سلام به شمابه نظر من به زور خریدن این بازی و به زور بازی کردن این بازی هیچ لذتی نداره.من خودم یکی از طرفتار های پر پاقرص این بازی ام اما وقتی دموی این بازی را دیدم واقعا ناامید شدم چون روند بازی از re4 کپی شده بود وهیچ ترسی در بازی وجود نداشت بازی اکشنه

به نظر من به زور خریدن این بازی و به زور بازی کردن این بازی هیچ لذتی نداره.من خودم یکی از طرفتار های پر پاقرص این بازی ام اما وقتی دموی این بازی را دیدم واقعا ناامید شدم چون روند بازی از re4 کپی شده بود وهیچ ترسی در بازی وجود نداشت بازی اکشنه
آقا من رفتم . لينكا سر جاشون هستن . نپريدن . دانلود هم ميشه فقط من دايل آپ هستم نميتونم دانلود كنم ولي روشون كليك كردم شروع به دانلود شدن كرد .راپيد شر هست . .(چند بار از كلمه ي دانلود استفاده كردم ؟ )
سلام بر همه ی شما عزیزان.من چک کردم فقط چندلینک اول دانلود می شن.به قول دوستان گل. ما که 2 سال صبر کردیم.2 هفته هم روش.زنده باد رزیدنت اویل که من و خیلی از دوستای دیگه با همین گیم پلی و داستانش عاشقش هستیم.![]()

خب عکس چهارم هم ادامه عکس دومیه هستش که از کاور در میاد و شلیک میکنه !!
خب روز به روز چیزای جالب تر میبینیم !! بازی رو دارن به سبک کیل سوییچ میسازن![]()

بابا این بازی هر چی باشه از فیفا که بدتر نیست..:biggrin1::excited:به نظره من گیم پلی هیچ مشکلی نداشت . یه جوری میگین از RE4 کپی برداری شده انگار دارین میگین از Dark Sector کپی کردن . خوب اون هم رزیدنت اویل بوده دیگه . مثلا" انتظار داشتین Racing بشه ؟
واقعا گل گفتی.همچنین گیم پلی این بازی هیچ مشکلی ندارد چون از همون اول اینطوری بودهبه نظره من گیم پلی هیچ مشکلی نداشت . یه جوری میگین از RE4 کپی برداری شده انگار دارین میگین از Dark Sector کپی کردن . خوب اون هم رزیدنت اویل بوده دیگه . مثلا" انتظار داشتین Racing بشه ؟