Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
بازم شاهکاری از کپ کام .
90 درصد گیمرها مشکل دارن
اینجا bazicenter ه قاعدتآ یکی باید مشکل منو

بازی ماله boysteam ه 10 گیگه دوستم نصب کرد مشکلی نداره البته فعلآ ولی باری من این پیغامو میده .
E_FAIL : XLiveInitialize(&xii
تو اینترنت سرچ کردم بعضی ها این مشکل رو داشتن
فقط یه فروم جواب داده بود که اینو نوشته

Remove Game For Window Live! and reinstall the latest update. This error has met the Section 8, even worse.

Games for Windows - LIVE Setup 3.0 QFE1

http://www.microsoft.com/downloads/...CA-15EF-4652-B7AD-540A25A38F89&displaylang=en

خوب این یعنی چی ؟
بازی خودش هیچ مشکلی نداره و یکی از بهترین کار های Capcom برای PC بوده.

این مشکلی که شما و بقیه دوستان دارن که ارور های عجیب غریب میگیرن مربوط به دستکاری های زیبای ـه Boysteam خوشحال هست.

مشکل شما هم با نصب آخرین ورژن GFWL حل خواهد شد که حدود 30 مگ حجم داره.

بابا اینا خیلی ****** من بازی اصلیرو گرفتم 2 تا دی وی دی وقتی هم نسب میشه 7 خورده ای بیشتر جا نمیخواد اینا یک گیگو نیم تو مزخرفات ریختن بابا اینا دیگه کی هست.
کسی از بچه ها خواست من انقلابم بیاد بگیره .
مجانی فقط با خودش 2 تا دی وی دی خام سالم بیاره .

آخر کسی نمیدونه چه طور میشه این مشکل رو رفع کرد , آقایونی که نسخه سالم و پچ سالم دارین (من s316 رو دانلود کردم بعد از آسانسوره میره تو یه کارخونه , وقتی این مرحله رو رد کردم تا میام از در برم بیرون دوباره از بازی میپره بیرون این ارورو میده: inflate: invalid block type : -3)
اگه میدونین مشکلش چیه لطفاء بهم بگین , اگرم فایل خاصی هست که نداره لطفاء آپ کنین...

بل سلام من هم بازی اویل 5 و هم بازی بتمن رو گرفتم اویل 2 دی وی دی و بتنم هم 3 دی وی دی هست اما وقتی نصبشون می کنم تو قسمت نصب xlive به مشکل می خوره و ارور می ده بعد بازی رو که می خوام اجرا کنم ارور می ده و میگه this application has faild to start because xlive.dll was not found
چی کار باید بکنم

آخر کسی نمیدونه چه طور میشه این مشکل رو رفع کرد , آقایونی که نسخه سالم و پچ سالم دارین (من s316 رو دانلود کردم بعد از آسانسوره میره تو یه کارخونه , وقتی این مرحله رو رد کردم تا میام از در برم بیرون دوباره از بازی میپره بیرون این ارورو میده: inflate: invalid block type : -3)
اگه میدونین مشکلش چیه لطفاء بهم بگین , اگرم فایل خاصی هست که نداره لطفاء آپ کنین...
لطفا زودتر راهنمایی کنید....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or