Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
دوستان من با سیستمم چک کردم 60-70 fps میگیریم ولی یک مشکل عجیب دیدم تو بازی من وقتی anti alising رو فعال می کنم دمو های بازی همه چیز و خود بازی رونه ولی همون اوایل بازی که اول درگیری رو می بینیم که جمع شدند یارو بلند گو دستشه و با کریک تماس می گیره تا نیرو کمکی بفرسته اون قسمت اگر anti alising فعال باشه دمو ها می پره مثلا فرض کنید وقتی میمیریم صحنه ی بعد از مرگت رو نشون می ده که میریزن سرت این رو دیگه نشون نمی ده فقط صداش میاد. بازی رونه هیچ مشکلی نداره فقط دمو هاش. وقتی هم غیر غعال می کنم دمو ها رو هم نشون می ده کسی همچین مشکلی نداشته؟
سیستمت بالا هست ولی تا اونجایی که من شنیدم با کارتهای Ati مشکل داره درایورشو آپدیت کن یا منتظر patch باش

برا من میگه که
the ordinal5297 could not be located in dynamic link library xlive.dll
من فکر کنم فقط یه فایل xlive.dll دیگه میخواد اگه میتونید یه لینکی چیزی بزارید.

EVIL 5

سلام دوستان
من اینجا گیر کردم هر چی هم تیر میزنم بازم ماشین چپ می کنه
Untitled.jpg

یه سوال چرا وسکر اینقدر آسون مرد فقط وقتی گرد باد درست میکنه برو پشتش بگیرش بعدش دیگه سینمایی هست در ضمن سیو هایه من خراب شده نمیشه برشگردونم وسط مر حله آخر رو تموم کردم عجله داشتم وسطه سیو alt + f4 زدم الان فایله سیوم 0 کیلو شده

سلام اقا یه نفر میشه سیواخر بازیرو بزاره یعنی بازی رو تموم کرده باشه و قسمت کات اسکین ها ازاد باشه
اگه ممکنه نحوه ی ریختنشرو هم توضیح بدید یه دونه توی صفحه ی قبل بود ولی وقتی میریزم میگهDamage ه.

کسی نمیدونه من باید چه کار کنم .
در ضمن من سیو و unlocker رو از پست های قبلی گرفتم ولی نمی دونم چطور باید ازشون استفاده کنم که بتونم مراحل بعدی رو باز بکنم

سلام اقا یه نفر میشه سیواخر بازیرو بزاره یعنی بازی رو تموم کرده باشه و قسمت کات اسکین ها ازاد باشه
اگه ممکنه نحوه ی ریختنشرو هم توضیح بدید یه دونه توی صفحه ی قبل بود ولی وقتی میریزم میگهDamage ه.
چون سیو بازی با پروفایل gfwl کار میکنه احتمالا نمیشه سیوی رو روش ریخت.
حالا این بازی که زیاد طولانی نیست 10\11 ساعت بشینی پاش تمومه.
حالا برای اینکه بشه سریعتر تمومش کرد میتونی با trainer تمومش کنی.
این یکی هم کم حجمه,هم 100% کار میکنه و هم باdx9 و dx10 کارمیکنه.
اینم لینکش.:cheesygri

یکی از دوستان گفته بود یه پچ وجود داره ولی لینکش رو نذاشت شما یه سرچ بکن ببین پیدا میشه یا نه
هر چی سرچ کردم یک جا میگه میشه یک جا میگه نمیشه؟!!
اما چه جوریشو دیگه نمیگن.
لطفا یکی یک راهی بگه که چجوری میشه این بازی رو با پی سی split screen بازی کرد.
اون دوست هم که گفتش یه پچ وجود داره لطفا لینکشو بزاره.خواهشا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or