Resident Evil 4 HD Review

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
امروزه بازسازی HD عنوان بازی محبوب از کنسول های نسل گذشته بسیار رایج است. اول که همه ما شاهد بازسازی HD از خدای جنگ، حیله گر کوپر ، بازی Splinter Cell و هم اکنون نسخه HD remastered از 4 در Resident Evil وجود دارد.

Resident Evil 4 همراه با کد ورونیکا X است که برنامه برای راه اندازی در زمان هفته، به طرفداران دیگر شانس به بازی بازی با این حال این بار در HD کامل. رزیدنت ایول 4 HD ویژگی های تمام اجزا و عمل که ما را دوست داشت، اما سوالی که بوجود می آیند اینجا، خرید بازی برای کنسول های نسل حاضر ارزش آن را در HD؟

خوب :

گیم پلی

راه اندازی از 4 رزیدنت ایول به طور کامل تغییر کرده است چگونه دیگر از بازی رزیدنت ایول نقش امروزه. بازی از سبک کلاسیک بقای آن وحشت به اقدام سوم شخص حرکت می کند. توسعهدهنده لمس است و دست نخورده برخی از "وحشت" عناصر در بازی نگه داشته ، و به همین ترتیب طرفداران به زودی متوجه خواهد شد که چگونه بازی است که کاملا متفاوت از بازی شیطان مقیم گذشته.

رفتن جزئیات در بازی می توانم بگویم که این بازی بیشتر بر روی "اقدام" متمرکز شده ، اما پارسه هنوز هم می توانید انتظار لحظات بسیاری از ترسناک ، با این حال به عنوان ترسناک نه به عنوان آن را در "X کد ورونیکا" و یا بازی های دیگر در رزیدنت حق رای دادن بد از PS یک نسل است.

داستان

بازیکنانی که تا 4 از Resident Evil کاملا جدید هستند ، این رویداد را در بازی صورت می گیرد چندین سال پس از تخریب شهر Raccon ، و آن داستان از S. لئون کندی از RE2 شرح زیر است. لئون بلافاصله بعد از ماموریت با کلر به اروپا نقل مکان کرد. او یک کار برای پیدا کردن دختر رئیس جمهور تخصیص داده شده است. او توسط یک مرد ناشناس در جامعه صحبت اسپانیایی ربوده شدم.

سفر لئون برای پیدا کردن دختر رئیس جمهور در کشف توطئه دیگری برای شیوع بیولوژیکی است که او باید متوقف شود تبدیل شود. بازیکنان هر یک از زامبی این بار نمی بینم ، اما می تواند نوع دیگری از موجودات را انتظار داشت.

HD گرافیک و مقدار بافت بهبود :

4 رزیدنت ایول برای اولین بار در سال 2005 منتشر شد و از آن زمان به بعد آن را تا به recevied بسیاری از برگردانده از گیمکیوب PS2 سونی و سپس به کامپیوتر است. از همه این نسخه سه ، بازسازی HD قطعا یکی از بهترین از نظر بصری ، به عنوان توسعه دهنده است کاملا وصله پینه کردن بخش گرافیک از 4 رزیدنت ایول. مدل های شخصیت در RE4 HD زیادی مفصل تر ، و بافت از محیط اطراف و محیط به نظر می رسد بیشتر واضح است.

در Resident Evil 4 HD صدای - overs هنوز دست نخورده است و همچنین برش صحنه های CG. یکی از بزرگترین اجازه دهید که طرفداران در بازی پیدا کنید ، برخی از برش ، صحنه هنوز هم در حل اصلی آن است.

محتوا پاداش

در رزیدنت ایول 4 HD ، پارسه قادر خواهد بود برای باز کردن قفل جایزه محتوا که قبلا در کنسول های دیگر بود. هنگامی که بازیکنان بازی به پایان برسد ، آنها قادر خواهند بود به باز کردن تکلیف ADA ، سناریو راه جدا PS2 و همه آنهایی که مزدور های مورد علاقه.

