Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
اگه شما به خاطر این دلیل RE بازی میکنی بهتره اصلا بازی نکنی !
یعنی کار RE به حایی رسیده که افرادی مثل شما تاییدش کنن؟

RE5 از لخاظ گیم پلی شبیه RE4 هست.

اما نکته ی اصلی بازی داستانش هست که بهترین داستان رو بین همه ی RE ها حتی RE2 داره.

صداگذاری بازی هم که فوق العاده هست.

منم حرف احد آقا رو تایید میکنم خودم نسخه ps3 شو رفتم اینقدر جالبه که دلم میخواد 100 بار دیگه برمش

در مورد صدا گذاری هم که چیزی نمونده بگیم از بس کامله
من خودم هنوز تو کف صحبت کردن وسکرم واقعا صداگذاریش خداس
در ضمن لذت اویل با همون Arrow key ها هستش

من ps3 شو رفتم و میخوام pc رو هم 100% بگیرم چون لذت موس و کیبرد یه چیز دیگس
به شدت توصیه میکنم بگیرید
هرکسی بازی نکنه 75% عمرش بر فناس:biggrin1:

عزیزم تحمیل نیست واقعیته. حرف فقط من یکی نیست.
ایشون با این حرفشون بقیه رو از بازی دلسرد میکنه !
سازنده ها علنا میگن که ما تو این بازی به داستانش که در شماره ی چهارم کمتر به آن توجه کرده بودیم , توجه زیادتری کردیم.
اصلا RE بر پایه ی داستانش و اون ترس کلاسیکش به اینجا رسیده. پس بهتره تو یک جمله بازی خلاصه نشه !
دوست عزیز این نظر شمائه،خیلی ها هستن که از RE 5 ناراضین...
بهتره نظر دیگران رو هم جویا شیم...

دوست عزیز این نظر شمائه،خیلی ها هستن که از RE 5 ناراضین...
بهتره نظر دیگران رو هم جویا شیم...

اولا این بحث رو اینقدر کش ندیم بهتره
بعدشم اویل = داستان
در ضمن اویل برا وقت گذرونی نیست
باید باهاش زندگی کرد تا لذت برد
دیگه این بحثم تموم بشه بهتره

اینم ترینر بازی اویل 5 با هشت اپشن

دانلود

هر بازیه شاخی که میخاد باشه باشه اگه به قیمت خرد کردن اعصاب من باشه میخوام صد سال نخرمش.
اخه 4 رو خریدم موس روتکون دادم دیدم نشد و باید با ارو کی ها هدف گیری شه همون موقع از بازی اومدم بیرون پاکش کردم وCd هاش رو هم بخشیدم به اقوام حالا سوالم چی شد جوابش؟
موس چه جوریه توی بازی یعنی مثل GeOW هست که وقتی میریروی نشونه موس رو تکون بدی هدف گیریت هم تکون بخوره یا مثل شماره ی4ش هست که باید با ArrOw Key ها هدف گیریکنیم

دوست عزیز اگه نخری بدون بد ضرر کردی جدی میگم چون هم x360 و هم ps3 قورت داده برو بخر ببین

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان من امروز evil 5 رو نصب کردم . ولی وارد بازی نمیشه و ارور های زیر رو میده.
Loy0hX1253039443.jpg

ممنون میشم کمکم کنید .
اینم سیستم من :

2.3 core 2 duo
4 gig ram
ati 3650 512

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or