خط اصليش رو از دست داده ......... نميدونم چه جوری بگم ولی حس ميکنم ديگه بيش از حد تغيير اش دادن

اويل 5 بازی خوبی بود ولی وقتی شماره های قبليش رو يادم ميآد ميبينم اويل 4 رو پلی 2 خيلی بيشتر از اويل 5 رو پلی 3 حال ميداد ......... به نظرم بازی ديگه خط اصليش رو از دست داده ......... نميدونم چه جوری بگم ولی حس ميکنم ديگه بيش از حد تغيير اش دادن

منظور شما از این جمله دقیقا چیه؟ تغییر نسبت به شماره 4 یا نسبت یه کل سری بازیها؟!:confused:
اتفاقا یکی از نقاط ضعف بازی همین تقلیدهای ضایع از RE4 بودش!
به هر حال اگه CAPCOM بخواد اینطوری IPهاش رو به گند بکشه (سری DMC رو هم دارن داغون میکنن) باید فاتحش رو خوند!:-"

اینو خوب اومدی کاملا موافقم. مخصوصا لیون و کریس وا چقدر جالب میشه اینطوری.
بازی که همزمان دوتا شخصیت داشته باشه که Horror نمیشه!. حالا باز یکی زن یکی مرد یا هردو زن خوبه. دیگه دوتا مرد باشه با وجود Coop و Online دیگه باید اسمش رو بزارن Gears of Evil.
این هم حماقتشون بوده. دیدن همینطوری خُشکه بازی رو بدن بیرون رسما Re4، حالا یه غلطی کردن; شما جدی نگیرید.

پ.ن. تصور یه Re دیگه اونم با دوتا شخصیت و اونم داشتن مد Coop و اینها واقعا از بدترین کابوس های والتر سالیوان هم ترسناکتره.

واقعا حیف پولی که واسه این بازی دادم:wallbash:
امیدوارم سری بعدش برگرده به همون استایل اصلیش که تاریکی بود و زامبی بود و یه عالمه هیجان.

اصلا ژانر و هدف اصلی این بازی ترس نیست! این بازی در شماره 1 2 یک داستان معما گونه و البته ترسناک قشنگ رو درست کردند. بیس موفقیت این سری روی شخصیت پردازی و داشتان پردازیش بود تا گیم پلی. البته اگر از لحاظ داستان به سری یک و دو برگردن و اگر بخوان ترسناک هم کنند یک حالت مثل dead space رو به کار بگیرند. روی صدا خیلی بیشتر کار کنند. حتی موسیقی بازی در سری یک و دو قابل مقایسه با این سری اخیر نیست. قبلی ها خیلی بهتر بود. 4 بهتر از 5 بود لااقل 2 تا معما هم گذاشته بودند. این یکی از بس ساده بود فقط بکش بکش داشت. که وقتی بازی رو می کردمن خاطرات چند تا بازی واسم زنده شد
tomb raider به خاطر چپتر 4
بازی metal gear موقعی که وسکر لخت وایستاده بود روی اون بمب افکن یاد liquid افتاده بودم آخر metal gear 1 که روی metal gear وایستاده و مبارزه نهایی با snake.
و خود جناب وسکر با لباسش تقریبا روشون نشده بود بنده خدا رو عینه ماتریکس به قول دوستمون درست کردند.
و آخر هم فیلم ترمیناتور قیافه ی وسکر رو اون جا نگاه کنید بعد آخر فیلم ترمیناتور 2 رو هم نگاه کنید
و مطلب بعدی ضعف شخصیت پردازی هست. وسکر قبل از این توی یکش آخرش کشته می شه دیگه زنده کردنش خیلی چیز مسخره ای بود. حالا باز ایدا افتاد پایین مشخص نشد کامل زنده موند یا نه.
ولی فکر کنم با توجه به این روند فکر کنم نفر بعدی باید کلیر ردفیلد باشه. امیدوارم این بازی به شاهکار سابق شینجی میکامی تبدیل شه. نه یک بازی بکش بکش احمقانه

کاملا موافقم هنوز هم در RE1 معمای تابلوها یادمون نرفته واقعا در اون موقعه صدا گزاری بازی تاثیر زیدای داشت و باور کنید من یه نفر جرات شب بازی کردن رو نداشتم بازی چیزه زیادی نداشت ولی اون طرز ساخت و HORROR بودنش دلچسب بود متاسفانه هر چی جلوتر میریم فقط سازندگان بازیها توجه به بالا بودن گراقیک میکنن داستانها دیگه مفهوم خواصی نمیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or