Resident Evil 5 | X360 Version

زرشک ! سورپریزه دیگه
شما رو همون اکتبر حساب کنید
اما در مورد قیافه کریس ، در واقع خیلی تحقیق کردم ، دیدم واقعا به اونچیزی که تو نسخه اصلی بازی از کریس دیدم شبیه ...
شما این عکس رو از نسخه اصلی ببین ، بزار کنار کریس در نسخه 5 ، انصافا شبیه همن

شبیه بودنش اصلا برا هیچکس مهم نیست الان خیلی زشتش کردن :((نسبت به اون اولین دمو bio hazard جان فقط این پایینترین عکسیکه mohsen_66 گذاشترو ببین
خودش شده زامبی:laughing:

آخرین ویرایش:
سلام با اينكه capcom گفته بود چيزي از game play بازي به نمايش در نمياد اما چيزي كه من ديدم game play بازي بود

1 - هيچ چيزي از حرف هاي سازنده بازي رو متوجه نميشويد چون كاملا ژاپني هست

2 - صحنه هاي از ساخت بازي و game play رو ميتونيد ببينيد

3 - از دست ندهيد و حتما ببينيد :biggrin1:

http://www.gamevideos.com/video/id/18134

ضمن تشکر.

به هر دوست علاقمند به رزیدنت ایول (مخصوصا" 4) و دارای اینترنت با سرعت مکفی ( و نسبتا وارد به زبون کفار غرب) شدیدا" توصیه میشه این ویدئو رو ببینن! خیلی باحاله خداییش :biggrin1:
کوچکترین نکات کنکوریش هم رعایت شده! البته یکم طولانیه

http://www.gamevideos.com/video/id/4020

ولی خییییییییلی باحاله! عشق رزیدنتاش حتما ببینن (مخصوصا اون یارو اره برقیه. اولین برخورد با اون merchant و صحنه فرار لوییز و ...)

اوه! اونقدر ذوق زده بودم یادم رفت اصلا بگم چیه!! 1 سری بچه عشق ایول کل داستان رزیدنت ایول 4 رو بازسازی کردن بصورت خیلی حرفه ای با یکم تم کمدی. اگه انگلیسی وارد باشین خیلی بیشتر حال میده

آخرین ویرایش:
ضمن تشکر.

به هر دوست علاقمند به رزیدنت ایول (مخصوصا" 4) و دارای اینترنت با سرعت مکفی ( و نسبتا وارد به زبون کفار غرب) شدیدا" توصیه میشه این ویدئو رو ببینن! خیلی باحاله خداییش :biggrin1:
کوچکترین نکات کنکوریش هم رعایت شده! البته یکم طولانیه

http://www.gamevideos.com/video/id/4020

ولی خییییییییلی باحاله! عشق رزیدنتاش حتما ببینن (مخصوصا اون یارو اره برقیه. اولین برخورد با اون merchant و صحنه فرار لوییز و ...)

اوه! اونقدر ذوق زده بودم یادم رفت اصلا بگم چیه!! 1 سری بچه عشق ایول کل داستان رزیدنت ایول 4 رو بازسازی کردن بصورت خیلی حرفه ای با یکم تم کمدی. اگه انگلیسی وارد باشین خیلی بیشتر حال میده

من نتونستم بازش كنم. لطفا قدم به قدم راهنماييم كنيد.

من نتونستم بازش كنم. لطفا قدم به قدم راهنماييم كنيد.

راهنمایی؟ :biggrin1::p:blushing:
خب در مرحله اول روی اون لینکی که بالا گذاشتم کلیک بفرمایید.
در مرحله بعد ویدئو را آنلاین تماشا بفرمایید.

البته اول سن بیننده رو میپرسه که به دلخواه 1 چیزی بالای 18 یا 20 بزنین. همین! :biggrin1: برای خوب دیدن سرعت دیگه زیر 256 نباید باشه فکر کنم.

ولی توصیه میکنم ببینین. خیلی باحاله

راهنمایی؟ :biggrin1::p:blushing:
خب در مرحله اول روی اون لینکی که بالا گذاشتم کلیک بفرمایید.
در مرحله بعد ویدئو را آنلاین تماشا بفرمایید.

البته اول سن بیننده رو میپرسه که به دلخواه 1 چیزی بالای 18 یا 20 بزنین. همین! :biggrin1: برای خوب دیدن سرعت دیگه زیر 256 نباید باشه فکر کنم.

ولی توصیه میکنم ببینین. خیلی باحاله

اول:متشكرم.
دوم:لينك رو باز كرده بودم منتها صفحه اي كه ويدئو رو پخش ميكنه اول توسي ميشه وبعد سياه وهيچ چيزي پخش نميشه!!!!!

علت درخواست راهنمايي همين بود.درضمن سن رو انتخاب كردم.

یعنی چی ؟ یعنی تو نسخه ی 5 ه ؟

راستی از دوستانی که اطلاعاتشون درباره ی بازی بالاست میخواستم بپرسم مثل نسخه 4 تو این نسخه هم میشه با یه شخصیت دیگه با تفنگا و مرحله جدید رفت یا نه ؟

اول:متشكرم.
دوم:لينك رو باز كرده بودم منتها صفحه اي كه ويدئو رو پخش ميكنه اول توسي ميشه وبعد سياه وهيچ چيزي پخش نميشه!!!!!

علت درخواست راهنمايي همين بود.درضمن سن رو انتخاب كردم.

احتمالا مرورگر شما پلاگین لازم برای پخش استریم ویدئو رو نداره پس!
شاید با آپدیت حل بشه.
با یک مرورگر دیگه هم امتحان کنین شاید جواب بده.

اگه 1 راهی واسه داونلودش پیدا کنم حتما تو سایت قرار میدم واسه داونلود مستقیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or