Resident Evil 4 | PC

برو سایت دارینوس و نوین(فکر کنم همین بود) ببین دوبلش کردن یا نه!
ولی فکر نکنم...

دارینوس دوبله کرده الان هم داره میفروشه ولی نمیدونم چی جوری گیرش بیارم ! به تلفنشون هم زنگ میزنم کسی بر نمیداره . کسی میدونه کجا بازیای دارینوس رو میفروشه تو تهران ؟

سلام
من تو resident evil 4 جایی که لیون دختر رو تو کلیسا پیدا می کنه مشکل دارم و نمی دونم بعدش باید چیکار کرد چون همه ی درها و راه ها بسته هست ممنون می شم کمک کنید.

دارینوس دوبله کرده الان هم داره میفروشه ولی نمیدونم چی جوری گیرش بیارم ! به تلفنشون هم زنگ میزنم کسی بر نمیداره . کسی میدونه کجا بازیای دارینوس رو میفروشه تو تهران ؟
سلام
بازیهای دارینوس رو تو این سایت هم میفروشن
40.gif

نمایندگی بازیهای دارینوس

این آدرسه نمایندگیه شیرازه ! تو تهران از کجا میشه گرفت ؟

توی تهران خرید پستیشو نمیدونم.خود کاربراش شاکی بودن از این قضیه(تا جایی که یادمه!)
73.gif

توی سایتش یه شماره تلفن نوشته.همون بر نمیداره؟
حالا شما که میخوای بخری و عجله داری از اینها بگیر.دو روزه میفرستن
164.gif

66552561 شماره تهرانشه

توی تهران خرید پستیشو نمیدونم.خود کاربراش شاکی بودن از این قضیه(تا جایی که یادمه!)
73.gif

توی سایتش یه شماره تلفن نوشته.همون بر نمیداره؟
حالا شما که میخوای بخری و عجله داری از اینها بگیر.دو روزه میفرستن
164.gif

66552561 شماره تهرانشه

این شماره که همون شماره ی تویه سایتشه که من هی بهش زنگ میزنم هیچکس بر نمیداره. من نمیدونم این دارینوس بازیهاش رو برای کی دوبله میکنه ؟ که هر جا میری بگیری میگه نداریم . ببخشید موضوع تاپیک منحرف شد ها من واقعا عذر میخوام ببخشید .

این شماره که همون شماره ی تویه سایتشه که من هی بهش زنگ میزنم هیچکس بر نمیداره. من نمیدونم این دارینوس بازیهاش رو برای کی دوبله میکنه ؟ که هر جا میری بگیری میگه نداریم . ببخشید موضوع تاپیک منحرف شد ها من واقعا عذر میخوام ببخشید .

منم یه چیزی بگم بعدش دیگه
66.gif

منم خیلی سخت بازیهاشو گیر میارم.اونم مغازه دارا میگن چون قیمت گیم هاش توی 3 یا 4 تومنه کسی زیاد نمیخره و معمولا جماعت میرن از این 2 تا هزار تومنی ها میخرن
63.gif

واسه همین زیاد نمیارن.البته تو اراک سیتی
65.gif
اینجوریه.حالا بقیه جاهارو نمیدونم
40.gif

منم هنوز re4 رو بازی نکردم.آخه از اینکه با موس نمیشه چرخید(همون قضیه کمرا)خوشم نمیاد.ولی الان که میشه حلش کرد میگیرمش
50.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or