Resident Evil 3 Nemesis pc

درود

دیدیم تاپیک بازی زده نشده می تونم راجب یکی از بهترین شماره های این بازی بحث کنیم
این بازی در ابتدا برای کنسول و سپس در
16آپریل 2001 در آمریکای شمالی برای ویندوز 98 منتشر شده

همانطور که شاید بعضی از دوستان این بازی را تجربه کرده باشند شماره سوم این بازی درمقایسه با 2 سری قبل تر از ان دارای گرافیک بالاتری بود و دشمنان به مراتب باهوش تر از قبل شده اند. از نکات دیگر این بازی گرافیک خوب و داستان جذاب و خصوصاَ جو گیرای آن است که شدیداً حس دلهره را در بازیکن تحریک می‌کندو در مورد صدا گذاری بازی هم فقط به همین نکته اشاره کنم که یکی از بهترین بازی های بوده که از همه لحاظ در زمینه موزیک و صداگذاری همه موارد تا الان منتشر شده هست
دشمن اصلی هم در بازی کسی نیست جز Nemesis و هدف ما نابود کردنش هست
داستان بازی
شهر راکون در طغیان ویروسT است و جیل که از افسران پیشین گروه استارز هست تلاش می کند که از شهر فرار کند در این میان او باکارلوس روبه رو می شود و ماموریت دارند تا بیمارستان و كارخانه شهر راكون را منهدم كند.
از نظر زمانی هم تقریبا نصف بازی قبل از رزیدنت اویل 2 هست و بقیه ان بعد از رزیدنت اویل 2 اتفاق می افتند

دوستانی هم که باز ی را تجربه نکردند و می خواهند دانلود کنند به من پیام بدهند تا لینک دانلود براشون بفرستم !
در ضمن باز یرا امروز دانلود واجرا کردم به راحتی هم رو ویندوز 7 قابل اجراست

Jill Valentineو Carlos Oliveira

تصاویر از باز ی که امروز اجراش کردم :d

با تشکر از دوست خوبم slipkboy

مرسی واسه تاپیک
بهترین نسخه سری کلاسیک رزیدنت ایول واقعا (با زیرو البته) و ورانیکا اکس :d
هنوز تک تک قسمت ها و معماهاش یادمه
------------------------
حسین این لباسا رو چطوری اول بازی پوشیدی ؟؟
این سوییت ها باید ازاد بشن بعدا :d
بعد بری به اون فروشگاه لباس که توی شهر مخفیه لباستو عوض کنی :d
یادمه سوییت اون دختره از سری داینو کرایسیس هم توش بود (یک دست مشکی با موهای قرمز)

مرسی واسه تاپیک
بهترین نسخه سری کلاسیک رزیدنت ایول واقعا (با زیرو البته) و ورانیکا اکس :d
هنوز تک تک قسمت ها و معماهاش یادمه
------------------------
حسین این لباسا رو چطوری اول بازی پوشیدی ؟؟
این سوییت ها باید ازاد بشن بعدا :d
بعد بری به اون فروشگاه لباس که توی شهر مخفیه لباستو عوض کنی :d
یادمه سوییت اون دختره از سری داینو کرایسیس هم توش بود (یک دست مشکی با موهای قرمز)

سلا م علیکم
تو نسخه pcهمه لباس ها باز هست :dاز اول !
دوستان گذاشتن لینک دانلود بازی هم ممنوع هست کسی خواست پیام بده بهش میدم لینک مستقیم را
باتشکر

سلا م علیکم
تو نسخه pcهمه لباس ها باز هست :dاز اول !
دوستان گذاشتن لینک دانلود بازی هم ممنوع هست کسی خواست پیام بده بهش میدم لینک مستقیم را
باتشکر

شرمنده حسین جان دیگه به دلیل درخواست زیاد عزیزان شرمندم

ببخشید

زامبي هاي خنگ و نفهم اين شماره را به زامبي هايي كه براي كشتنشون بايد جكي چان بازي در آورد ، ترجيح مي دم.
بايد اين تاپيك را به سازنده هاي شماره جديد نشون داد.
capcom چه كار كردي با اين [h=2]Resident Evil[/h] ؟؟ :(

اقا موسیقیه متنشو بگووو ادم دیوونه میشه گوشش میداد تو راه پله تنهای صدایی که میشنیدی صدای راه رفتن خودت بود . عجب حسی القا میکرد
اینم برای یاد اوری خاطرات گذشته موسیقی متن بازی گوش بدید حال کنید
توصیه میکنم روی درجه سختش برید که بعد از کشتن هر غول نمسیس یه تیکه از یه اسلحه بهتون بده

اتفاقا چندوقت پیش هوسشو کردم دانلود کردم خیلی حال داد ... بعد اینهمه سال هنوز وقتی Stars رو میدیدم تنم میلرزید :-s:d یکی از خوف ترین باسهای تاریخه !

اتفاقا چندوقت پیش هوسشو کردم دانلود کردم خیلی حال داد ... بعد اینهمه سال هنوز وقتی Stars رو میدیدم تنم میلرزید :-s:d یکی از خوف ترین باسهای تاریخه !
دقیقا این به نظرم ترسناک ترین باس بود که تا الان دیدم حتی الان با اینکه داریم پیر میشیم هم وقتی میبینمش تنم می لرزه

دقیقا این به نظرم ترسناک ترین باس بود که تا الان دیدم حتی الان با اینکه داریم پیر میشیم هم وقتی میبینمش تنم می لرزه
یکی از علت هایی که خیلی ترسناک بود سرعت عملش بود !
اولین بار یادم نمیره اومدم از دستش فرار کنم شروع کردم به دویدن خیلی خوشحال
یهو گذاشت دنبالم سریع رسید بهم یدونه Melee با راکت لانچرش زد بهم
داشتم سکته میکردم (ترو استوری) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or