Z zangoulak کاربر سایت May 3, 2010 #92 بچه ها هیچ امیدی هست بشه این DLC ها رو بازی کرد؟صرفا بدون خریدن نسخه ی اصلش؟
Apóllōn کاربر سایت May 3, 2010 #93 نوشته شده توسط zangoulak: بچه ها هیچ امیدی هست بشه این DLC ها رو بازی کرد؟صرفا بدون خریدن نسخه ی اصلش؟ بیشتر... اره....برای این که dlc بازی کنید نیازی به بازی اصلی نیست..
نوشته شده توسط zangoulak: بچه ها هیچ امیدی هست بشه این DLC ها رو بازی کرد؟صرفا بدون خریدن نسخه ی اصلش؟ بیشتر... اره....برای این که dlc بازی کنید نیازی به بازی اصلی نیست..
Z zangoulak کاربر سایت May 3, 2010 #94 نوشته شده توسط ArAsH_hidden: اره....برای این که dlc بازی کنید نیازی به بازی اصلی نیست.. بیشتر... چطور؟من رفته بودم nextgen بازی رو بگیرم بهم گفت که golden edition باید اصل باشه چون وصل میشه به live یه رمز از اومنجا میگیره و یه همچین چیزایی!
نوشته شده توسط ArAsH_hidden: اره....برای این که dlc بازی کنید نیازی به بازی اصلی نیست.. بیشتر... چطور؟من رفته بودم nextgen بازی رو بگیرم بهم گفت که golden edition باید اصل باشه چون وصل میشه به live یه رمز از اومنجا میگیره و یه همچین چیزایی!