Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
با سلام

من اویل 5 رو تازه گرفتم و یه Logitech Dual Action Gamepad دارم ولی آنالوگ سمت راستش اصلا کار نمیکنه و نمیتونم دوربین رو تکون بدم!
با توجه به اینکه تابحال گیم پدم توی همه بازیها به خوبی کار میکرده مطمئنا مشکل از بازیه کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟کسی تابحال همچین مشکلی رو داشته؟

سلام به برو بکس گل.من دوباره برگشتم:cheesygri
من تو چپتر 3-5 گیر کردم.بعد از اون که اون حشره ای رو میندازم تو آتیش میرم یه در رو باز میکنم بعدش ارور میده.ارور هم یه چیزی تو این مایه هاست که infilate:block type 3 .
بازم فایلی چیزی کم داره یا مشکل حاد تر از این حرفاست؟!

نیازی به پچ نیست وقتی launcher را اجرا کردی از منو language زبونشو بزار english
کجا همچین چیزی دیدی ؟!!!
من تو win7 نصب کردم هم 2 DVD و هم 3DVD رو ، ولی اینی که شما می فرمایید رو ندیدم.

راهی که من رفتم اینه :
یه فایل setup.ini داره که باید تو محتویات DVD کپی و جایگزین بشه تا بازی به زبان انگلیسی نصب بشه.

من اویل 5 رو تازه گرفتم و یه Logitech Dual Action Gamepad دارم ولی آنالوگ سمت راستش اصلا کار نمیکنه و نمیتونم دوربین رو تکون بدم!
با توجه به اینکه تابحال گیم پدم توی همه بازیها به خوبی کار میکرده مطمئنا مشکل از بازیه کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟کسی تابحال همچین مشکلی رو داشته؟

جای آنالوگ ها رو عوض کردم حالا دوربین با آنالوگ چپ تکون میخوره ولی با آنالوگ راست بازیکن حرکت نمیکنه!
عجب مشکل ضایعی داره این اویل 5!!!
کسی راه حلی میدونه؟؟؟

جای آنالوگ ها رو عوض کردم حالا دوربین با آنالوگ چپ تکون میخوره ولی با آنالوگ راست بازیکن حرکت نمیکنه!
عجب مشکل ضایعی داره این اویل 5!!!
کسی راه حلی میدونه؟؟؟
من با دسته ایکس باکس بازی میکنم مشکلی ندارم اصلا

کجا همچین چیزی دیدی ؟!!!
من تو win7 نصب کردم هم 2 DVD و هم 3DVD رو ، ولی اینی که شما می فرمایید رو ندیدم.

راهی که من رفتم اینه :
یه فایل setup.ini داره که باید تو محتویات DVD کپی و جایگزین بشه تا بازی به زبان انگلیسی نصب بشه.
منظور دوستمون اینکه شما به پوشه ای که بازی رو نصب کردی بری وفایلlauncherرو اجرا کنید واز بالای پنجره سمت چپ منوی language باز کرده وگزینه
english رو انتخاب کنی

با سلام

تو C:\Documents and Settings\USER HARCHIKE HAST\My Documents\CAPCOM یه فایل هست به اسمه config.ini
با NOTEPADبازش کن و این قسمتهارو به این شکل (به جای پیش فرض) تو اونجا بنویس مشکلت حله

LSTICK_VERT=Y
LSTICK_HORZ=X

RSTICK_VERT=RZ
RSTICK_HORZ=Z

از برنامه ایکس پدر استفاده کن.

بچه ها منم با اجازتون یه سوال پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد.
من تو چپتر 3-5 گیر کردم.بعد از اون که اون حشره ای رو میندازم تو آتیش میرم یه در رو باز میکنم بعدش ارور میده.ارور هم یه چیزی تو این مایه هاست که infilate:block type 3 .
بازم فایلی چیزی کم داره یا مشکل حاد تر از این حرفاست؟!

بچه ها امیدورام این موردشو دیگه کسی ندیده باشه :منو های بازی نصف و نیمه ژاپنیه.
مال شما هم اینجوریه؟؟
شما به پوشه ای که بازیی رو نصب کردی بری وفایلlauncherرو اجرا کنید واز بالای پنجره سمت چپ منوی language باز کرده وگزینه english رو انتخاب کن .

بچه ها منم با اجازتون یه سوال پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد.
به نظر من یه فایل خرابه

تو C:\Documents and Settings\USER HARCHIKE HAST\My Documents\CAPCOM یه فایل هست به اسمه config.ini
با NOTEPADبازش کن و این قسمتهارو به این شکل (به جای پیش فرض) تو اونجا بنویس مشکلت حله

آقا دمت گرم مشکلم حل شد! گفتم تا اومدن یه پچ باید صبر کنم ولی بعد از تغییر دادن اون کامندها قضیه حل شد!

من الان همه تنظیمات رو تا آخر بردم بالا و Anti-Aliasing رو هم روی 8X گداشتم ولی توی بازی جیزی به اسم HDR نبود ولی توی کامندها HDR=Low بود!
حالا اگه HDR رو روی High بزارم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید قبلش Anti-Aliasing رو Off کنم؟
اگه مجبور شم یکی رو انتخاب کنم کدوم یکی بهتره؟

اگه بخوام بازی رو تا خرخره برای DX9 ببرم بالا باید چه تغییراتی توی config.ini انجام بدم؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or