همه این مطالب در دسترس باشد فقط پس از اتمام HD RE4 ، و پس از آن را فراهم می کند ارزش دوباره بازی بزرگ برای علاقهمندان به بازی به دنبال چالش دیگر.

بد :

فقدان غنائم و دستاوردها

بازسازی HD بسیاری از دیگر از بازی های دیگر ، ویژگی های تن از غنائم و دستاوردهای به آنلاک ، اما در رزیدنت ایول 4 HD ، بازیکنان فقط دریافت 12 دستاوردهای به باز کردن قفل ، و بدترین قسمت این است که هیچ جایزه پلاتین برای نسخه PS3 از بازی وجود دارد. با این حال بازیکنان نسخه از ایکس باکس 360 ، از مجموع HD RE4 به باز تا 1000 امتیاز دستاورد را. علاقهمندان به بازی های PS3 که به دنبال یک جایزه پلاتین قطعا کمی ناامید دریافت کنید.

جلوه های صوتی :

توسعه دهنده ساخته شده است برخی از تغییرات قابل توجه به گرافیک و تصاویری از 4 رزیدنت ایول ، اما آنها موفق به remaster اثر صدا در بازی است. بحال خود برگشتن از تفنگ و صحنه های برش در تمام remastered ، و که هواداران ممکن است صدا در RE4 HD به عنوان بزرگ دیگر به عنوان بازی PS3 شنیده نشده است.

کنترل ها :

: یکی از چیزهایی که در Resident Evil 4 پارسه HD آزار شاهد است. به نظر می رسد مانند توسعه دهنده به طور کامل تغییر کرده است کنترل برای نسخه HD از رزیدنت ایول 4 ، و این ممکن است برخی هم برای علاقهمندان به بازی به آن عادت. نوشته اصلی بازی "مربع" را فشار دهید را به اجرا شخصیت استفاده شده است ، اما در این نسخه HD از آن شده است به "X" ، و دکمه صلیب برای فرمان را انتخاب کنید و ساقه مورد استفاده قرار گرفت ، در حال حاضر شده است به "مربع" را فشار دهید نونما. کهنه RE4 بازیکنان کمی اشتباه با کنترل از بازسازی HD.

نتیجه گیری :

در Resident Evil 4 HD در برخی از نقص جزئی در اینجا و آنجا ، اما بازی هنوز هم به عنوان ارزش برای علاقهمندان به بازی که نسخه اصلی بازی بر روی PS2 و گیمکیوب بازی. پخش کامل RE4 تجربه ای که آنها بر روی پلت فرم اصلی احساس از گروه شاهد به طور کامل وصله پینه کردن و این ممکن است بسیاری از طرفداران حق رای دادن در صورتی که تلاش برای بازسازی این بازی آزار می کنید.

طرفداران که تازه به حق رای دادن و 20 دلار به صرف کنند ، فکر نمی کنم دو بار و به یکی از این موارد ، کسانی که در حال حاضر بازی بازی ، آنها ممکن است بخواهید به جست و خیز RE4 HD آن را به عنوان چیز یکسان.

---------- نوشته در 05:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

چه طوره

• Like
Reactions: NINJѦ
Resident Evil 4 همراه با کد ورونیکا X است که برنامه برای راه اندازی در زمان هفته، به طرفداران دیگر شانس به بازی بازی با این حال این بار در HD کامل. رزیدنت ایول 4 HD ویژگی های تمام اجزا و عمل که ما را دوست داشت،
رفتن جزئیات در بازی می توانم بگویم که این بازی بیشتر بر روی "اقدام" متمرکز شده ، اما پارسه هنوز هم می توانید

محتوا پاداش
در رزیدنت ایول 4 HD ، پارسه قادر خواهد بود برای باز کردن قفل جایزه محتوا که قبلا در کنسول های دیگر بود. هنگامی که بازیکنان بازی به پایان برسد ، آنها قادر خواهند بود به باز کردن تکلیف ADA ، سناریو راه جدا PS2 و همه آنهایی که مزدور های مورد علاقه.

