Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
من هم تموم کردم! زیادی آسون بود و زیادی کوتاه! re4 خیلی بهتر بود این فقط گرافیک باحالی داشت . و رون تر بود اون هم به لطف موتور dmc. فقط یک چیزی به سلامتی وسکر دیگه مرد؟ کسایی که یک رو بازی کرده باشند دیدند غول آخرش از شکم ایشون رو مورد عنایت قرار میده دخلش رو میاره. حالا این جا ذوب شد. ولی باز فکر کنم re6 اگر شاخته شه ایشون زنده شند باز. فقط این سری جدید re خیلی با قبل تفاوت داره من قبلی رو یعنی 1 2 3 رو بیشتر دوست داشتم معمایی تر بود این فقط بکش بکش داشت. شینجی میکامی چی ساخت چه بر روزش دادند
دوستان بازی با sheva دموی اضافه ای داره یا نه فقط از اول بازی می کنی فقط با یک کارکتر دیگه؟

درمورد اينكه 1 و 2 و3 بهتره باهات موافقم.
اما من چيزي كه تو رزيدنت ها ياد گرفتم اينه كه هيچكي نميميره !

دوستان نسخه pc این بازی جز این که بسیار بسیار زیباتر از نسخه کنسول بود چیزه دیگه ای نداشت
من واقعا نمیدونم بعضی از دوستان میگن نسخه پی سی بد بود یعنی چی!

اقا جان انتشار دهنده ایرانی این بازی گند زده بهش دیگه اخه چرا از این بدبخت انقدر ایراد می گیری

شما دوست عزیز هم هر وقت رفتی نسخه واقعا اورجینال بازی رو خریدی و توش چنین چیزایی دیدی اونموقه بگو ماله پی سی فلانه بصاره!!!

البته من خودم از دموی اول بازی جلوتر نرفتم ولی در حالت عادی و قبل از اینکه توی فایل config.ini تغییراتی انجام بدم همون دموی اول بازی بدون مشکل پخش میشد.
حالا هم توی config.ini رفتم و stereo رو که on بود رو off کردم و مشکل حل شد.

آخه من نمیدونم با وجود این همه مشکلاتی که نسخه PC داره چرا ign و gamespot همون امتیاز نسخه کنسولی رو به نسخه pc دادن؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز چرا روی بازی عیب میذاری؟ کدوم مشکلات؟بابا من بازی را نصب کردم نه اروری نه پیغامی و با تمام دمو ها و فریم خیلی خوب و بدون حتی یه اخ تمومش کردم.
این بازی به قاطعیت میگم یکی از بهترین و خوش ساخت ترین بازی های ساخته شده برای پی سی هست. بازی مشکل دار جی تی ای هست که 4 تا پچ براش اومده والا اونم من بدون مشکل تمومش کردم:biggrin1::biggrin1:

این مشکل(که فقط برای دموی اول بازی اتفاق میفته) زمانی بوجود میاد که شما گزینه Stereo:Off رو به Stereo:On تغییر بدید، اگر این کارو کردید باید به حالت پیش فرض برگردونید و سپس بازی رو شروع کنید(البته بعد از ورود به روستا اگر Laser Aim رو می خواستید دوباره به ON تغییرش بدید)

این Laser Aim که میگید حالا چی هست؟ واسه حالت mouse+keyboard هست که هدفش لیزری نیست؟

دوست عزیز چرا روی بازی عیب میذاری؟ کدوم مشکلات؟

یکیش همون مشکلی که اون بالا گفتم! دومیش هم اجرا نشدن بازی توی HDTV هست چون من خودم همیشه بازیهایی که با Gamepad میشه رفت رو توی HDTV بازی میکنم ولی در مورد این بازی وقتی وارد بازی میشی ار بازی میپره بیرون! سومیش هم مشکل Resolution هست اگه شما با ریزوله های 4:3 یا 5:4 مثل 1200*1600 یا 1024*1280 بازی کنید از نظر طولی مقداری از صفحه رو از دست میدید و تنها راهش اینه که روی ریزوله های 16:9 یا 16:10 بزارید و صفحه رو از نظر عرضی جمع یا فشرده کنید تا بشه مثل اویل 4! دوربین بازی هم مشکل داره چه با gamepad چه با mouse! تنظیمات گرافیکی بازی هم کاملا مسخرست چون فقط نصفیش رو توی بازی میتونی انجام بدی نصف دیگش رو باید از توی پروفایلت تغییر بدی! لودینگ ورود به بازی و لودینگ بعد از تغییر تنظیمات هم خیلی طولانیه!

