Resident Evil 5 | X360 Version

دوستان من بازی رو میزارم تو دستگاه راحت اجرا میشه هیچ مشکلی نداره فقط وقتی بازی وارد game play می خواد بشه میگه دیسک کثیفه و باید تمیز شه در حالی که dvd کاملا سالم و تمیزه...مشکل از چیه؟
ممنون.

با دو سه سال تاخیر !!! یه جا گیر کردم . تو چاپتر 2-1 که یارو با اره برقی میوفته دنبالت و هیچ رقمه هم نمیمیره . یه در هست کلید میخواد ولی کلیدی در کار نیست این اره برقی با 10-20 تا زامبی هم مدام دنبالت هستند .

با دو سه سال تاخیر !!! یه جا گیر کردم . تو چاپتر 2-1 که یارو با اره برقی میوفته دنبالت و هیچ رقمه هم نمیمیره . یه در هست کلید میخواد ولی کلیدی در کار نیست این اره برقی با 10-20 تا زامبی هم مدام دنبالت هستند .

چاره‌ای به جز کشتن این ماجینی نداری، هر چی تیر داری روش خالی کن، باشد که به کلید برسید. در مراحل بعدی دوتا دوتا حمله می‌کنند این موجودات دوست داشتنی!

اگر میخوای کمتر دردسر بکشی بکشش طرف بشکه ها ووقتی رسید به بشکه ها به بشکه شلیک بعد یه کم گیچ میخوره برو به طرفش x رو بزن تا بهش مشت بزنی یه چند بار که این کارو بکنی ردیفه
فقط یادت باشه به بنب بست نخوری که اره میاد رو گردنت :d

والا در حد تمام باس فایت های dead space من رو این تیر خالی کردم بازم نمرد ! هر چند محدودیت تیر هم دارم مردونه ارزش وقت گذاشتن داره یا نه ؟ :d

چرا که نه! خیلی کشتنش چالش برانگیز هم نیست همچین، سعی کن با اسلحه‌های قوی به جونش بیفتی.

دوستان من بازی رو میزارم تو دستگاه راحت اجرا میشه هیچ مشکلی نداره فقط وقتی بازی وارد game play می خواد بشه میگه دیسک کثیفه و باید تمیز شه در حالی که dvd کاملا سالم و تمیزه...مشکل از چیه؟
داداشم احتمالا ديسكت مشكل داره چون اين eror رو معمولا وقتي كه ديسكت مشكل داشته باشه ميزنه;)

---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 PM ارسال شده بود ----------

والا در حد تمام باس فایت های dead space من رو این تیر خالی کردم بازم نمرد ! هر چند محدودیت تیر هم دارم مردونه ارزش وقت گذاشتن داره یا نه ؟ :d
داداش كليد تو گردن همين اره برقيه هستش زدنشم زياد كار سختي نيست كه همون طور كه دوستان گفتن ببرش سمت بشكه هاو تازه كنار اون پله ها يه تير برق هست اونم بندازي روش با چندتا مشت به فنا ميره;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or