Resident Evil 4 | PC

crack رو پاک میکنم دیگه لانچر اصلاً گزینه play ش عمل نمیکنه.
dvd هم سالمه چون از کسی گرفتم خودش بدون مشکل بازی میکرد.
بار اول که اینجوری شد uninstall کردم دوباره نصب کردم ( داخل همون درایو ) اما فرقی نکرد، الان هم dvd ش دستم نیست که روی درایو دیگه ای تست کنم، بعداً ایشالا!

اين مشكل به خاطر فرمت درايو هم ميتونه باشه.....
اصلا خيلي ارور مسخره ايه. من تو خيلي بازيا قبلا داشتم ولي برطرف شد.

اگه ويندوز عوض كني مشكل تا 95% حل ميشه.. :biggrin1::biggrin1::-":-"

محمد (Metal Gear ) جان

کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که معنی اون ارور رو از توی بابیلون نگاه کردم !

Object linking and embedding
فايلهايي که در برنامه هايي ديگر استفاده شوند

Object Linking and Embedding Database

Object Linking and Embedding
پيوند و جاسازي اشياء
يکي از اشياء VB براي وارد کردن فايلهاي برنامه هاي ديگر مانند Excel به برنامه خود

پ.ن. جون امین دقیقا بگو چجوری دسکتاپت رو اونقدر خوشگل کردی ! :D:

Metal Gear جان ایجور که از Skin ویندوزت پیداست فکر کنم ویستاست:biggrin1: باید روی XP امتحان کنی . مشکلت حل میشه.
ویندوزم XP سرویس پک 2 هست.
اين مشكل به خاطر فرمت درايو هم ميتونه باشه.....
درایوی که بازی رو نصب کردم NTFS هست، بعداً روی FAT هم تست میکنم ببینم حل میشه یا نه.
اگه ويندوز عوض كني مشكل تا 95% حل ميشه.. :biggrin1::biggrin1:
به هیچ وجه حاضر نیستم همچین کاری کنم :) چون باید 1 روز کامل بشینم باهاش ور برم تا دوباره این شکلی بشه!
دوستان یه سئوال:
چطوری میشه تو بازی از بازی عکس گرفت؟
با نرم افزار Fraps که میتونی توی صفحه اصلی سایت قسمت دانلودها پیداش کنی.

بچه ها من تازه به این تاپیک سر زدم و از اونجایی که حال نگاه کردن به این 70 صفحه رو ندارم، میخوام بدونم کسی راه حلی برای این مشکل مسخره ی نورپردازی بازی پیدا کرده یا اوریجینالش اینطوریه؟
مضحک ترین نمایش اونجاس که دختره با چراغ قوه داره از میان زره های شوالیه رد میشه و همه جا هم مثل روز روشنه! من روی ps2 که بازی میکردم اینجاش یه هیجان خاصی داشتم و هر لحظه منتظر یه خطر بودم..!

میخوام بدونم کسی راه حلی برای این مشکل مسخره ی نورپردازی بازی پیدا کرده یا اوریجینالش اینطوریه؟
یه پچ واسه بازی ریلیز شده که biohazard 4 رو به resident evil 4 تبدیل میکنه و چند تا زبون بهش اضافه میکنه ولی توی گرافیک هیچ تغییری نمیده ;) منتظر هیچ پچ دیگه ای هم نباش ;)
مضحک ترین نمایش اونجاس که دختره با چراغ قوه داره از میان زره های شوالیه رد میشه و همه جا هم مثل روز روشنه! من روی ps2 که بازی میکردم اینجاش یه هیجان خاصی داشتم و هر لحظه منتظر یه خطر بودم..!
شما که ps2 داری :eek: مگه مجبوری روی pc بازی کنی :confused:

راهنمای کامل اویل 4 به صورت فارسی میتونید از لینک زیر دانلودش کنید:
http://scorpion2.persiangig.com/other/Game-Cheats/RE4-Helping.zip

339pt2s.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or