23 اسفندماه 1387 هجری شمسیخوش به حالتون من باید وایسم تا تا بازی بیاد راستی کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
23 اسفندماه 1387 هجری شمسیخوش به حالتون من باید وایسم تا تا بازی بیاد راستی کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
به شخصه احتمال میدم بازی از Gamespot دیگه 10 رو بگیره !
اگه نده که واقعا ... !
نیست چون صد هزار دفعه دیگه هم اون یه تیکه رو بازی کنید غول بچه () فقط همون یه قسمت رو تخریب میکنه و وارد میشه.
این گندی که شما میگی به شخصه میانگین امتیازاتش 95.7% بود . حتی رو Wii هم که اومد باز هم امتیازات بالایی گرفت و میانگینش 91.1 درصد بود . رو چه حسابی شما به یه بازی لقب گند میدید چون با سلیقه شما جور نبوده دلیل نمیشه که خیلی راحت توهین کنید .به شخصه اميدوار نباش با اين گندي كه مثل شماره ي 4 تو گيم پلي بازي زدن.
این گندی که شما میگی به شخصه میانگین امتیازاتش 95.7% بود . حتی رو Wii هم که اومد باز هم امتیازات بالایی گرفت و میانگینش 91.1 درصد بود . رو چه حسابی شما به یه بازی لقب گند میدید چون با سلیقه شما جور نبوده دلیل نمیشه که خیلی راحت توهین کنید .
خوشحالم متوجه شدی. البته این بازی نیازی به تخریب انچنانی نداره چون هزار ماشا الله اینقدر B.O.W میریزه سر بازیباز که وقت توجه کردن به این چیزها رو نداره. اون زمانی هم که سرش خلوته باید دنبال مهمات واسه درگیری بعدی باشه.اره راس میگی :cheesygri چند بار که بازی کردم متوجه شدم :smile:
واسه اون قوله تخریب پذیری بالاست ! نیست !؟
اول همون مرحله تو اتاقِ یه قسمت دیوار خراب میشه (توسط قول قولک یا با یه نارنجک) دیوار مثل اسفنج میریزه پایین . وزن نداره !
روی یک دی وی دی با مارک خوب با سرعت بسیار پائین رایت کن. امیدوارم حل بشه.من دیگه نمیتونم بازی کنم! ارور میده O_o
میشه تست کنید لطفا
مرسی![]()
این گندی که شما میگی به شخصه میانگین امتیازاتش 95.7% بود . حتی رو Wii هم که اومد باز هم امتیازات بالایی گرفت و میانگینش 91.1 درصد بود . رو چه حسابی شما به یه بازی لقب گند میدید چون با سلیقه شما جور نبوده دلیل نمیشه که خیلی راحت توهین کنید .

همچین میگین اصیل انگار که دارید در مورد یه مسئله مهم صحبت میکنید . اویل هم مثل تمام بازی ها هست و کلمه اصیل در مورد بازی معنی نداره .هر كسي كه رزيدنت باز اصيل باشه و با كلاسيك اين بازي بزرگ شده باشه شكي نيست كه از رزيدنت 4 لذت نبرده و فقط بازي كرده و بس ! وگرنه اصلا رزيدنت فن نيست !
(ميتوني يه نظرسنجي بذاري) اين بازي هم هر چقدر خوب باشه بازهم بخاطر گيم پلي نمره ي كامل نميگيره (منتظر ميمونيم ) استفاده از گيم پلي نسل قبل پسرفت محسوب ميشه !
ضمنا من به بازي لقب گند ندادم به بخشي از گيم پلي بازي انتقاد كردم![]()
و اينكه با نظر شخصي من به بازي توهين شد يا به طرفداراي سري جديد يا به سازندگان بازي يا به شينجي ميكامي يا به زامبي هاي قديمي يا زامبي نماهاي جديد يا شما يا به كلمه ي رزيدنت اويل يا به كپكام يا به ژاپني ها يا به مردم اسيا يا...؟
من موندم كپكام با اين همه كاسه ي داغتر از اش چرا تا الان يه استوديو تو ايران تاسيس نكرده؟