Resident Evil 4 | PC

یه سوال در مورد بازی
اون الماسهای آبی رنگی که تو هر مرحله دو ستا هست کجاها پیدا میشه من بازی رو تموم کردم ولی هیچکدوم رو ندیدم
تو بازی جدید که باز میشه چه طور میشه شخصیتهای جدید رو آزاد کرد

• Like
Reactions: kamyy
1- فایل game.exe نسخه اروپایی رو از لینک زیر دانلود و در فولدری که بازی رو نصب کردید کپی کنید:
http://rapidshare.com/files/26740270/game.rar.html

سلام
میدونم این بازی و تاپیک خیلی قدیمی هست ولی خیلی خیلی ممنون میشم یه نفر این فایل رو برام یه جایی اپلود کنه یه دنیا ممنون و منت دار میشم :) باور کنین اینترنت روزیر و رو کردم ولی نتونستم پیداش کنم

دوست خوبم ممنون كه پاسخ دادي ولي توي اون قسمت كه سنگ رو بطرفم هل ميدن من هرچي Enter رو زدم هيچي نشد، شما ميدوني بايد كدوم كليد رو بزنم
ممنون
بهتر نیست از دسته بازی استفاده کنی خیلی راحتترو جذابتره تا با دکمه های کیبورد هر کدوم یه طرفه;)

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

اقا این ترینر که گزاشتین کار نمیکنه واس من اف هارو میزنم دینگ دینگ میکنه اثری هم نداره

سام علیک...من بازی نسخه فشرده ش رو که حجمش 650 مگ بود رو دانلود کردم..ازقرار معلوم فیلمها و کلا هرچیزی که روایتگرداستان بازیه توش نیست.داخل پوشه movies فقط یه فیلم هست که همش تو جریان بازی همونو نشون میده.کسی میتونه پوشه movie رو برای آپلودکنه؟؟ جون مادرتون دریغ نکنید این کمک رو..........

سام علیک...من بازی نسخه فشرده ش رو که حجمش 650 مگ بود رو دانلود کردم..ازقرار معلوم فیلمها و کلا هرچیزی که روایتگرداستان بازیه توش نیست.داخل پوشه movies فقط یه فیلم هست که همش تو جریان بازی همونو نشون میده.کسی میتونه پوشه movie رو برای آپلودکنه؟؟ جون مادرتون دریغ نکنید این کمک رو..........
آهای.
یه نفر پوشه فیلمهای بازی رو آپ کنه برام

آهای.
یه نفر پوشه فیلمهای بازی رو آپ کنه برام

هیچ کسی نمیتونه همچین کاری برای شما انجام بده

اگه فیلمهارو میخوای کامل ببینی باید بازی دوبازه از نوع با حجم 18 گیگ دانلود کنی .

....................................

دوستان بازی تمام کمپینهاشو تموم کردم

بازی قابل احترامی بود و سرگرم کننده اینقدرها هم بد نبود که دوستان دادو بیداد میکردند

به هر روی بازی خوبی بود

موفق باشید

هیچ کسی نمیتونه همچین کاری برای شما انجام بده

اگه فیلمهارو میخوای کامل ببینی باید بازی دوبازه از نوع با حجم 18 گیگ دانلود کنی .
من تو یه dvd 3 گیگ کله بازی رو بطور کامل داشتم حاجی....18 گیگ.هه.

سلام
من تازه بازیو شروع کردم و وقتی میخوام بازی کنم راهنمایی ک خود بازی برای کیبورد کامپیوتر باید بیاره ب جاش مال دکمه های پلی استیشن میاره الان تو مرحله ای ک سنگ میخوره تو سرش گیر کردم چون نمیدونم باید از چه دکمه ها یی استفاده کنم کسی میتونه کمکم کنخ

• Like
Reactions: kamyy and Iliied

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or