Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
دوستان برای من boy steam نیست.این فایل s313.arc روهم وقتی داخل فولدرش رفتم بود و کلی فایل دیگه شبیه به این مثلا s314 . s400 بود.من دوست دارم براتون اپلود کنم ولی اولا بلد نیستم و دوما اینترنتم adsl نیست.حالا ببینم چیکار می تونم بکنم.حجمشم یکم بالاست 28.2 mb است.
من هم همین مشکل رو دارم البته فولدر رو نگاه کردم فایل S314 هم نبود. من فکر کنم نسخه BOYSTEAM بیشتر از یه فایل کم داشته باشه .
شما از کجا بازی رو گرفتی؟ ادرس به ما هم بده

اول بگم که بازم دایرکس 10 و 9 تفاوتشون اندازه یه نخود هم نیست حتی من9 رو به 10 ترجیح می دم.

بعدش من الان دارن LAN می رم ولی نمی تونم اسلحم رو با رفیقم عوض کنم.همیشه در همه حال چه کنار شوا وایسم چه واینسم!اصلا گزینه Give و Request همیشه و در همه حال در مورد اسلحه ها خاموشه و فقط میتونیم علف (!) بهم بدیم.اینم یه باگ دیگه هست؟این روزا همه چی جلوم شبیه باگ شده:biggrin1:
الان بدجوری تو کف رایفل رفیقم هستم و چشمم رو گرفته:biggrin1:

yeayhl3i6w5g2xp2qyh9.jpg

هیشکی به من کمک نمی کنه؟؟؟؟؟:(:(:(

برا من همچین اروری داد
من فکر میکنم باید از کرک بازی باشه
از بچه ها کسی میتونه کرک بازی رو اینجا بزاره (یا بجاش همون 3تا فایلهای اجرایی تو شاخه ای بازی رو اینجا آپلود کنه)

حالا باز اگه کسی فک میکنه مشکل از جایه دیگه است دریغ نکنه و بگه
راستی یه سئوال: اونایی که بازیشون نصب شده میتونن بگن اون شاخه ای بازی الان چقدر حجم داره؟

برا من همچین اروری داد
من فکر میکنم باید از کرک بازی باشه
از بچه ها کسی میتونه کرک بازی رو اینجا بزاره (یا بجاش همون 3تا فایلهای اجرایی تو شاخه ای بازی رو اینجا آپلود کنه)

حالا باز اگه کسی فک میکنه مشکل از جایه دیگه است دریغ نکنه و بگه
راستی یه سئوال: اونایی که بازیشون نصب شده میتونن بگن اون شاخه ای بازی الان چقدر حجم داره؟
من از این کرک استفاده میکنم مشکلی ندارم :
http://rapidshare.com/files/281340958/RE5.rar.html

اول بگم که بازم دایرکس 10 و 9 تفاوتشون اندازه یه نخود هم نیست حتی من9 رو به 10 ترجیح می دم.

بعدش من الان دارن LAN می رم ولی نمی تونم اسلحم رو با رفیقم عوض کنم.همیشه در همه حال چه کنار شوا وایسم چه واینسم!اصلا گزینه Give و Request همیشه و در همه حال در مورد اسلحه ها خاموشه و فقط میتونیم علف (!) بهم بدیم.اینم یه باگ دیگه هست؟این روزا همه چی جلوم شبیه باگ شده:biggrin1:
الان بدجوری تو کف رایفل رفیقم هستم و چشمم رو گرفته:biggrin1:

دوست عزیز تونسخه های کنسولی هم این گزینه هست ولی درحالت آنلاین و شبکه ای شما نمیتونی که اسلحه ها رو عوض کنی. فقط بقول شما علف و تیرها رو میشه عوض کرد .

دوست عزیز تونسخه های کنسولی هم این گزینه هست ولی درحالت آنلاین و شبکه ای شما نمیتونی که اسلحه ها رو عوض کنی. فقط بقول شما علف و تیرها رو میشه عوض کرد .
برا چی آخه!عجب مسخره بازییه ها!چه فرقی داره؟!حالا من اسپلیت بازی کنم یا لن چه فرقی داره!شما مطمئنی؟

برا چی آخه!عجب مسخره بازییه ها!چه فرقی داره؟!حالا من اسپلیت بازی کنم یا لن چه فرقی داره!شما مطمئنی؟

بله دوست عزیز من یه 9 دفه روی ایکس باکس یه 7 دفه روی پلی استیشن این بازیرو تموم کردم زیرو رو کردم که بتونم این کارو بکنم ولی نشد بخاطر اینکه مثلا طرف اسلحشو بینهایت کرده بعد شما میخوای اونو ازش بگیری در صورتیکه بازی رو هنوز تموئمش نکردی .

من هم همین مشکل رو دارم البته فولدر رو نگاه کردم فایل S314 هم نبود. من فکر کنم نسخه BOYSTEAM بیشتر از یه فایل کم داشته باشه .
منم اول بازی میرم جلو تو قصابی بازی میپره بیرون

بچه ها کمکمون کنید خیلی تو کفیم:(

من این فایل s313.arc رو دارم حجمش 24 مگ هستش
میتونم واستون اپلود کنم ولی مثل اینکه فقط همین یه فایل نیست که دوستان کم دارن
اگه با همین یه فایل مشکلتون حل میشه بگین اپلو کنم

منم بالاخره گرفتم و نصب کردم یه مشکل دارم اینه که زبونش ژاپنیه البته منوهاش اونم بعضی جاهاش و زیرنویسش میشه کاری کرد کلا انگلیسی بشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or