Resident Evil 5 | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ب همه
شرمنده که اینقدر دیر سرزدم.
akiba جان فیگورها با بپایان رساندن بازی روی تمام درجات سختی باز میشه و اون اخری رو فقط باید یک رانک S در هردرجه سختی که میتونید از تمام چپترها بگیرید. اون اخری باز میشه.
mohammad_66 شرمنده نکن.
kia_old_snake جان کاش بجای این مسخره بازی ها یک ایتم خوب تو بازی بهمون میدادن. کاملا قبول دارم حرفت رو.
lordsohrab جان در حالت عادی هم میشه تروفی ها رو 100% کرد. اونها اضافه ست و یک دلخوش کنک برای کسانی که اون DLC رو میگیرن که برای بعضی ها تروفی هاش بیشتر از DLC ارزش و اهمیت داره :دی.

دوستان اين حالتهايي كه ميگه بايد 2 نفر باشين اشكال نداره 2 نفر از طريق اف باشن يا حتما بايد ان بازي كنيم تا بهمون بده؟
Akiba اونارو گرفتي؟

پلات گرفتن چه حالي ميده:laughing:

آقا یه سوال من تمام اسلحه هایی که تو لیست هست به اضافه اون سه اسلحه ای که باز میشه رو خریدم ولی تروفیش واسم باز نشد داستان چیه؟
بجز اونایی که اسمشون رو انداختی
hydra
longbow
gatteling gun
رو هم گرفتم ولی از تروفی خبری نیست!
آیا اسلحه دیگه ای هست ما خبر نداریم؟

اسلحه ی s&w m500 مونده(اسمش یک همچین چیزایی یا دقیقا خود این بود)که با کامل قوی کردن s&w m29 (اینم فکر کنم اسمش ان بود)باز میشه و با قیمت 30 هزارتا میتونید بخریدش.
برای اطمینان هم از هر نارنجک یک عدد و یک عدد مین هم داشته باشید تا مطمئن بشید.

منم تقریبا خوبه انشاالله پلانتیموش رو میگیرم :biggrin1: البته نه به این زودی چون هر روز امتحان داریم

من همه رو گرفتم بجز این تموم کردن بازی رو professional
خیلی سخته تنها نمیشه رفت خودتم نمیری رفیقت همش نفله میشه! تنهایی نمیشه رفت کسی پایه بود من رو ادد کنه که دو نفره بریم!

دوستان Ps3 دوست عزیز ... فرق اچیومنت و تروفی چیه ؟ من این تروفی ها را خواندم دقیقا مثل اچیومنت های این بازی است.

در این صورت راهنمایی های بخش achivement guid 360 شامل Ps3 هم می شه ...

فرق خاصی ندارند دوتاش یکیه :biggrin1:
این بی نهایت شدن RPG عجب حالی میده کسی جرات نداره بیاد نزدیکت :biggrin1: نیازی نیست که زیر 4 ساعت باشه اگر شما بازی رو روی 4 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه هم تموم کنید حله! من انقدر حال کردم وقتی دیدم اینطوریه :cheesygri

اگر ما بازی رو روی درجه ی perofessional تا آخر بریم بهمون اون تروفی درجه ی veteran رو هم میده؟
راستی دوستانی که درجه ی آخر رو باز نکردن میتونن برند یک ثانیه با کسی که این درجه رو باز کرده آنلاین بازی کنند تا این درجه براشون باز بشه

اگر ما بازی رو روی درجه ی perofessional تا آخر بریم بهمون اون تروفی درجه ی veteran رو هم میده؟
راستی دوستانی که درجه ی آخر رو باز نکردن میتونن برند یک ثانیه با کسی که این درجه رو باز کرده آنلاین بازی کنند تا این درجه براشون باز بشه
راستی اگر خواستی برای بقیه تروفی ها کمکی خواستی روی من حساب باز کن :love:
هر وقت گفتی باهات میام انلاین اخه دیروز با دیالاپ هم دیدم شد انلاین بازی کنم :biggrin1:
و اون ده تا هم که جدید هستند هم همین طور اخه من هنوز اون ده تا را نگرفتمه خیلی سخته اون ده تا را بگیری
چاکریم:biggrin1:

اون ده تا رو ولشون کن چون به کار ما نمیان :biggrin1: آخه باید مراحلش رو بخریم:biggrin1:
حالا اگر میشه و زحمتی نیست فردا حدودای ساعت 5 تا 5و نیم یک سر بیا تا بریم اون سه تا مشت و لگد رو بگیریم :biggrin1: اگر هم میتونی بیا روی درجه سختی پروفشونال چند تا مرحله رو بریم من فعلا مرحله ی اول رو رفتم :biggrin1:

اون ده تا رو ولشون کن چون به کار ما نمیان :biggrin1: آخه باید مراحلش رو بخریم:biggrin1:
حالا اگر میشه و زحمتی نیست فردا حدودای ساعت 5 تا 5و نیم یک سر بیا تا بریم اون سه تا مشت و لگد رو بگیریم :biggrin1: اگر هم میتونی بیا روی درجه سختی پروفشونال چند تا مرحله رو بریم من فعلا مرحله ی اول رو رفتم :biggrin1:
رو پروفشیونال خواستی بری آقا من هستم راستی اون سه تا مشت و لگد رو من یا یکی از بچه ها امتحان کردم اصلا نشد هرکاری کردیم!

رو پروفشیونال خواستی بری آقا من هستم راستی اون سه تا مشت و لگد رو من یا یکی از بچه ها امتحان کردم اصلا نشد هرکاری کردیم!

من اون مشت و لگد فکر کنم ترافی 7-8 بود که گرفتم !!!!!:eek::confused:

مشکل خرید همه اسلحه هاست و آپگرید کردنشونه :(

این طوری نمیشه هر کی خواست با من هماهنگ بکنه تا بریم بگیرمش
باشه خیلی راحته خیلی :biggrin1:
اخه من اون هم که پولی بود خریدامه ولی نمیدانم چه جوری برم ازش بازی کنم
البته من فقط دو تا کارتر مونه تا تمام بشه همین وسکر هم گیرم امده

آخرین ویرایش:
این طوری نمیشه هر کی خواست با من هماهنگ بکنه تا بریم بگیرمش
باشه خیلی راحته خیلی :biggrin1:
اخه من اون هم که پولی بود خریدامه ولی نمیدانم چه جوری برم ازش بازی کنم
البته من فقط دو تا کارتر مونه تا تمام بشه همین وسکر هم گیرم امده

عزیز منظورتو نگرفتم !

یعنی نمیدونی چطور وسکر و بقیه رو تو قسمت مرسناریز باز کنی یا اینکه نمیدونی چطور همه اسلحه ها رو بگیری ؟:confused:

عزیز منظورتو نگرفتم !

یعنی نمیدونی چطور وسکر و بقیه رو تو قسمت مرسناریز باز کنی یا اینکه نمیدونی چطور همه اسلحه ها رو بگیری ؟:confused:
اره نمیدونم چطور وسکر و بقیه رو تو قسمت مرسناریز باز کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم:love::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or