Resident Evil 5

وقتی دو تا غولهاش رو توضیح دادید بازی لو رفته دیگه.این که ناراحتی نداره
اگه قرار باشه هیچ بخشی از بازی رو توضیح نده که دیگه چیزی نمی مونه برای نقد.

حالا اصلا اونو ولش کن این حرف شما خیلی خنده داره. از چه نظر؟ از این نظر که وقتی صد ها عکس از مکان های مختلف بازی و غول ها و اینکه حتی قبل از انتشار بازی معلوم شده بود که جیل هم در بازی حضور داره، دیگه این حرف شما کمی خنده دار به نظر میاد.

از این نظر که وقتی صد ها عکس از مکان های مختلف بازی و غول ها و اینکه حتی قبل از انتشار بازی معلوم شده بود که جیل هم در بازی حضور داره، دیگه این حرف شما کمی خنده دار به نظر میاد.

اولا:ممنون که دوستان دست به دست هم دادن و بازی رو برای من خراب کردن،واقعا تشکر میکنم که فرمودید جیل و وسکر تو بازی هستند.
دوما:شاید خیلی عجیب باشه ولی من علاقه ندارم قبل از اینکه بازی بیاد برم تمام اطلاعات اون رو در بیارم.
سوما:تا حالا ندیدم تو هیچ نقدی در مورد هیچ بازیی تو یه سایت معتبر غول اخرش رو لو بدن.
در اخر باز هم تشکر میکنم...

واقعا تشکر میکنم که فرمودید جیل و وسکر تو بازی هستند.

دوست من شما واقعا فوق العاده اید. تبریک میگم که تا حالا این چیزا رو نمیدونستین. یعنی شما میخواین بگین قبل از بازی هیچ چیزی از اونو نمیبینین. همینطوری میرین بسم الله پول میدین یه چیزی رو میخرین؟

حرفاتون اصلا منطقی و قابل قبول نیست. اصلا که شما نمیخواین اینطور چیزا رو بخونین چرا اومدین پرمیوم شدین؟ :confused:

دوست من شما واقعا فوق العاده اید. تبریک میگم که تا حالا این چیزا رو نمیدونستین. یعنی شما میخواین بگین قبل از بازی هیچ چیزی از اونو نمیبینین. همینطوری میرین بسم الله پول میدین یه چیزی رو میخرین؟
نه چیزی از اون رو نمیبینم،هر موقع بازیی اومد توی gamerankings میانگین امتیاز اون رو میبینم،بعد نقد اون رو توی gamespot و giantbomb میخونم چون دو سایتی هستند که به سلیقه من نزدیکندو بعد بازی رو میخرم خیلی عجیبه نه؟
اصلا که شما نمیخواین اینطور چیزا رو بخونین چرا اومدین پرمیوم شدین؟
شاید باورش عجیب باشه ولی تنها مزیت پریمیوم خوندن نقد های شما نیست.یه بار هم که اومدم نقدهای این سایت رو بخونم اینطوری شد...به هر حال انگار این نقدها جنبه تزیینی داره،هر کس میاد اینجا یا بازی رو تموم کرده یا بازی رو خریده و یا هر چیز رو که لازم داره از قبل میدونه.

دوست من اینکه نقدها دیر میاد، به علت طبع بلندبالای ایرانیانه که علاقه ی زیادی به کاپیتان گریپل هوک و کشتی دزد دریایی دارن. وگرنه این نقد خیلی زودتر تازه اومده.

ولی این حقیقت که کپکام شرکت احمقیه تغییر نمیکنه. من هنوز نمیدونم چرا باید کالکتورز ادیشن اروپا با آمریکا فرق داشته باشه و عصبانیم :| :| :| :| :| :| :|

تشکر از نقد!
من شخصا همون RE4 بعد یه دفعه برام تکراری و کسل کننده شده بود دوربین رو اعصاب با روند بازی یکنواخت و هی ترکوندن یه سری موجود بی مغز با یه داستان دست مالی شده و نچندان جذاب! اینم که دقیقا درست گفتین ورژن HD همون قبلیه!

آخرین ویرایش:
هر کی میگه بازی ترسناک نیست چیزه!!!!
یا من ترسو هم یا یه حالت دیگس...
نقد خوبی بود. باتشکر

پس من چیزم...اصلا ترسناک نیست:-":biggrin1:
یه چیز تو بازی هست که خیلی اذیت میکنه و لذت هدشات رو از آدم گرفته...
تا هد شات میکنی یه جونور از مخ طرف میزنه بیرون حالا بیا و درستش کن...
اصولا زامبی جماعت رو باید هدشات کرد...تو انیمیشن آخریه رزیدنت اویل هم لیون همش هدشات میکرد...(چی میشد زامبی ها خنگ و گوشت خوار بودن...به دست و پا آویزون میشدن)
تو اکثر فیلم ها که حول محور زامبیت میچرخن همیشه هدشات میکنن...
گرافیک جالبی هم داره...فقط اون خط افقی ها که تو نسخه 360 :sick: هستن رو اعصابه...البته باید عادت کنم...:(
امید وارم با شماره 6 باز دل طرف دارانش و دوست داران ترس رو بدست بیاره...
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or