فقدان غنائم و دستاوردها

بازسازی HD بسیاری از دیگر از بازی های دیگر ، ویژگی های تن از غنائم و دستاوردهای به آنلاک ، اما در رزیدنت ایول 4 HD ، بازیکنان فقط دریافت 12 دستاوردهای به باز کردن قفل ، و بدترین قسمت این است که هیچ جایزه پلاتین برای نسخه PS3 از بازی وجود دارد.

یکی از چیزهایی که در Resident Evil 4 پارسه HD آزار شاهد است. به نظر می رسد مانند توسعه دهنده به طور کامل تغییر کرده است کنترل برای نسخه HD از رزیدنت ایول 4 ، و این ممکن است برخی هم برای علاقهمندان به بازی به آن عادت. نوشته اصلی بازی "مربع" را فشار دهید را به اجرا شخصیت استفاده شده است ، اما در این نسخه HD از آن شده است به "X" ، و دکمه صلیب برای فرمان را انتخاب کنید و ساقه مورد استفاده قرار گرفت ، در حال حاضر شده است به "مربع" را فشار دهید نونما. کهنه RE4 بازیکنان کمی اشتباه با کنترل از بازسازی HD.

طرفداران که تازه به حق رای دادن و 20 دلار به صرف کنند ، فکر نمی کنم دو بار و به یکی از این موارد ، کسانی که در حال حاضر بازی بازی ، آنها ممکن است بخواهید به جست و خیز RE4 HD آن را به عنوان چیز یکسان.

من هم از RE4 پارسه ی HD راه اندازی در زمان هفته دکمه ی صلیب و ساقه و جست و خیز HD و یه چیز یکسان و کهنه بازیکنان و مزدور های علاقه مند(Mercenaries) و راه جدا(Desperate Ways) و اقدام ما را دوست داشت =))

نه حالا جدا از بحث Google Translator و این جون من این تیکه ها رو داشته باشین :d
بابا حداقل یه دستی به سرش میکشیدی رفیق ! :))
خیلی با اون تیکه ی تکلیف آدا خندیدم !!! =)) یاد تصمیم کبری افتادم =)) تصمیم کبری VS تکلیف آدا =))

اون 4 5 سال پیش که ما خودمون می شستیم ترجمه می کردیم و خودمون مقاله تالیف می کردیم وضعمون این شد، وای به حال شماها ...

این حرفت خیلی چسبید...
نه تنها ترجمه ، ویراستاری دونه دونه کلمات رو میچیدیم چند بار میخوندیم
کلی جستجو که ایا کپیش جای دیگه هست نیست هی هی ....
البته بماند اون سوالی که تو ذهنتون میاد الان..بی خیال

من دیگه در مورد مطلب نوشته شده چیزی نمیگم!
فقط اینو بگم که با تمام کردن نسخه ی HD تا حالا 9 بار اویل4 را تمام کردم، البته من نسخه ی ژاپنی(همون بایو هازارد)را تموم کردم که ،یه فرقهای جزیی با نسخه غربیش داشت، مثلا تو اون مرحله که کنترل اشلی را بدست میگیرید دوربین بازی مثل رزیدنت اویل های قبلی میشد،یا اینکه میتونستی مشعل های داخل بازی را نابود کنی در حالی که در نسخه ی ...،البته خشونت را هم تا حدی کم کرده بودن مثلا سر لیان قطع نمی شد!
خودمونیم این بازیای PS2 که HD یش میکنن،خیلی حال میده مخصوصا سه گانه پرنس(بیشتر شماره3) را اینقدر بازی کردم که دیگه شورش در اومد!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or