اگه قرار باشه هیچ بخشی از بازی رو توضیح نده که دیگه چیزی نمی مونه برای نقد.وقتی دو تا غولهاش رو توضیح دادید بازی لو رفته دیگه.این که ناراحتی نداره
از این نظر که وقتی صد ها عکس از مکان های مختلف بازی و غول ها و اینکه حتی قبل از انتشار بازی معلوم شده بود که جیل هم در بازی حضور داره، دیگه این حرف شما کمی خنده دار به نظر میاد.
واقعا تشکر میکنم که فرمودید جیل و وسکر تو بازی هستند.
نه چیزی از اون رو نمیبینم،هر موقع بازیی اومد توی gamerankings میانگین امتیاز اون رو میبینم،بعد نقد اون رو توی gamespot و giantbomb میخونم چون دو سایتی هستند که به سلیقه من نزدیکندو بعد بازی رو میخرم خیلی عجیبه نه؟دوست من شما واقعا فوق العاده اید. تبریک میگم که تا حالا این چیزا رو نمیدونستین. یعنی شما میخواین بگین قبل از بازی هیچ چیزی از اونو نمیبینین. همینطوری میرین بسم الله پول میدین یه چیزی رو میخرین؟
شاید باورش عجیب باشه ولی تنها مزیت پریمیوم خوندن نقد های شما نیست.یه بار هم که اومدم نقدهای این سایت رو بخونم اینطوری شد...به هر حال انگار این نقدها جنبه تزیینی داره،هر کس میاد اینجا یا بازی رو تموم کرده یا بازی رو خریده و یا هر چیز رو که لازم داره از قبل میدونه.اصلا که شما نمیخواین اینطور چیزا رو بخونین چرا اومدین پرمیوم شدین؟
هر کی میگه بازی ترسناک نیست چیزه!!!!
یا من ترسو هم یا یه حالت دیگس...
نقد خوبی بود. باتشکر