خب مثل تمام بازيها رو ديسك مياد ديگه !! مگه چيز عجيبيه ؟؟ http://www.gamespot.com/xbox360/action/residentevil5goldedition/index.html?tag=result;title;1از یه فروشگاه پرسیدم گفت چند روز دیگه این بازی آماده میشه ! حالا چطوری میخاد آماده کنه اونم روی دیسک من که نمیدونم !!!
اره عزیز !از لایو گرفتی؟
اخرش نفهمیدم رو dvd میاد یا نه؟
دوست عزیز این واژه "مزخرف" از واژه های سنگینی هست که واقعا به ندرت به کار برده میشه. در نوشتن چنین پست هایی از عبارت "به نظر من" استفاده کنید.دوستان من تمام dlc ها گرفتم و بازی کردم
یکی از یکی مزخرف تر
اون عمارت اسپنسر که کلا توش 3 تا نمیچه غول الکی میاد و کلا 10 دقیقه هستش اگه بدونی آبجیکتها کجاست
تا این حد چتهدوستان من تمام dlc ها گرفتم و بازی کردم
یکی از یکی مزخرف تر
اون عمارت اسپنسر که کلا توش 3 تا نمیچه غول الکی میاد و کلا 10 دقیقه هستش اگه بدونی آبجیکتها کجاست
او فرار با جیل هم که مثل یک مود mercanes هستش
لباسهاشونم که هیچی
یک مود mercane جدید هم که داره که توش میتونه از bary که توی رزیدنت اویل 1 بود استفاده کنی و ...
کلا اصلا بدرد بخور نبود
سر خورده شدم.

فکر کنم تمام DLC های RE5 روی یک دی وی دی به نام RE%:Gold Edition منتشر می شه!البت من امروز پرسیدم مثل اینکه برای PS3 اومده روی سی دی و برای 360 هم چند روز دیگه می آید!از لایو گرفتی؟
اخرش نفهمیدم رو dvd میاد یا نه؟
دوست عزیز میشه بگید کجا اومده ؟؟؟ ما که هر جا پرسیدیم گفتن فعلا خبری نیست !!
نه دوستان نيومده ,امروز رفتم واسه خريد بازي PS3 گفتم بازي RE:GE واسه 360 اومده؟گفت نه هنوز؟يه چند روز ديگه 100% ميادخبری نشد دوستان بالا خره ما نفهمیدیم اومده یا نه؟؟؟؟