resident evil 3

یادش بخیر , اینقدر این بازی تا آخر رفتم تعداد دفعاتش از شمارش خارج شده بود. یادمه گیم شارک زده بودم , بعد یه سری آیتم تو باکس اومده بود که در کل بازی وجود نداشت !!

بعدش دوباره چندماه رو صرف اینکه بفهمم اون آیتم ها از کجا پیدا شده و کجا قابل استفاده هست گذروندم :)) آخرش هم نتیجه نداد

بهتره بگیم از 3 به بعد خراب شد

چون 4 هم اکشن بود تا ترسناک....

این شماره 4. که شما میگی اصلا قرار نبود به این شکل ساخته بشه گیم دیگری ساخته بود میکامي اما کپکوم کنسلش کرد و این بجاش ساخته شد

توضیحات و ویدئو هاش تو تاپيک رزیدنت گذاشتم:)

این شماره 4. که شما میگی اصلا قرار نبود به این شکل ساخته بشه گیم دیگری ساخته بود میکامي اما کپکوم کنسلش کرد و این بجاش ساخته شد

توضیحات و ویدئو هاش تو تاپيک رزیدنت گذاشتم:)
اخه فرشید جان همونم کلی دستاورد داشت. اولین و اخرین بازی بود که تونست اکشن و ترس را به هم گره بزنه.

قسمت چهارم بازی فوق العاده ای بود اما خب تو حس ترس و دلهره نسبت به عناوین کلاسیک کم میاره. منتهی 5 و 6 رابطی به میکامی نداره. کپکام باید پاسخ گو باشه

درسته 4 واقعا بازی خوبی بود ولی ترسش خیلی کمتر بود و یه کمی هم حالت اکشن گرفته بود ولی وقتی Capcom دید که بازی موفقی بوده بازی رو هر چه بیشتر به سمت اکشنی برد که ما الان داریم تو 6 میبینیم.در صورتی که هدف اصلی بازی بیشتر ترس بود.

تمومش کنید دیگه! کم مونده 4 هم ترول و مسخره کنید!میخوای بهت بگم 4 چه بازی بوده؟!

رفیق اینقدر روی یه چیز تعصب نداشته باش

من خودم 4 رو پارسال برای اولین بار بازی کردم ولی اصلا ترسناک نبود ولی الان بشینم پای 3 از ترس میمیرم:|

دلیل اینکه شما و خیلی های دیگه میگید 4 عالی بود اینه که بعد از نسخه 3 اومد و گرافیکش اون زمان عالی بود و گیم پلی کلا عوض شده بود که اکثرا خوششون اومده بود چون بازی آسونتر شده بود و همینطور تو زمان خودش سبک اینجوری خیلی کم بود
اینا دلایلیه که خیلیها میگن 4 فلان و....
بدون تعصب نگاه کن برادر......

من خودم 4 رو پارسال برای اولین بار بازی کردم ولی اصلا ترسناک نبود ولی الان بشینم پای 3 از ترس میمیرم:|

دلیل اینکه شما و خیلی های دیگه میگید 4 عالی بود اینه که بعد از نسخه 3 اومد و گرافیکش اون زمان عالی بود و گیم پلی کلا عوض شده بود که اکثرا خوششون اومده بود چون بازی آسونتر شده بود و همینطور تو زمان خودش سبک اینجوری خیلی کم بود
فوق العاده استرس زا بود. در هر صورت چندین بار بهترین بازی تاریخ شده است.

اویل 4 بسیارزیبابود
البته حرف شماهم درسته ومیشه گفت تاحدودی ازاویل های کلاسیک فاصله داره
امابه عنوان یک بازی هیبریدی ازاکشن وترس هستش مخصوصا نسبت به بازی های امروزی.فوق العاده بود...
من که خیلی باهاش حال کردم هر چنداگه مثله اویل های کلاسیک میساختندش واقعاباکارگردانی میکامی یه گیم افسانه یی دیگه متولدمیشد

ای جونم :x در اینکه RE3 شاهکار بود و یکی از به یادماندنی ترین بازی ها مخصوصا برا منه شکی نیست ولی نمیشه شاهکاری مثل RE4 رو ترول کرد ! این بحث ترسناک بودن جای خودش رو داره و یکی از معیارهاست و قرار نیست RE فیلم ترسناک باشه ولی تا یه حدی باید داشته باشه (بهتره بگم بیشتر هیجان تا ترس) مثل هیجان صحنه های یهویی که در باز شدن ماشین ها و شکستن شیشه ها در RE3 و RE4 هم از این هیجان های آنی داشت و خیلی معیارهای شاهکاره دیگه هم داشت که باعث کامل شدن بازی میشه , RE3 هم الان کسی که 18+ باشه بازی کنه بعیده خیلی بترسه (ولی قطعا استرس نمیسیس و هیجان های آنی رو داره) . زمان RE4 دیگه نمیشد با همون زاویه دوربین های کلاسیک ادامه داد و نیاز به پیشرفت بود که میکامی اون زاویه دوربین شاهکار روی شانه رو گذاشت براش و برا همین در یه همچین زاویه دوربین جدیدی که به تمام نقاط تسلط هست نمیشه از زامبی های کند قبلی استفاده کرد , چرا چون در زمان دوربین های کلاسیک محیط های بازی دونه دونه لود میشد و یهو در محیط جدید با یه زامبی کند هم روبرو میشدیم بازم اون زامبی یهویی اومده بود جلومون (سگ که دیگه بدتر) ولی در محیط جدید RE4 بازم اون تغییرات در حدی که لازم بود درست انجام شد

ای جونم :x در اینکه RE3 شاهکار بود و یکی از به یادماندنی ترین بازی ها مخصوصا برا منه شکی نیست ولی نمیشه شاهکاری مثل RE4 رو ترول کرد ! این بحث ترسناک بودن جای خودش رو داره و یکی از معیارهاست و قرار نیست RE فیلم ترسناک باشه ولی تا یه حدی باید داشته باشه (بهتره بگم بیشتر هیجان تا ترس) مثل هیجان صحنه های یهویی که در باز شدن ماشین ها و شکستن شیشه ها در RE3 و RE4 هم از این هیجان های آنی داشت و خیلی معیارهای شاهکاره دیگه هم داشت که باعث کامل شدن بازی میشه , RE3 هم الان کسی که 18+ باشه بازی کنه بعیده خیلی بترسه (ولی قطعا استرس نمیسیس و هیجان های آنی رو داره) . زمان RE4 دیگه نمیشد با همون زاویه دوربین های کلاسیک ادامه داد و نیاز به پیشرفت بود که میکامی اون زاویه دوربین شاهکار روی شانه رو گذاشت براش و برا همین در یه همچین زاویه دوربین جدیدی که به تمام نقاط تسلط هست نمیشه از زامبی های کند قبلی استفاده کرد , چرا چون در زمان دوربین های کلاسیک محیط های بازی دونه دونه لود میشد و یهو در محیط جدید با یه زامبی کند هم روبرو میشدیم بازم اون زامبی یهویی اومده بود جلومون (سگ که دیگه بدتر) ولی در محیط جدید RE4 بازم اون تغییرات در حدی که لازم بود درست انجام شد
مرسی علی جان. لذت بردم از تحلیلت

33742861966599741620.jpg

- - -ویرایش - - -

79704633774396957773.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or