درود
دیدیم تاپیک بازی زده نشده می تونم راجب یکی از بهترین شماره های این بازی بحث کنیم
این بازی در ابتدا برای کنسول و سپس در 16آپریل 2001 در آمریکای شمالی برای ویندوز 98 منتشر شده
همانطور که شاید بعضی از دوستان این بازی را تجربه کرده باشند شماره سوم این بازی درمقایسه با 2 سری قبل تر از ان دارای گرافیک بالاتری بود و دشمنان به مراتب باهوش تر از قبل شده اند. از نکات دیگر این بازی گرافیک خوب و داستان جذاب و خصوصاَ جو گیرای آن است که شدیداً حس دلهره را در بازیکن تحریک میکندو در مورد صدا گذاری بازی هم فقط به همین نکته اشاره کنم که یکی از بهترین بازی های بوده که از همه لحاظ در زمینه موزیک و صداگذاری همه موارد تا الان منتشر شده هست
دشمن اصلی هم در بازی کسی نیست جز Nemesis و هدف ما نابود کردنش هست
داستان بازی
شهر راکون در طغیان ویروسT است و جیل که از افسران پیشین گروه استارز هست تلاش می کند که از شهر فرار کند در این میان او باکارلوس روبه رو می شود و ماموریت دارند تا بیمارستان و كارخانه شهر راكون را منهدم كند.
از نظر زمانی هم تقریبا نصف بازی قبل از رزیدنت اویل 2 هست و بقیه ان بعد از رزیدنت اویل 2 اتفاق می افتند
دوستانی هم که باز ی را تجربه نکردند و می خواهند دانلود کنند به من پیام بدهند تا لینک دانلود براشون بفرستم !
در ضمن باز یرا امروز دانلود واجرا کردم به راحتی هم رو ویندوز 7 قابل اجراست
Jill Valentineو Carlos Oliveira
تصاویر از باز ی که امروز اجراش کردم :d
با تشکر از دوست خوبم slipkboy

:d یکی از خوف ترین باسهای تاریخه !