این چیزایی هست که من میدونم حالا نظر بقیه بماند!!!

این Laser Aim که میگید حالا چی هست؟ واسه حالت mouse+keyboard هست که هدفش لیزری نیست؟

یکیش همون مشکلی که اون بالا گفتم! دومیش هم اجرا نشدن بازی توی HDTV هست چون من خودم همیشه بازیهایی که با Gamepad میشه رفت رو توی HDTV بازی میکنم ولی در مورد این بازی وقتی وارد بازی میشی ار بازی میپره بیرون! سومیش هم مشکل Resolution هست اگه شما با ریزوله های 4:3 یا 5:4 مثل 1200*1600 یا 1024*1280 بازی کنید از نظر طولی مقداری از صفحه رو از دست میدید و تنها راهش اینه که روی ریزوله های 16:9 یا 16:10 بزارید و صفحه رو از نظر عرضی جمع یا فشرده کنید تا بشه مثل اویل 4! دوربین بازی هم مشکل داره چه با gamepad چه با mouse! تنظیمات گرافیکی بازی هم کاملا مسخرست چون فقط نصفیش رو توی بازی میتونی انجام بدی نصف دیگش رو باید از توی پروفایلت تغییر بدی! لودینگ ورود به بازی و لودینگ بعد از تغییر تنظیمات هم خیلی طولانیه!

این چیزایی هست که من میدونم حالا نظر بقیه بماند!!!
دوست عزيز اگه شما مشكل لودينگ اول بازي رو داري از DX10 استفاده كن اصلا اين لودينگ نمياد . اگر DX9 استفاده ميكني لودينگ كمتر

3-4 ثانيه هست . اگر لودينگ شما طولاني هست مشكل از سيستم ضعيف شماست . رو بازي عيب بيخود

نزاريد . در ضمن بازي رو HDTV هم اجرا ميشه .

اگر لودينگ شما طولاني هست مشكل از سيستم ضعيف شماست

این سیستم به نظر شما ضعیفه:

Sapphire Ati Radeon HD4850 Dual Slot Heatsink
Amd Phenom II X4 810
2GB OCZ Dual Channel

بعید میدونم کسی بگه این سیستم ضعیفه و من هم دارم روی آخرین تنظیمات گرافیکی 60 فریم میگیرم و مشکل فریم ریت اصلا ندارم پس اگه با سیستم من مچ نیست باز هم اشکال از بازیه و نمیتونید این حرف من رو رد کنید!
من خودم توی اتاقم یه HDTV 22 Samsung دارم و تاکنون "همه" بازیهایی که خریدم و ریزوله های 16:9 یا 16:10 رو ساپورت میکنن و میشه با Gamepad بازیشون کرد رو روی این HDTV رفتم بدون مشکل ولی اگه باز هم اویل 5 با این HDTV مشکل داره و ساپورتش نمیکنه باز هم مشکل از بازیه و باز هم این رو نمیتونید رد کنید!

اگه قصد رد کردن حرفای من رو دارید بیاید با دلیل بگید که این مشکلات بخاطر کرک شدن بازیه یا راه حلی رو معرفی کنید.

قابلیت Mercenaries بهت نداد؟
چرا اتفاقا داد. ولی اسلحه بینهایت رو نه!

