Resident Evil 5 | X360 Version

سلام دوستان
كسي اطلاعي داره كه من اگر اين dlc ها رو از اينترنت بگيرم و روي هارد بريزم بعد ديسك گلد رو بذارم ميتونم اينها رو بازي كنم يا نه ؟ خواهشا درست و جامع راهنمايي كنين چون خيلي حياتيه
ممنون :):):)

یک سوال : :d میشه این بازی رو دو نفره روی یک دستگاه بازی کرد ؟ :-/

چرا نمیشه Split screen.

سلام دوستان
كسي اطلاعي داره كه من اگر اين dlc ها رو از اينترنت بگيرم و روي هارد بريزم بعد ديسك گلد رو بذارم ميتونم اينها رو بازي كنم يا نه ؟ خواهشا درست و جامع راهنمايي كنين چون خيلي حياتيه
ممنون

UP...

پرسش

سلام دوستان
ممنون

باید چیکار گنی که دو نفره بشه میشه توضیح بدی منوش مبهم هست :d:(
خیلی وقت پیش بازی کردم ولی اگه درست یادم باشه
دو تا دسته را وصل میکنین و با هر کدوم تو پروفایلی جداگونه sign in میکنین
بازی را با شروع میکنین و وقتی قرار شد بازی را بیارین استارت دسته دوم را هم میزنین

سوال

سلام دوستان
ممنون

سلام دوستان
ممنون

منظورت از دیسک گلد چیه ؟

dlc هارو که دانلود کنی روی هارد با هرنسخه دیسک میتونی بازی کنی (کپی با اصل)

منظورت از دیسک گلد چیه ؟

dlc هارو که دانلود کنی روی هارد با هرنسخه دیسک میتونی بازی کنی (کپی با اصل)
دوست خوبم ممنون كه جواب دادي
منظورم از ديسك گلد بازي رزيدنت اويل 5 گلد اديتشنه و ميخواهم بدونم آيا ميتونم dlc ها رو از اينترنت دانلود كنم (با كامپيوتر و از نت نه از لايو) و بعد با ديسك گلد اديتشن بازي كنم (چون ديسك گلد در آخر بهت اجازه ميده كه dlc ها رو رايگان دانلود كني)
خواستم ببينم همچين كاري ممكنه :-/:-/:-/
چون من كسي رو ميشناسم كه با همين روش هر دو dlc معروف رو كه جيل عزيز توش هست رو بازي كرده :-o:-o:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or