Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
سلام
منم بازی رو گرفتم و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم:love:
ولی الن رسیدم به مرحله ی 2-5
یه Boss هست که کرم و خیلی سگ جونه.هرچی میزنمش نمیمیره.
اینم عکس اون Boss
download.php
download.php
1253360288.jpg

من اول اون دایره زرد ها رو روی دستش میزنم میترکونم.بعدش با اون Flame Gun میسوزونمش.او موقع 2 تا دستش رو میاره بیرون.بعد با اسلحه تیر میزنم به اون دایره هایی که سر دستشه.ولی باز بر میگرده به حالت اولیه. 10دقیقه مدام داشتم این کارو میکردم اما اینگار که نه اینگار:confused:
کل slot های bag خام پر از خشاب بود که همش و روش خالی کردم:((
اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا

آخرین ویرایش:
سلام
منم بازی رو گرفتم و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم:love:
ولی الن رسیدم به مرحله ی 2-5
یه Boss هست که کرم و خیلی سگ جونه.هرچی میزنمش نمیمیره.
اینم عکس اون Boss
download.php
download.php
1253360288.jpg

من اول اون دایره زرد ها رو روی دستش میزنم میترکونم.بعدش با اون Flame Gun میسوزونمش.او موقع 2 تا دستش رو میاره بیرون.بعد با اسلحه تیر میزنم به اون دایره هایی که سر دستشه.ولی باز بر میگرده به حالت اولیه. 10دقیقه مدام داشتم این کارو میکردم اما اینگار که نه اینگار:confused:
کل slot های bag خام پر از خشاب بود که همش و روش خالی کردم:((
اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا
شانس ما رو میبینید؟lol
اگه دقت کرده باشید توی عکس بالایی hp من خیلی خیلی کم بود.
همین که این پست رو زدم و رفتم تو بازی تا دوباره تلاش کنم با اولین تر boss مورد
اینگاری headshot شد :D
فک کنک طریقه ی زدن boss همین بود که بالا نوشتم

تمام arcهایی که دانلود میکنید تا این لحظه تو آسانسور مشکل پیدا میکنه
دوستان s316 نیاز هست
بازم از عزیزانی که زحمت آپلود میکشن متشکریم به خصوصjavad,lucky

برادران اگر adsl پر سرعت به همراه حوصله ی زیاد دارید منتظر فایل های دانلودی بمونید.

چون من رفتم پچشو خریدم و حجمش 691 مگابایت هست.

سلام من S312رو دانلود کردم 3فایل با فرمت rarلطفا بگید حالا باید چی کار کنم(لطفا توضیح کامل چون وقتی می خوام هر سه فایل رو بریزم تو فایل بازی به علت هم اسم بودنشون نمی شه اسمشم نمی تونم عوض کنم.)

تمام arcهایی که دانلود میکنید تا این لحظه تو آسانسور مشکل پیدا میکنه
دوستان s316 نیاز هست
بازم از عزیزانی که زحمت آپلود میکشن متشکریم به خصوصjavad,lucky

من فک میکنم دوستان قبلا این فایل رو آپلود کردن ها
ولی به هر حال منم بازم واسه بچه ها آپلودش میکنم

Edited
S316

برادران اگر adsl پر سرعت به همراه حوصله ی زیاد دارید منتظر فایل های دانلودی بمونید.

دوست من از کجا خریدی . تحت عنوان چه شرکتی هست یعنی برم درب مغازه یارو چی بگم . مرسی .

دوست من از کجا خریدی . تحت عنوان چه شرکتی هست یعنی برم درب مغازه یارو چی بگم . مرسی .

ظاهرا خود بویزتیم داده بیرون !

من که ترجیح می دم دانلود کنم تا برم به اون بویزتیم پول پچ بدم ! 700 مگابایت می شه حدود یه فیلم دیگه ;)

آخرین ویرایش:
من فک میکنم دوستان قبلا این فایل رو آپلود کردن ها
ولی به هر حال منم بازم واسه بچه ها آپلودش میکنم

Edited
S316
جواد جان ممنون
برای اطلاع دوستان تا این لحظه فایل های s309,s310,s312,s313,s316 با لینک قرار داده شده(برای نسخه های boysteam که دارای ایراد هستن)
با تشکر از lucky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or