من هم تموم کردم! زیادی آسون بود و زیادی کوتاه! re4 خیلی بهتر بود این فقط گرافیک باحالی داشت . و رون تر بود اون هم به لطف موتور dmc. فقط یک چیزی به سلامتی وسکر دیگه مرد؟ کسایی که یک رو بازی کرده باشند دیدند غول آخرش از شکم ایشون رو مورد عنایت قرار میده دخلش رو میاره. حالا این جا ذوب شد. ولی باز فکر کنم re6 اگر شاخته شه ایشون زنده شند باز. فقط این سری جدید re خیلی با قبل تفاوت داره من قبلی رو یعنی 1 2 3 رو بیشتر دوست داشتم معمایی تر بود این فقط بکش بکش داشت. شینجی میکامی چی ساخت چه بر روزش دادند
دوستان بازی با sheva دموی اضافه ای داره یا نه فقط از اول بازی می کنی فقط با یک کارکتر دیگه؟
چند وقت پیش یکی از مسولان کپکام رسما اعلام کرد که دیگه خبری از وسکر تو نسخه های بعدی نیست

آخرین ویرایش:
من تو بازي يك مشكل دارم !
با شوا دارم بازي ميكنم رسيدم به آخر بازي جايي كه توي مواد هاي مذاب هستن.
يك جايي هست كه شوا از پرتگاه آويزون ميشه . مينيويسه اف رو بزنم تا بياد بالا . من هرچي هم كه تند تند اف رو ميزنم بازم ميفته پايين و ميميره !
چي كار كنم .بايد همو اف رو تند تند بزنم يا كاره ديگه اي بايد بكنم ؟

این سیستم به نظر شما ضعیفه:

Sapphire Ati Radeon HD4850 Dual Slot Heatsink
Amd Phenom II X4 810
2GB OCZ Dual Channel

بعید میدونم کسی بگه این سیستم ضعیفه و من هم دارم روی آخرین تنظیمات گرافیکی 60 فریم میگیرم و مشکل فریم ریت اصلا ندارم پس اگه با سیستم من مچ نیست باز هم اشکال از بازیه و نمیتونید این حرف من رو رد کنید!
من خودم توی اتاقم یه HDTV 22 Samsung دارم و تاکنون "همه" بازیهایی که خریدم و ریزوله های 16:9 یا 16:10 رو ساپورت میکنن و میشه با Gamepad بازیشون کرد رو روی این HDTV رفتم بدون مشکل ولی اگه باز هم اویل 5 با این HDTV مشکل داره و ساپورتش نمیکنه باز هم مشکل از بازیه و باز هم این رو نمیتونید رد کنید!

اگه قصد رد کردن حرفای من رو دارید بیاید با دلیل بگید که این مشکلات بخاطر کرک شدن بازیه یا راه حلی رو معرفی کنید.

دوست عزيز سيستم من اينه :

AMD 5000 X2
ram : 4GB
VGA: 9800gx2
WIN : 7

اين لودينگي كه شما ميگي طولاني هست براي من كمتر از 3 ثانيه هست !!

در مورد HDTV هم من خودم LG 31.5 دارم و خيلي راحت دارم 16:9 بازي ميكنم .

با تشکر از دوستان
میخواستم بدونم میشه این بازی رو از طریق اینترنت انجام داد به صورت انلاین
و ایا به سی دی اصل بازی و موارد دیگر نیاز هست
لطفا راه حلش رو بگید
سرعت من هم 512 هست میخواستم نید فور اسپید بازی کنم ولی موقع لایو شدن سی دی بازی رو میخاد و ارور میده
البته اون بازی رو از اینترنت به صورت ایزو دانلود کردم

با تشکر از دوستان
میخواستم بدونم میشه این بازی رو از طریق اینترنت انجام داد به صورت انلاین
و ایا به سی دی اصل بازی و موارد دیگر نیاز هست
لطفا راه حلش رو بگید
سرعت من هم 512 هست میخواستم نید فور اسپید بازی کنم ولی موقع لایو شدن سی دی بازی رو میخاد و ارور میده
البته اون بازی رو از اینترنت به صورت ایزو دانلود کردم

Resident Evil 5 Online

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or