Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
مشکلهمینه من بازی رو تا اخرش رفتم ولی بلا به دلایلی دیگه که هیچ ربطی به این بازینداره مجبور به ریختن ویندوز شدم واصلا حواسم به سیوگیم ها که تویCبود نبود و زدم حذفشون کردم دیگه هم وقت ندارم از اول برم چون از شنبه امتحان دارم دیگه وقت نیست

شمااگه ممکنه این Folder ها رو هم از روی کامپوترت برام اپلود کن یکیش 3 کیلوبایته یکیش 140 کیلوبایت:
C:\Documents and Settings\YoUr UsEr\Local Settings\Application Data\Microsoft\GFWLive
C:\Documents and Settings\YoUr UsEr\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

بالاخره تمامش کردم . در کل بازی قابل قبولی بود ولی خیلی شبیه به re4 بود فقط یکم نور پردازیش بهتر شده بود و کمی تسکچر هاش با کیفیت تر . صدای اسلحه ها و منوی بازی که دقیقه مثل نسخه قبلی بود
capcom حتا به خودش زحمت نداد یه سری مشکلات کوچیک که رو بر طرف کنه مثل reload . اگه دقت
کرده باشین اگه شما 1 دونه تیر شات گان داشته باشین وقتی که میخواین خشاب عوض کنین 2 تا تیر میزاره
اگه 6 تا تیر هم عوض کنین باز 2 تا میزاره که تو re4 هم همین جوری بود . در ضمن بازی هرچی رو
به جلو میره مراحل خسته کننده و بی مزه میشه . اگه اشتباه نکنم تو champer 4 بود که کلا بازی شده بود
tomb raider !!!:eek:

امتیاز ن به این بازی 6 از 10 هست

بالاخره تمامش کردم . در کل بازی قابل قبولی بود ولی خیلی شبیه به re4 بود فقط یکم نور پردازیش بهتر شده بود و کمی تسکچر هاش با کیفیت تر . صدای اسلحه ها و منوی بازی که دقیقه مثل نسخه قبلی بود
capcom حتا به خودش زحمت نداد یه سری مشکلات کوچیک که رو بر طرف کنه مثل reload . اگه دقت
کرده باشین اگه شما 1 دونه تیر شات گان داشته باشین وقتی که میخواین خشاب عوض کنین 2 تا تیر میزاره
اگه 6 تا تیر هم عوض کنین باز 2 تا میزاره که تو re4 هم همین جوری بود . در ضمن بازی هرچی رو
به جلو میره مراحل خسته کننده و بی مزه میشه . اگه اشتباه نکنم تو champer 4 بود که کلا بازی شده بود

امتیاز ن به این بازی 6 از 10 هست
بابا انقدر هم افتضاح نبود 6:eek: :eek: :eek: :eek:
ولی حیف شد زود تمومش کردم از بس همه گفتند خرابه خرابه منم مجبور شدم بازی را 1 روزه تموم کنم تا بفهمم مشکلی داره یا نه

اگه اشتباه نکنم تو champer 4 بود که کلا بازی شده بود
دقیقا منم همین احساس رو داشتم:biggrin1:
ولی حیف شد زود تمومش کردم از بس همه گفتند خرابه خرابه منم مجبور شدم بازی را 1 روزه تموم کنم تا بفهمم مشکلی داره یا نه
مگه چند ساعت پاش نشستی؟
من جای تو بودم یه روزه تمومش نمیکردم.
آدم باید از بازی لذت ببره:biggrin1:

کسی نمیدونه من باید چه کار کنم .
در ضمن من سیو و unlocker رو از پست های قبلی گرفتم ولی نمی دونم چطور باید ازشون استفاده کنم که بتونم مراحل بعدی رو باز بکنم
کسی جواب سوال من رانمی ده از کجا باید فایل s504.arc رو دانلود کنم تو پست های
قبلی یکجا برای دانلود بود ولی دیگه فعال نیست :evil:

ببینم . مشکل این بز تیم چیه ؟!

من نسخه 3 دی وی دی شو گرفتم ( روش نوشته Updated !! )

تا الآن هم عین چی دارم میرم و هیچی از این اویل نمی دونم !!

میانگین هم 83 و خورده ای فریم گرفتم .

چه زود تموم شد بازي !!!!!!
براچي وقتي با دختره بازي ميكني همه چي برعكسه !!
بد جور رو اعصابه

همه حال رزيدنت اويل به اين بود كه تمومش كني بعد با اون شخصيتش يك داستان ديگه رو بازي كني.
اما اين يكي وقتي تموم ميشه ديگه تموم شده :(

اقا من داشتم خیلی راحت بازی میکردما !!!!!!
بعد از کشتن اون غوله رو کشتی وقتی می خواد بره مرحله بعد ارور میده میگه:
failed open file . D:\evil\nativepc\image\archive\s313.arc"2
کاریش نمیشه کرد؟:( نسخه من ماله BOYSTEAM هستش.

آخرین ویرایش:
اقا من داشتم خیلی راحت بازی میکردما !!!!!!
بعد از کشتن اون غوله رو کشتی وقتی می خواد بره مرحله بعد ارور میده میگه:
failed open file . D:\evil\nativepc\image\archive\s313.arc"2
کاریش نمیشه کرد؟ نسخه من ماله BOYSTEAM هستش.
یا باید بری 2 تا پچ فیکس این گروه مزخرف رو بگیری یا دنبال نسخه دو دی وی دی بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or