Sweet Jesus
کاربر سایت
فقط برای خـFANـهای رزیدنت خیلی مطلوب بود، انیمیشن ها یکم خشک بود، افکتها و گرافیک فوق العاده بود، یه اکشن بسیار بسیار عالی هم داشت... Shoot'em In Head اگه دوست داری و طرفدار رزیدنتی، خو باید ببینی دیگه 
ممنون حتما میرم میبینم. امیدوارم خوب باشه.فقط برای خـFANـهای رزیدنت خیلی مطلوب بود، انیمیشن ها یکم خشک بود، افکتها و گرافیک فوق العاده بود، یه اکشن بسیار بسیار عالی هم داشت... Shoot'em In Head اگه دوست داری و طرفدار رزیدنتی، خو باید ببینی دیگه![]()

تقریبا می شه گفت انیمیشن زیاد جالبی نیست . چهره Leon که فقط موهاش شبیه خودشه :laughing: حرکات انیمیشن ها هم خوب نیست . با این حال برای دوستداران RE دیدنش خالی از لطف نیست . ولی در کل من انتظار زیادی ازش داشتم که بر اورده نشد .دوستان کسی این انیمشین که از Resident Evil اومده رو دیده؟:confused: آخر 2008 هم اومده. اسمش هم Resident Evil Degeneration هست.
من همین الان دیدم خیلی حال کردم همچیش عالی حتما ببین . کسانی که resident evil رو دوست داشته باشن عاشق این بازی میشن . عشق من لیوندوستان کسی این انیمشین که از Resident Evil اومده رو دیده؟:confused: آخر 2008 هم اومده. اسمش هم Resident Evil Degeneration هست.

روم سیاه اما به نظر من اصلاً هم مطلوب نبود !!فقط برای خـFANـهای رزیدنت خیلی مطلوب بود، انیمیشن ها یکم خشک بود، افکتها و گرافیک فوق العاده بود، یه اکشن بسیار بسیار عالی هم داشت... Shoot'em In Head اگه دوست داری و طرفدار رزیدنتی، خو باید ببینی دیگه![]()

با شما کاملان موافق. چون خودمم مثل تو شدم.:dنصافا ته گرافیکو بازیه ( منظورم دمشه )
گذاشتمش رو سامسونگ 40 اینچ full hd اینجوری شدم
هیجانشم که دیگه نگو از این یارو بزگا که میفتده دنبالت ...
با این عکساییم که شما تو صفحه قبل گذاشتید مسلما میترکونه![]()
روم سیاه اما به نظر من اصلاً هم مطلوب نبود !!
همه چیز خیلی عجله ای شروع و تموم شد. من شخصاً خوشم نیومد. حس و حال رزیدنتی هم توش زیاد جالب و قوی کار نشده بود.
خوب برای اینکه پستم به رزیدنت 5 ربط داشته باشه یه جمله بگم و ختم کلام :
توی پیشنمایش OPM بود که خوندم کل داستان حول Progenitor Virus، یا همون ویروس مادر میچرخه. کلا مشاهده این هیولاها چندان تعجبی نداره:dدور از جون این دیگه چه گاویهههه![]()