Resident Evil 5: Alternative Edition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تمام dlc ها گرفتم و بازی کردم
یکی از یکی مزخرف تر
اون عمارت اسپنسر که کلا توش 3 تا نمیچه غول الکی میاد و کلا 10 دقیقه هستش اگه بدونی آبجیکتها کجاست
او فرار با جیل هم که مثل یک مود mercanes هستش
لباسهاشونم که هیچی
یک مود mercane جدید هم که داره که توش میتونه از bary که توی رزیدنت اویل 1 بود استفاده کنی و ...
کلا اصلا بدرد بخور نبود
سر خورده شدم.

یکی از یکی مزخرف تر
اون عمارت اسپنسر که کلا توش 3 تا نمیچه غول الکی میاد و کلا 10 دقیقه هستش اگه بدونی آبجیکتها کجاست
دوست عزیز این واژه "مزخرف" از واژه های سنگینی هست که واقعا به ندرت به کار برده میشه. در نوشتن چنین پست هایی از عبارت "به نظر من" استفاده کنید.

در ضمن عمارت اسپنسر اصلا جنبه ی غول کشی و از این حرف ها نداره. یه بخش مکمل داستانی هست که برای خیلی از فن های بازی برخی از حقایق ناگفته رو بازگو میکنه.

یکی از یکی مزخرف تر
او فرار با جیل هم که مثل یک مود mercanes هستش
لباسهاشونم که هیچی
یک مود mercane جدید هم که داره که توش میتونه از bary که توی رزیدنت اویل 1 بود استفاده کنی و ...
کلا اصلا بدرد بخور نبود
سر خورده شدم.
تا این حد چته :((:((:((:((:sick::sick::sick::sick:

دوست عزیز میشه بگید کجا اومده ؟؟؟ ما که هر جا پرسیدیم گفتن فعلا خبری نیست !!

خبری نشد دوستان بالا خره ما نفهمیدیم اومده یا نه؟؟؟؟
نه دوستان نيومده ,امروز رفتم واسه خريد بازي PS3 گفتم بازي RE:GE واسه 360 اومده؟گفت نه هنوز؟يه چند روز ديگه 100% مياد

دوستان کسی دانلود کرد چنتا از سایتها واسه فروش گذاشتن .... در مورد DLC ها بگین ببینیم چطویاس
مخصوصا عمارت اسپنسر ....... زامبیم زامبیای قدیم میترسم تو اویل 6 زامبیا گل کوچیکم بازی کنن تو 5 که ماشالا روسفیدمون کردن SMSهم به هم میدادن :cheesygri من که دلم واسه زامبیای 2نسل قبل همون PS1 خودمون تنگ شده.... حالا این DLC باید همون حالو هوارو داشته باشه دیگه;)

نسخه 360 بازی توسط یک گروه منتشر شده اما مشکل داره. پیشنهاد میکنم نخرید فعلا چون بازی کامل نیست و باید بصورت کد خریداری بشه. یعنی روی دیسک هست اما باید کد رو وارد کنید تا آنلاک بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or