Resident Evil 3 Nemesis pc

درود

دیدیم تاپیک بازی زده نشده می تونم راجب یکی از بهترین شماره های این بازی بحث کنیم
این بازی در ابتدا برای کنسول و سپس در
16آپریل 2001 در آمریکای شمالی برای ویندوز 98 منتشر شده

همانطور که شاید بعضی از دوستان این بازی را تجربه کرده باشند شماره سوم این بازی درمقایسه با 2 سری قبل تر از ان دارای گرافیک بالاتری بود و دشمنان به مراتب باهوش تر از قبل شده اند. از نکات دیگر این بازی گرافیک خوب و داستان جذاب و خصوصاَ جو گیرای آن است که شدیداً حس دلهره را در بازیکن تحریک می‌کندو در مورد صدا گذاری بازی هم فقط به همین نکته اشاره کنم که یکی از بهترین بازی های بوده که از همه لحاظ در زمینه موزیک و صداگذاری همه موارد تا الان منتشر شده هست
دشمن اصلی هم در بازی کسی نیست جز Nemesis و هدف ما نابود کردنش هست
داستان بازی
شهر راکون در طغیان ویروسT است و جیل که از افسران پیشین گروه استارز هست تلاش می کند که از شهر فرار کند در این میان او باکارلوس روبه رو می شود و ماموریت دارند تا بیمارستان و كارخانه شهر راكون را منهدم كند.
از نظر زمانی هم تقریبا نصف بازی قبل از رزیدنت اویل 2 هست و بقیه ان بعد از رزیدنت اویل 2 اتفاق می افتند

دوستانی هم که باز ی را تجربه نکردند و می خواهند دانلود کنند به من پیام بدهند تا لینک دانلود براشون بفرستم !
در ضمن باز یرا امروز دانلود واجرا کردم به راحتی هم رو ویندوز 7 قابل اجراست

Jill Valentineو Carlos Oliveira

تصاویر از باز ی که امروز اجراش کردم :d

با تشکر از دوست خوبم slipkboy

مادی چیزی واسش نیومده که کیفیت تکسچرهاش رو بشه برد بالا؟ من هنوز بازی نکردم منتظر ریمیک کپکامم که مثل اینکه خبری نی :|

مگه خبری بوده یا وعده‌ای داده شده که شما منتظری؟

پ.ن: برای بازی کردن نسخه‌های کلاسیک RE تو قید و بند گرافیک و تکسچر نباشید، تو همین حالت هم بازیش بسیار لذت بخشه.

خدایی خیلی بازی قشنگی بود. شاید باورتون نشه ولی بیشتر از بیست سی بار این بازی رو تا آخر رفتم. انقدر که دیگه همه جاشو حفظ شدم!

با اونکه بازی کردم اما یکی لینک برا من بفرسته برم خاطراتو زنده کنم
من فرستادم واستون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or