Resident Evil 5 | X360 Version

فقط برای خـFANـهای رزیدنت خیلی مطلوب بود، انیمیشن ها یکم خشک بود، افکتها و گرافیک فوق العاده بود، یه اکشن بسیار بسیار عالی هم داشت... Shoot'em In Head اگه دوست داری و طرفدار رزیدنتی، خو باید ببینی دیگه :دی

فقط برای خـFANـهای رزیدنت خیلی مطلوب بود، انیمیشن ها یکم خشک بود، افکتها و گرافیک فوق العاده بود، یه اکشن بسیار بسیار عالی هم داشت... Shoot'em In Head اگه دوست داری و طرفدار رزیدنتی، خو باید ببینی دیگه :دی
ممنون حتما میرم میبینم. امیدوارم خوب باشه.;)

فکر کنم جدیدآ :

ss_1.jpg.jpg

بزرگتر

ss_9.jpg.jpg

بزرگتر

ss_4.jpg.jpg

بزرگتر

ss_7.jpg.jpg

بزرگتر

ss_2.jpg.jpg

بزرگتر

ss_10.jpg.jpg

بزرگتر

ss_5.jpg.jpg

بزرگتر

ss_8.jpg.jpg

بزرگتر

ss_3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6.jpg.jpg

بزرگتر

دوستان کسی این انیمشین که از Resident Evil اومده رو دیده؟:confused: آخر 2008 هم اومده. اسمش هم Resident Evil Degeneration هست.
تقریبا می شه گفت انیمیشن زیاد جالبی نیست . چهره Leon که فقط موهاش شبیه خودشه :laughing: حرکات انیمیشن ها هم خوب نیست . با این حال برای دوستداران RE دیدنش خالی از لطف نیست . ولی در کل من انتظار زیادی ازش داشتم که بر اورده نشد .

انصافا ته گرافیکو بازیه ( منظورم دمشه ) :love:
گذاشتمش رو سامسونگ 40 اینچ full hd اینجوری شدم :eek::eek::eek:
هیجانشم که دیگه نگو از این یارو بزگا که میفتده دنبالت ... :cool:
با این عکساییم که شما تو صفحه قبل گذاشتید مسلما میترکونه :love:

دوستان کسی این انیمشین که از Resident Evil اومده رو دیده؟:confused: آخر 2008 هم اومده. اسمش هم Resident Evil Degeneration هست.
من همین الان دیدم خیلی حال کردم همچیش عالی حتما ببین . کسانی که resident evil رو دوست داشته باشن عاشق این بازی میشن . عشق من لیون :love:

روم سیاه اما به نظر من اصلاً هم مطلوب نبود !!
همه چیز خیلی عجله ای شروع و تموم شد. من شخصاً خوشم نیومد. حس و حال رزیدنتی هم توش زیاد جالب و قوی کار نشده بود.
خوب برای اینکه پستم به رزیدنت 5 ربط داشته باشه یه جمله بگم و ختم کلام :
بـــَـه بــــَـه چقدر این بازی قشنگه ! :biggrin1::biggrin1:
:sick::sick::sick::sick::sick::sick:

نصافا ته گرافیکو بازیه ( منظورم دمشه ) :love:
گذاشتمش رو سامسونگ 40 اینچ full hd اینجوری شدم :eek::eek::eek:
هیجانشم که دیگه نگو از این یارو بزگا که میفتده دنبالت ... :cool:
با این عکساییم که شما تو صفحه قبل گذاشتید مسلما میترکونه :love:
با شما کاملان موافق. چون خودمم مثل تو شدم.:d

روم سیاه اما به نظر من اصلاً هم مطلوب نبود !!
همه چیز خیلی عجله ای شروع و تموم شد. من شخصاً خوشم نیومد. حس و حال رزیدنتی هم توش زیاد جالب و قوی کار نشده بود.
خوب برای اینکه پستم به رزیدنت 5 ربط داشته باشه یه جمله بگم و ختم کلام :

با شما کاملا مخالفم:d حالا میدونم چی میگی.........:D .
معلومه که باید زود تمامش کنه چون اگه بخواد کلی بسازه باید 4 تا فیلم رزیدنت اویل بسازه. با این حساب جور در نمیاد که 4 تا رزیدنت اویل رو تو یه فیلم جا بدی مخصوصا قسمت 4 که هیچ ربطی به 3 قسمت اول نداره.برا همین 3 قسمت اول رو با هم ساخته. مدت زمانش هم متناسب با یک فیلم معمولیه دیگه . به نظر من خوب کاری کرد که قسمت 1 و 2 رو به صورت یادآوری تو فیلم مطرح میکنه چون در غیر اینصورت باید یک فیلم 20 ساعته میدیدیم. احتما لا قسمت 4 هم ساخته میشه و قسمت های دیگه.....
در رابطه با گرافیکه فیلم هم باید بگم بد نیست ولی خوب در سطح انیمیشن های امروزی نیست. ولی خوب چه انتظاری میشه داشت وقتی capcom با شرکت درست حسابیی قرارداد نبست تازه برای فیلم هم زیاد تبلیغ نکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or