Resident Evil 5 | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون اینا رو توضیح بدید ما هم تموم میکنیم
Masters of Removing
2 تا از Figures ها مونده دو تا اخری رو باید چه جوری بگیرم ؟
اسلحه هایی که تو لیست بالا هست رو همه رو خریدم یا پیدا ککردم بمب ها رو هم دارم اما
Longbow و Gatling gun رو ندارم باید اینا رو هم بگیرم ؟

برای اون 2 سلاح باید دوتا از سلاح ها رو تا آخر آپگرید کنی فکر کنم تو پست اول گفتن کدوم سلاح

اون دو تا آخری رو هم فکر کنم باید توی همه ی مرحله رنک S بگیری رو آسون برو راحت میتونی بگیری

شما که احتیاجی به انلاین نداری همون جا که قایق سواری میکنی برو گیرت میاد خیلی راحته پیدا کردنش :biggrin1:

حالا se.phi.roth جان من 4 تا پشت سر هم تو اون مرحله گرفتم که نقاله رو باید متوقف کنی و کپسولا میوفته تو آتیش !!!

کلا تخم مرغ آخر رو خیلی سخت میده نامرد :ی

حالا se.phi.roth جان من 4 تا پشت سر هم تو اون مرحله گرفتم که نقاله رو باید متوقف کنی و کپسولا میوفته تو آتیش !!!

کلا تخم مرغ آخر رو خیلی سخت میده نامرد :ی
اره خیلی سخت میده ولی اگر داد دیگه همین طوری به راحتی میده:-"

1:من در قسمت مزدورها (آدم آزاد کردنها) ، با کاراکتر وسکر در یکی از مراحل امتیاز 130000 گرفتم و رایکینگ ss به من داد.آیا مثل بازی devil may cry این بازی اویل رایکینگ sss دارد که ما زحمت بکشیم و بگیریم؟
2: میشه در مورد Trophy آخر (resident evil 5 platinum trophy) توضیحات بیشتری بدهید؟ آیا همچنین تروفی در کونسول X boss هست؟
3: من در قسمت پیدا کردن BSAA به قسمت ویدئویی که آدرس داده بودید رفتم و آنرا دانلود کردم.متشکرم.آیا در این سایت قسمتهای دیگری هم بصورت ویدئویی نشان میدهد؟(مثلا قسمت رفتن مزدورها)

1:من در قسمت مزدورها (آدم آزاد کردنها) ، با کاراکتر وسکر در یکی از مراحل امتیاز 130000 گرفتم و رایکینگ ss به من داد.آیا مثل بازی devil may cry این بازی اویل رایکینگ sss دارد که ما زحمت بکشیم و بگیریم؟
2: میشه در مورد Trophy آخر (resident evil 5 platinum trophy) توضیحات بیشتری بدهید؟ آیا همچنین تروفی در کونسول X boss هست؟
3: من در قسمت پیدا کردن BSAA به قسمت ویدئویی که آدرس داده بودید رفتم و آنرا دانلود کردم.متشکرم.آیا در این سایت قسمتهای دیگری هم بصورت ویدئویی نشان میدهد؟(مثلا قسمت رفتن مزدورها)

قسمت مزدور ها رو نمیدونم منs بیشتر نگرفته بودم:biggrin1:

پلانتیوم هم اگر همه ی تروفی ها رو بگیری بهت میده تو x360 هم فکر نکنم باشه(به جاش جمع کل اچیومنت ها تو اون 1000 هست.چه ربطی داشت! :biggrin1: )
فکر نکنم برای اون قسمت ویدیویی باشه حالا برای چته؟ :biggrin1:

نه مثله دویل نیست من خودم تا دوتا اس کردنش را کردم و بیشتر از دو تا نمیشه زحمت به خودت نده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or