Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
تاریخ عرضه بازی، 29 سپتامبر امسال هست، به عبارتی اواخر مرداد.
مثل اینکه شما خیلی خوش خیالی که می تونی این بازی رو تابستون بزنی ولی 29 سپتامبر میشه 7 مهر نه مرداد.

متاسفانه تاريخش برا من ديگه هيچ فرقي نميكنه جون يك شهريور دارم ميرم خدمت
تُف به اين زندگي
تازه باید خوشحال باشی! همش خاطره میشه برات:biggrin1:. جدا از شوخی باید بری تا بفهمی من چی می گم.

رفيق تو دفترچه نوشته چيا ميتونيم با خودمون ببريم
يه مقدار پول . بشقاب قاشق ليوان . يه لباس ساده و وسايلي كه خودشون ميدن :biggrin1:
ميشد كه ميبردم :(

رفيق تو دفترچه نوشته چيا ميتونيم با خودمون ببريم
يه مقدار پول . بشقاب قاشق ليوان . يه لباس ساده و وسايلي كه خودشون ميدن :biggrin1:
ميشد كه ميبردم :(
حاجی باید UnderGround ببری ولی وای به حال روزی که دستت ببینن..........
فرض کن بالای برجک نشستی داری پاتاپون بازی میکنی

این مجلات ایرانی هم ترکوندن بعضی هاشون:دی بازی تایید میکنن برای کنسول های دیگه تاریخ ریلیز اعلام میکنن فقط مونده بیان خودشون بازی رو انونس کنن:دی

محمد همین دنیای بازی زده بود اسپلینتر سل فقط برای 360 میاد توی چند صفحه هم اینو تکرار کرده بود که دیگه کفر منو در آورده بود. سوتیای دیگه الی ما شا ا... تا دلت بخواد. مثلا توی این شماره آخریش مثل این فن بوی ها هی می گفتن کوجیما خیانت کرده به حدی که آدم فکر می کرد نکنه کوجیما به زنش خیانت کرده!
زیر بازی متروید نوشته بود گرافیک این بازی در حد بازی های روز نیست!آخه کدوم یک از بازی های وی گرافیکش به روز بوده که این یکی باشه.
فقط شماره E3 نزدیک 10 تا اشکال خفن داشت که نوشتم براشون فرستادم و میدونم که عمرا چاپ کنن.

من دیشب نسخه ایکس باکسش رو بازی کرذم...عجب گرافیکی داره! نسخه 4 اش در مقابل این کارتونه! انگار داری فیلم بازی میکنی....خدا کنه هر چه زودتر نسخه پی سیش بیاد.....

من دیشب نسخه ایکس باکسش رو بازی کرذم...عجب گرافیکی داره! نسخه 4 اش در مقابل این کارتونه! انگار داری فیلم بازی میکنی....خدا کنه هر چه زودتر نسخه پی سیش بیاد.....
شما خیلی باحالی بعد گذشت یه 3-4 ماه از تاریخ انتشار تازه رزیدنت 5 رو کشف کردی:biggrin1:(شوخی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or