Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
اینطور که شما از نسخه pc تعریف میکنید من به فکر تهییه یه کنسول افتادم

واقعا که به خاطر کرکینگ بازیها کپکام چه بلایی سر بازی آورده !!!
نه دوست عزیز مشکل از بازی و شرکت سازنده نیست اتفاقا من بازی را بدون یک ذره مشکل تموم کردم. مشکل از شرکت های داخل ایرانه که تنها کسانی هستند که میتونند حجم اصلی یه بازی که 7 گیگ هست را به 9 گیگ تغییر بدند:laughing::laughing:

منم با این دوست بالایی موافقم
اتفاقا نسخه ای پی سی اپتیمایز تر از کنسولی ها بود
به نظر من که خیلی عالی بدون مشکل بود بازیش
منتها این وسط بعضی از شرکتهای داخلی دارند گند میزنن به بازار بازی ها

سلام می شه بگید چطوری سیوایی رو که دانلود کردیم اجرا کنیم؟آخه تو بازی می نویسهconnectsaveلطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز سیو بازی را باید در my documents بریزی و فولدر بعدی هم که به نام xlive هست باید تو فولدر
Documents and Settings / ....... /Local Settings /Application Data / Microsoft بریزی

بازی که خیلی خداست. گرافیکش نسبت به 4 خیلی پیشرفت کرده و گیم پلی واقعی تره اما به نظرم دوربین خییلی به کریس نزدیک شده و هدف گیری خیلی سخت کرده اما با این حال یکی از بهترین بازیهای pc.
یه سوال اقا میشه بازی co up یا 2نفر بازی کرد؟

save کردن بازی چطوریه ؟ من یه قسمتشو رفتم تا اونجا که هلی کوپتر میاد همرو میزنه بعد میره چپتر بعدی اومدم از بازی بیرون دوباره که رفتم تو بازم باید از اول بازی شروع میکردم !!!!
چطوریه ؟

save کردن بازی چطوریه ؟ من یه قسمتشو رفتم تا اونجا که هلی کوپتر میاد همرو میزنه بعد میره چپتر بعدی اومدم از بازی بیرون دوباره که رفتم تو بازم باید از اول بازی شروع میکردم !!!!
چطوریه ؟
Auto Save :-"
چطور میشه تیر یه اسلحه رو بینهایت کرد؟ کسی میدونه؟
شهاب یعنی اینقدر بازی برات سخت شده که میخوای با تیر بینهایت بازی رو تموم کنی؟:biggrin1:
همین 1ساعت پیش بازی رو تموم کردم. اکثر مراحل رو با درجه S تو پروفشيونال تموم کردم;)

Auto Save :-"

شهاب یعنی اینقدر بازی برات سخت شده که میخوای با تیر بینهایت بازی رو تموم کنی؟:biggrin1:
همین 1ساعت پیش بازی رو تموم کردم. اکثر مراحل رو با درجه S تو پروفشيونال تموم کردم;)

منم بازی رو تموم کردم. توی RE4 فکر کنم Mercenaries رو میرفتی یه اسلحه بینهایت میداد بهت(البته شاید) . گفتم ببین اینم اینطوره یا نه؟!

منم بازی رو تموم کردم. توی RE4 فکر کنم Mercenaries رو میرفتی یه اسلحه بینهایت میداد بهت(البته شاید) . گفتم ببین اینم اینطوره یا نه؟!
من که بازی رو تموم کردم چنین قابلیتی رو بهم نداد.
حالا شاید مثل نسخه قبل بعضی از اسلحه رو بطور کامل آپگرید کنی, تیر بعضی از اسلحه هات بی نهایت بشه.
حداقل نسخه قبلی اینطوری بود. این نسخه رو امتحان نکردم.

خب این auto save کجاست ؟ اگه میدونستم که سوال نمیکردم
قبلا ها یه دستگه تایپ بود که اونجا سیو میکردی الان هر چی گشتم نیست !
بايد اول پروفايل آفلاين بسازي.
اول بازي دكمه Home كيبوردو بزن و يك پروفايل آف لاين بساز. بعدش خودش سيو ميشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or