Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
چطور میشه تیر یه اسلحه رو بینهایت کرد؟ کسی میدونه؟
بايد قابليتشو بهت بده . بعدش ميتوني بينهايتشو بخري .(با امتيازيايي كه بعد تموم كردن هر كپچر بهت ميده)

توي يكي از منو ها بود (اسمشو يادم ني ولي ميدونم توي منوي پلي گيم هستش فك كنم آخراشه)
من الان وسط دومين بار بازي ام فقط بهم بينهايت مسلسلو داده

سلام به همه
من دوتا مشکل دارم:
1.موقع نصب بازی فونت متن ها خرابه و روی حدس میرم جلو
2.وسطای نصب یه پیغام میده که سه تا گزینه داره ولی چون فونت خرابه نمیدونم چیه و بازی نصب نمیشه

یرای بی نهایت کردن اسلحه ها حتما باید سلاحه مورد نظر رو به صورت کامل Upgrade کرد.
بعدش برید تو قسمت Bonus Features با امتیازتون اون سلاح مورد نظر رو بی نهایت کنید.
و برید تو قسمت Special Setting و بعد هم به قسمت Infinite Amoo

در ضمن میتونید در قسمت Mercenaries هم امتیاز جمع کنید.

یادتون هم باشه که اگر تمام خانواده ی یک سلاح رو به صورت کامل Upgrade کنید (مثلا سلاح های تک تیرانداز..Sniper) بهتون یک سلاح جدید میده.

با سلام

من یه مشکل عجیب تو بازی دارم و اون اینه که وقتی میخواد دمو رو نشون بده صفحه رو از وسط نصف میکنه و توی هر دو قسمت دمو رو نشون میده!!!
کسی راه حلی میدونه؟؟؟

با سلام

من یه مشکل عجیب تو بازی دارم و اون اینه که وقتی میخواد دمو رو نشون بده صفحه رو از وسط نصف میکنه و توی هر دو قسمت دمو رو نشون میده!!!
کسی راه حلی میدونه؟؟؟
خیلی جالبه من این مشکلو فقط توی دموی اول بازی که کریس با ماشین میاد توی اون دهکده داشتم

آقا من هم یک مشکلی دارم بازی را از پردیس گرفتم زمانی که میره توی بازی سرعتش اینا همه چیز خیلی خوب اما نمی دونم چرا هی گیر می کنه هی ول می کنه یعنی یک چند ثانیه حرکت می کنه بعد گیر می کنه خیلی مدت کوتاهی مثل Lag زدن می مونه.
کسی همچین مشکلی داشته؟!

آقا من هم یک مشکلی دارم بازی را از پردیس گرفتم زمانی که میره توی بازی سرعتش اینا همه چیز خیلی خوب اما نمی دونم چرا هی گیر می کنه هی ول می کنه یعنی یک چند ثانیه حرکت می کنه بعد گیر می کنه خیلی مدت کوتاهی مثل Lag زدن می مونه.
کسی همچین مشکلی داشته؟!
دوست عزیز مربوط به فریم بازی میشه تنظیمات را پایین تر ببر یا تغییر بدی حل میشه

من هم تموم کردم! زیادی آسون بود و زیادی کوتاه! re4 خیلی بهتر بود این فقط گرافیک باحالی داشت . و رون تر بود اون هم به لطف موتور dmc. فقط یک چیزی به سلامتی وسکر دیگه مرد؟ کسایی که یک رو بازی کرده باشند دیدند غول آخرش از شکم ایشون رو مورد عنایت قرار میده دخلش رو میاره. حالا این جا ذوب شد. ولی باز فکر کنم re6 اگر شاخته شه ایشون زنده شند باز. فقط این سری جدید re خیلی با قبل تفاوت داره من قبلی رو یعنی 1 2 3 رو بیشتر دوست داشتم معمایی تر بود این فقط بکش بکش داشت. شینجی میکامی چی ساخت چه بر روزش دادند
دوستان بازی با sheva دموی اضافه ای داره یا نه فقط از اول بازی می کنی فقط با یک کارکتر دیگه؟

آخرین ویرایش:
من هم تموم کردم! زیادی آسون بود و زیادی کوتاه! re4 خیلی بهتر بود این فقط گرافیک باحالی داشت . و رون تر بود اون هم به لطف موتور dmc. فقط یک چیزی به سلامتی وسکر دیگه مرد؟ کسایی که یک رو بازی کرده باشند دیدند غول آخرش از شکم ایشون رو مورد عنایت قرار میده دخلش رو میاره. حالا این جا ذوب شد. ولی باز فکر کنم re6 اگر شاخته شه ایشون زنده شند باز. فقط این سری جدید re خیلی با قبل تفاوت داره من قبلی رو یعنی 1 2 3 رو بیشتر دوست داشتم معمایی تر بود این فقط بکش بکش داشت. شینجی میکامی چی ساخت چه بر روزش دادند
دوستان بازی با sheva دموی اضافه ای داره یا نه فقط از اول بازی می کنی فقط با یک کارکتر دیگه؟
دوست عزیز از اسپویلر استفاده کن!
داستان بازی برای خیلیا که هنوز نرفتن مشخص نیست و شما فقط با اینکار باعث نابودی لذت بازی برای اون فرد میشید! این هزار دف:mad:

Last edited by a moderator:
خیلی جالبه من این مشکلو فقط توی دموی اول بازی که کریس با ماشین میاد توی اون دهکده داشتم

البته من خودم از دموی اول بازی جلوتر نرفتم ولی در حالت عادی و قبل از اینکه توی فایل config.ini تغییراتی انجام بدم همون دموی اول بازی بدون مشکل پخش میشد.
حالا هم توی config.ini رفتم و stereo رو که on بود رو off کردم و مشکل حل شد.

آخه من نمیدونم با وجود این همه مشکلاتی که نسخه PC داره چرا ign و gamespot همون امتیاز نسخه کنسولی رو به نسخه pc دادن؟؟؟؟؟؟؟

دوستان وسط بازی این ارور را یکدفعه میده مشکل از چیه؟

1254169860.jpg

البته من خودم از دموی اول بازی جلوتر نرفتم ولی در حالت عادی و قبل از اینکه توی فایل config.ini تغییراتی انجام بدم همون دموی اول بازی بدون مشکل پخش میشد.
حالا هم توی config.ini رفتم و stereo رو که on بود رو off کردم و مشکل حل شد.

آخه من نمیدونم با وجود این همه مشکلاتی که نسخه PC داره چرا ign و gamespot همون امتیاز نسخه کنسولی رو به نسخه pc دادن؟؟؟؟؟؟؟
stereo برای فعال کردن لیزره حالا چه ربطش به دموی بازی چیه من نمیدونم:confused:
من که مشکلی توبازی ندیدم جزءیه زد حال برای طرفدارانی که 4سال منتظر بودن تا زیر افتاب افریقابترسند که نشد ولی میتونید به این بازی بخندین چون توش زامبیا با موتر تک چرخ میزنن:excited:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or