Resident Evil 4 | PC

ميشه بگيد نسخه يوبي سافت چقدر فرق داره؟
اونجور که ما دیدیم( توی بعضی عکس ها) زمین تا آسمون!!!! ولی شنیده ها یه چیز دیگه میگن!!!
مثلا توی عکسی که sCORPION گذاشت....تو نسخه ما گرافیک بازی نصف اون هم نیست!!!

نظرات یوزرهای گیم اسپات میگه که نسخه ای که یوبی توی اروپا منتشر کرده هیچ فرقی با نسخه ای که الان ما داریم بازی میکنیم نداره !
بهزاد جان اونا هم زدن تو خط شکستن قانون کپی رایت؟؟؟؟

یه پچ غیر رسمی هم منتشر شده که Biohazard 4 رو به RE4 تبدیل میکن
چه فرقی میکنه بهزاد جان!!! چه حسن کچل ، چه کچل حسن!!!

هنوز نسخه اصلی نیومده.بیخیال شیم.همین باحال تره!
گفته های اقا بهزاد واسه من سنده!!!! شما همین نسخه رو بازی کن

راستی بچه ها یه عکس از نسخه PC پیدا کردم که تفات هایی رو نشون میده نسبت به این نسخه که ما بازی کردیم:

این اولین عکسی بود که از re4 منتشر شد یعنی خیلی خیلی وقته پیش و fake هم بود:)

اقا این بازی خیلی باحال بود ....مخصوصا این که بعد از پرنس 2 و 3 اولین بازی بود که بعد از کشتن هر غـــــــــولش یه نفـــــــــــــــــس راحت میکشیدم ...اون قسمت که با کروزر (همون کماندو) مبارزه میکنی واقعا جالب بود .......بابا لیون .....تو ایول2 تو دماغشو هم نمیتونست بالا بکشه....اینجا خیلی قوی شده (والبته خوشگل و خوشتیپ)
به نظر من هیچکدام از ایول ها به اندازه شماره دومش داستان و فضای جالبی نداشت
البته این آخریه گیم پلیش عالی بود ...فقط با این دستگیره های بدون آنالوگ من هدف گیری مصیبت بود
الان توی مرحله اخر یعنی فرار با جت اسکی گیر کردم ...
راستی امین جان
من توی یه جای اسپلینتر سل 1 گیر کردم کمک میکنی (البته با پیغام خصوصی)

سلام

یکی از یوزرهای گیم اسپات یه راه برای زنده تر شدن رنگهای بازی پیشنهاد کرده بود که منم امتحان کردم و واقعا بازی از نظر گرافیکی بهتر شد

راهشم خیلی سادس فقط کافیه از توی خود ویندوز تنظیمات رو تغییر بدید

به قسمت تنظیمات کارت گرافیکتون برید (معمولا روی دسکتاپ که رایت کلیک کنید کنترل پنل کارتتون رو میتونید انتخاب کنید)
از اونجا تنظیمات Display رو انتخاب کنید و بعدش هم Adjust Desktop Color Setting
اونجا یه سری گزینه برای Adjust کردن هست

من خودم Digital Vibrance رو از 0 بردم روی 100 و رنگهای بازی فوق العاده زنده تر شدن ... Image Sharping رو هم در صورت تمایل میتونید تغییر بدید ... هر چی بیشتر باشه جزئیات تصویر هم بیشتر میشه البته اگه زیادی ببرید بالا تصویرو خراب میکنه
Brightness & Contrast رو هم میتونید هر جوری که مایلید تغییر بدید

بهترین راه اینه که اول برین توی بازی و یه عکس بگیرین
بعد برگردین توی ویندوز و تغییرات رو انجام بدین و نتایج رو توی عکس ببینین ... هر وضعیتی که بنظرتون خوب اومد با همون بازی رو اجرا کنین

دیگه eror نمیده وارد بازی شد و دمو ها رو هم پخش کرد و لی وقتی میخوام بازی رو در دست بگیرم و لئون رو کنترل کنم تصویر نداره
صدا داره و صدای قدمهای لئون رو میشنوم اما تصویر نداره و تصویزش سیاهه

دیگه eror نمیده وارد بازی شد و دمو ها رو هم پخش کرد و لی وقتی میخوام بازی رو در دست بگیرم و لئون رو کنترل کنم تصویر نداره
صدا داره و صدای قدمهای لئون رو میشنوم اما تصویر نداره و تصویزش سیاهه
کارتت نمیکشش;)
احتمالا زیر 5500 برای کارتهای انودیا و زیره 9500 برای کارتهای ای تی آی هست!

نحوه ی بهبود گرافیک در این بازی و هر بازی دیگری به زبان ساده تر:biggrin1:
اول تو Desktop راست کلیک کن و روی Properties کلیک کن بعدش وقتی Properties Display آمد برو به قسمت Settings سپس برو به قسمت Advanced بعد یه پنجره ی جدید باز میشه و توی اون پنجره بگرد و اسم کارت گرافیکت را پیدا کن و روش کلیک کن.
بعدش کنترل پنل کارت گرافیکت میاد بالا که البطه راه ساده تری هم بود تا اینا بیاریش ولی بعضی از مواقع کنترل پنل از تولبار میپره!
بگذریم
وقتی ص کارت گرافیکت اومد برو به قسمت Performance & Quality Settings و بعد برو به شاخه ی Global driver settings و View و جلوی اون Advanced settings را انتخاب کن البطه تو Basic settings هم میتونی کار کنی ولی Advanced settings کامل تره.
بعدش زیر View را که ببینی تمام مواردی که باعث بهبود بافت هایه بازی و ... میشود را میبینی مثل AA و sync و ...
میتونی تمام اینها را دستکاری کنی و روشنشون کنی یا کلآ خاموششون کنی و رو High بزاری و ...
دیگه بستگی به خودت داره.
من از این روش خیلی از بازیها را تا به حال بیشتر از اون چیزی که بودن بازیشون کردم و واقعآ لذت بخشه مثل بازی PES 6 که واقعآ با AA یه چیز دیگست البطه باید کارت گرافیک خیلی قوی ای داشته باشی در غیر این صورت با تغییر این موارد حتی ویندوزت هم لودینگش طول میکشه!

اين بازي تازه به دستم رسيد
گرافيكش كه خوبه
اينجا كه ميگفتن از نورپردازي خبري نيست ولي اينطور كه نبود
http://i11.tinypic.com/352knd3.jpg
خودم تو اين بازي ضد حال بدي خوردم رو اين حساب دلم نمياد بقه هم تو ذوقشون بخوره
ولي...:(
با اين تصوير مقايسه كن
به نور هايي كه از پنجره ها زده به اتاق توجه كن

تازه اين تصوير رو اين نسخه اي كه دست ماست يكي از قسمتهاييه كه خوب رندر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن