Resident Evil 4 | PC

بازی اویل چون اصلش برای Tv ساخته شده اگر بتونید بازی را با Tv بازی کنید کیفیت بازی مقداری بالا میره و دیگه از چین چین های دور شخصیت ها خبری نیست.

سلام تو گیم اسپات زده که تاریخ عرضه بازی توی june 2007 هستش (البته نسخه ی یوبی سافت اون). پس میتونید تا اون موقع با این نسخه خودتون رو سرگرم کنید

بالاخره تموم شد
این جت اسکی خیلی سخت بود...فقط با اون برنامه ساپورت موس تونستم ردش کنم
شما بعد از پایان بازی به امکانات زیر دست پیدا میکنی(البته من روی نرمال بازی رو تموم کردم)
1.لباس قدیمی برای لیون (سوال نکنید بازی کنید و ببینید)

2.بخش extras:
در اینجا 4 قسمت:
movie browser برای دیدن فیلم ها
دیگری هم همون قسمت سنتی اویل یعنی mercanries
دو قسمت بعدی فکر میکنید چی باشه ... نمیگم تا لذت بازی رو از دست ندید

3.دو تا اسلحه ویژه (البته باید به اون مردک ترقه و فشفشه فروش!!! برسید تا بتونید ازش بخرید)

یه بار من با kill switch اینکارو کردم ، بازی غیر قابل بازی شد !

یعنی سرعت بازی حدودا 1.5 برابر شده بود
شما چیکار کردی؟

آخرین ویرایش:
سلام تو گیم اسپات زده که تاریخ عرضه بازی توی june 2007 هستش (البته نسخه ی یوبی سافت اون). پس میتونید تا اون موقع با این نسخه خودتون رو سرگرم کنید

عزیز اون تاریخ عرضه برای امریکاست که بیشتر مواقع نسبت به اروپا دیر تر ارزه میشه.

می خواستم بدونم این نسخه جدیده که میخواد بیاد با این نسخه که دست ماست از نظر مرحله ها و داستان تغییر کرده یا فقط گرافیکش بهتر شده

می خواستم بدونم این نسخه جدیده که میخواد بیاد با این نسخه که دست ماست از نظر مرحله ها و داستان تغییر کرده یا فقط گرافیکش بهتر شده
از نظر مرحله و داستان که فرقی نمیکنه از لحاظ گرافیک هم شایعاتی هست که بهتر شده ولی معلوم نیست:)

اگه كل مدالاي ابي رو تو بازي بزنيد هر چي اسلحه دارين دوباره اول بازي بهتون ميده
پرو رو هم بازي كنيد و مراحل اضافي رو هم ببريد ادا ريپورت و كل كاركترهاي مذدور از جمله وسكر رو بهتون ميده و همچنين قابليت خريد اسلحه هاي بي نهايت و ايكس كلوسيو

شما چیکار کردی؟

چون خیلی دیر این بازی بهم رسید ، گرافیکش عقب افتاده بود . منم با استفاده از کنترل پنل درایور کارت گرافیکی ، همه ی تنظیمات رو تا تهش بالا بردم . AA 16x و . . .
بعد وقتی میرفتم توی بازی ، سرعت بازی زیاد شده بود که نمیدونم علت علمی ش چیه .

بفرمایید:

فکر نکنم هیچ بنی بشری تا حالا موقع اجرای RE4 با همچین اروری روبرو شده باشه :)
لانچر رو میزنم بعد Play ، بلافاصله این ارور میاد و وارد بازی نمیشه.
یک فابل کرک به اسم game هم داخل dvd هست که اون هم کپی کردم داخل فلدره بازی، ولی اونم همین ارور رو میده.

بفرمایید:

فکر نکنم هیچ بنی بشری تا حالا موقع اجرای RE4 با همچین اروری روبرو شده باشه :)
لانچر رو میزنم بعد Play ، بلافاصله این ارور میاد و وارد بازی نمیشه.
یک فابل کرک به اسم game هم داخل dvd هست که اون هم کپی کردم داخل فلدره بازی، ولی اونم همین ارور رو میده.

متال جان اگه تنظيماتي از بازي رو دست كاري كردي برگردونش به حالت اولش. يا اگه يه چيز بيمورد رو كوپي كردي پاكش كن. اگر نشد كلا بازي رو پاك كن برو تو يه درايو ديگه نصب كن.
شايدم مشكل از نسخه اي باشه كه تو داري........ :confused:

متال جان اگه تنظيماتي از بازي رو دست كاري كردي برگردونش به حالت اولش. يا اگه يه چيز بيمورد رو كوپي كردي پاكش كن. اگر نشد كلا بازي رو پاك كن برو تو يه درايو ديگه نصب كن.
شايدم مشكل از نسخه اي باشه كه تو داري........ :confused:
crack رو پاک میکنم دیگه لانچر اصلاً گزینه play ش عمل نمیکنه.
dvd هم سالمه چون از کسی گرفتم خودش بدون مشکل بازی میکرد.
بار اول که اینجوری شد uninstall کردم دوباره نصب کردم ( داخل همون درایو ) اما فرقی نکرد، الان هم dvd ش دستم نیست که روی درایو دیگه ای تست کنم، بعداً ایشالا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or