Resident Evil 5 | X360 Version

مرحله 2-5 این یارو غوله که اکسلا میندازه به جون ما باید چجوری بکشیمش !؟

اسپویلر...

دقیقا یادم نیست چون برای بیش از یک ماه پیش هستش ولی :

مرحله 2-5 اگر اشتباه نکنم روی سقف هستش ...

واقعا درست یادم نیست ولی اگر RPG دارید با دوتیر و اگر اسلحه دارید به کیسه های قرمز شلیک کنید. اگر غول را اشتباه متوجه شدم ، توضیح بدید کدوم Boss منظورتونه تا توضیح بدم ...

ویرایش:

بله خودش هست. شما سعی کنید بازی را زیر 4 5 ساعت روی هر درجه سختی تمام کنید تا RPG بدست بیارید ...

برای کشتن این غول ، به کیسه های قرمز رنگی مشخصی که به بزرگی مشخص شده اند شلیک کنید. این غول بسیار ساده هستش ...

آخرین ویرایش:
دقیقا یادم نیست چون برای بیش از یک ماه پیش هستش ولی :

مرحله 2-5 اگر اشتباه نکنم روی سقف هستش ...

واقعا درست یادم نیست ولی اگر RPG دارید با دوتیر و اگر اسلحه دارید به کیسه های قرمز شلیک کنید. اگر غول را اشتباه متوجه شدم ، توضیح بدید کدوم Boss منظورتونه تا توضیح بدم ...

ویرایش:

بله خودش هست. شما سعی کنید بازی را زیر 4 5 ساعت روی هر درجه سختی تمام کنید تا RPG بدست بیارید ...

برای کشتن این غول ، به کیسه های قرمز رنگی مشخصی که به بزرگی مشخص شده اند شلیک کنید. این غول بسیار ساده هستش ...

شما از کیسه های قرمز منضورتون همون بشکه ها هست ! ؟
من منظورم اون غولی هستش که یه تقنگ Flame بهمون میه بعد از یه مدت باید بریم Refullش کنیم !
میشه کامتر توضییح بدید چیکار باید بکنم !؟

کسی پایه بود Story Line بزنیم Co op بگه، رودربایسی نکنه :دی.
فری جان متاسفانه 3 چراغ شدم وگرنه پایت بودم همه رقمه:biggrin1:
شما از کیسه های قرمز منضورتون همون بشکه ها هست ! ؟
من منظورم اون غولی هستش که یه تقنگ Flame بهمون میه بعد از یه مدت باید بریم Refullش کنیم !
میشه کامتر توضییح بدید چیکار باید بکنم !؟
شما باید به اون کیسهائی که توی بدن غول هستش شلیک کنید امیدوارم متوجه شده باشید!

فری جان متاسفانه 3 چراغ شدم وگرنه پایت بودم همه رقمه:biggrin1:

شما باید به اون کیسهائی که توی بدن غول هستش شلیک کنید امیدوارم متوجه شده باشید!

خیلی ممنون ولی من وقتی اون کیسه هارو میزنم تموم میشه ! ولی باز دوباره درمیاد !:(

خیلی ممنون ولی من وقتی اون کیسه هارو میزنم تموم میشه ! ولی باز دوباره درمیاد !:(
اگه متوجه شده باشی بعد از چند دقیقه یه قفسه باز میشه که توش شعله افکن هست با اون به کیسه های روی بدنش نشونه بگیر
اگر هم مواد شعله افکن تموم شد سرجاش بذار تا شارژ بشه.
در کل نباید امونش بدی:cheesygri

اگر شما روی pro برید باید 20 30 بار اون را بکشید ...

اینقدر بکشیدش که بمیره ...

هربار که مرد ، بدونید به درستی کارتون را انجام دادید و دوباره سعی به کشتنش کنید ...

در ضمن اون مرحله که 2-5 نیست !

اگر شما روی pro برید باید 20 30 بار اون را بکشید ...

اینقدر بکشیدش که بمیره ...

هربار که مرد ، بدونید به درستی کارتون را انجام دادید و دوباره سعی به کشتنش کنید ...

در ضمن اون مرحله که 2-5 نیست !

یعنی چی چند بار بکشیمش !؟ منظورتون این هست که چند بار او کیسه هارو بزنیم تا کنده شه !
منظورتون این هست که چند بار این کا رو انجام بدیم تا بمیره !؟

یعنی چی چند بار بکشیمش !؟ منظورتون این هست که چند بار او کیسه هارو بزنیم تا کنده شه !
منظورتون این هست که چند بار این کا رو انجام بدیم تا بمیره !؟

مرحله 2-5 در پشت بام یکی از خانه های کشتی هستید و اول مرحله هم باید از دست غول آخر مرحله فرار کنید ...

در این مرحله کیسه های قرمز رنگ را بزنید ، وقتی 4 تا کیسه را زدید ، مغز موجود برای چند ثانیه بالا می یاد و می تونید با تمام قوا بزنیدش ، بعد از 2 بار اینکار را کردن ، تمام می شه ...

......

غوله بعدی که شما ازش صحبت کردید در یک آزمایشگاه است و شما یک اسلحه Flame هم دارید ، در اینجا هربار که غول را می زنید آب می شه و دوباره ظاهر می شه. شما باید اینقدر آبش کنید ( بین 3- 16 بار ) تا بمیره و اینجا هم کیسه های سفید را بزنید.

مشکله بزرگی نیست.

مرحله 2-5 در پشت بام یکی از خانه های کشتی هستید و اول مرحله هم باید از دست غول آخر مرحله فرار کنید ...

غوله بعدی که شما ازش صحبت کردید در یک آزمایشگاه است و شما یک اسلحه Flame هم دارید ، در اینجا هربار که غول را می زنید آب می شه و دوباره ظاهر می شه. شما باید اینقدر آبش کنید ( بین 3- 16 بار ) تا بمیره و اینجا هم کیسه های سفید را بزنید.

مشکله بزرگی نیست.

کیسه هاش نارنجی هست نه سفید ! :biggrin1:

سلام میگم من تموم کردم و حالا این حالت اسلحه بی نهایت INFINTIVE AMMOM باز شده ولی هرچی تیک گزینش را YES مکینم باز داخل بازی اسلحه تموم میشه چیکار کنم ممنون میشم میخوام یه بار دیگه اینجوری تموم کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or