Resident Evil 5: Alternative Edition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان
یک بنده خدایی که معتبرم هستش به گفت که بازی فقط برای ps3 روی دیسک میاد و برای ایکس باکس 2 تا کد توش هستش که میشه بازی رو مجانی dlc هاش رو دانلود کردش.

دوستان
یک بنده خدایی که معتبرم هستش به گفت که بازی فقط برای ps3 روی دیسک میاد و برای ایکس باکس 2 تا کد توش هستش که میشه بازی رو مجانی dlc هاش رو دانلود کردش.

برای ایکس باکس روی dlc چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:(:(:(:(

دوست عزیز برو اینجا
http://www.residentevil.com/gold/
بعد برو به قسمت release calandar که اون پایین هست بزن
بعد میبینی که برای ps3 رو زده روی دسک ولی برای ایکس باکس رو زده دانلود از لایو بصورت کدی که توی بازی هستش.
واقعا حالگیری شد .
لعنت به این میروسافت لعنتی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز برو اینجا
http://www.residentevil.com/gold/
بعد برو به قسمت release calandar که اون پایین هست بزن
بعد میبینی که برای ps3 رو زده روی دسک ولی برای ایکس باکس رو زده دانلود از لایو بصورت کدی که توی بازی هستش.
واقعا حالگیری شد .
لعنت به این میروسافت لعنتی.
تو کلندر جفتش رو dlc زده
صفحه اول بازی زده 49$
ولی تو کلندر 400 پوینت و 4.99$ واسه psn

اون دو تا DLC چند وقت پیش به صورت دانلودی برای اونایی که بازی اصلی رو گرفتن موجود بود و منتشر شد و
اما این Gold edition شامل خود بازی با تمام DLC های بازی و به صورت دیسک منتشر می شود
و منبعش هم فروشگاه Best buy که داره بازی رو می فروشه اگه Gold قابل دانلود بود فقط تو لایو قابل دسترس می شد

به نظر من هم حتما روی دیسک میاد برا هر دو تا کنسول دلیلم هم عکسی هست که برای تبلیغ تو گیم اسپات گذاشته شده که هر دو رو به صورت دیسک نشون میده.........الکی که نمیان تو همچین سایتی تبلیغ دروغ کنن

چرا اینقدر پیچش میدین بابا بازی همین روزا ریلیزش هست . یه پک هست شامل Re5 و 2 تا Dlc های بازی . عینه Gta Iv که 2 تا Dlc داشت بد پک کامل رو زدن اینم همینه .برین حالشو ببرین;)

بابا ما هر چی میگیم هیشکی باورش نمیشه
برین تو سایت خود کپکام
اونجا زده
ای هوار......
من با چشای خودم دیدم
نوشته برای ps3 = On Disk
برای ایکس باکس همراه با کد مجانی دانلود dlc ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or