Resident Evil 5 Limited Edition

Sweet Jesus

کاربر سایت
panel_header.jpg

سایت فروش اینترنتی محصولات کپکام نسخه Limited بازی Resident Evil 5 را با قیمت 12800 ین، تقریبا 135 دلار به پیش فروش گذاشته است. محتویات این بسته علاوه بر خود بازی و بسته بندی زیبا، شامل یک فلش مموری 2 گیگابایتی از جنس آلمینیوم با آرم و طرح شرکت Tricell، یک کتاب تمام رنگی 32 صفحه ای از آرت ورکهای بازی همراه با روزنوشت های تهیه کنندگان بازی و کمربندی که کریس ردفیلد آیتم های خود را در آن ذخیره میکند است.

item_usb.jpg

item_artbook.jpg

item_poach.jpg

البته میدونی که قائدتا با اون نسخه فلش مموری و کمربند و کتاب و کاور و اینا نیست دیگه ؟ چون اونا رو نه میشه دانلود کرد، نه وست برات میاره :دی

بعد اینکه یه ماه بعد نسخه هزار تومنی پی سیش بیاد بیشتر ارزشش رو حس خواهید کرد
البته زودتر نسخه 2500تومان xbox360 مياد که بیشترتر ارزشش و میتونی احساس کنی !
البته وقتی میخایی 80 تومان نسخه ps3 بگیری به نظر من ارزش داره کمی بیشتر بدی اما یک پکیج کاملتر بگیری !

متاسفانه منبع اینترنتی و چندان دقیق نیست که حرف من رو تایید کنه این رو از بعضی از افرادی که تو این کارا دست دارن شنیدم ولی فکر نکنم حقیقت داشته باشه و شایعه ای بی پایه و اساسه.چون اگه بخوایم منطقی باشیم کسی تو ایران نمیاد برای یک بازی که 1000 تومن براش خرج داره 140 دلار خرج کنه.

متاسفانه منبع اینترنتی و چندان دقیق نیست که حرف من رو تایید کنه این رو از بعضی از افرادی که تو این کارا دست دارن شنیدم ولی فکر نکنم حقیقت داشته باشه و شایعه ای بی پایه و اساسه.چون اگه بخوایم منطقی باشیم کسی تو ایران نمیاد برای یک بازی که 1000 تومن براش خرج داره 140 دلار خرج کنه.

اولا : رسمی نمیخواد الانم بصورت عادی داره وارد میشه و بفروش میرسه .
دوما : کی گفته کسی پول نمیده از این نمونه من زیاد دیدم :biggrin1: خیلی زیاد .

البته نه به صورت کاملا رسمی
آمار این خریدارها در ایران به طور تقریبی به یک هزارم آمار خریدارهای خارجی نمیرسه
هرچیزی که عرضه بشه چه محدود و چه غیر، تو ایران هم پیدا میشه!. نیاز نیست کسی بگه ( منبعی).
RE5 که دیگه جای خود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or