Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام برم تو بازی این ارور رو میده کمکککککککککککککککککککککککککک

bs6rmzz5qhj5a6ionhfi.png

دوستان من می خوام برم تو بازی این ارور رو میده کمکککککککککککککککککککککککککک

bs6rmzz5qhj5a6ionhfi.png

شما باید روی Launcher کلیک کنی نه روی RE5DX9 یا RE5DX10

و در ادامه پست دوست عزیزمون اگه رو لانچر هم کلیک کردی و ازت سی دی خواست بدون که مشکل از کرک بازیته
اینم کرک اویل5 که الان آپلود کردم

سلام.
بچه ها من یک سوال داشتم..........
بازی برای من خیلی روون اجرا میشه...ولی در 1-2 و 2 مرحله بعدی که الان اونجا هستم با این که بازی روون اجر امیشه ولی بعضی مواقع حالت راه رفتن و دویدن کریس حالت لرزش پیدا میکنه....
میخواستم ببینم کسی این اتفاق براش افتاده؟

دوستان من که بازی رو تموم کردم
توی پیش نمایش هایی که خونده بودم نوشته بودن:شیوا وکریس اگه مدت زیادی توی افتاب باشن سراب میبینن
:worthy:!یا اگه داخل یه اتاق بشن چشماشون(صحفه بازی)برای مدتی سیاه میشه ودر همین موقعه چند تا زامبی بهشون حمله میکنن وخیلی چیز های دیگه که یادم نیست و توی بازی هم ندیدم شما دیدین؟؟؟:confused:
نکات منفی گرافیگ بازی (نظر شخصی)
1 -اگه به زامبیها دقت کنید خیلی تکراری هستن وفقط لباس هاشون فرق میکنه
2-اگه یه زامبی رو با چاقو بکشید دقیقا مثل نسخه چهارم میمیرند(کپی برداری انیمیشن های نسخه چهارم)
3-اشیاءمحیط بازی کیفیت بالایی ندارن
4-باس های بازی دقیقا مثل نسخه چهارم فقط با اندکی تغییر امدن
نکات مثبت گرافیگ بازی (نظر شخصی)
1-استفاده هوشمندانه از رنگ که حس گرما رو به خوبی منتقل میکنه
2 -نور پردازی عالی

3مدل سازی شیوا وکریس جزیات بالایی دارن
نتیجه گرافیک:استفاده زیبا از جلوه های بصیری ومخفی کردن ضعف های تکنیکی پشت انها!!!!!
:cool:
قشنگ ترین صحنه موجود در بازی به نظر من افکت اتش بود:gunner:
بازی اصلا ترسناک نبود وخیلی هم خنده دار بود ؟شما تو چه بازی دیدین زامبیها با موتور بیان دنبالتون بعد در بین راه هم تک چرخ بزنن:laughing:
:excited:

دوستان لطفآ جواب این سوال رو هم بدن.
دوستانی که این بازی رو تمام کردن لطف کنن بگن از کجا بازی رو تهیه کردن که سایرین که قصد خرید بازی رو دارن مثل بنده و دیگران گیر دی وی دی های بز نیفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or