kamyy کاربر سایت Oct 5, 2021 #31 نوشته شده توسط Dead2021: همونو میگم، اون ریمستر نسخه ی ریمیک شده برای گیم کیوب هست آهان از اون جهت ، شما دوربین بازی رو دوست نداری Sent from my iPad using Tapatalk Pro بیشتر... نه دوست ندارم . حس کند بودن و مصنوعی بودن حرکات کارکتر بهم می دهد . Reactions: Dead2021
نوشته شده توسط Dead2021: همونو میگم، اون ریمستر نسخه ی ریمیک شده برای گیم کیوب هست آهان از اون جهت ، شما دوربین بازی رو دوست نداری Sent from my iPad using Tapatalk Pro بیشتر... نه دوست ندارم . حس کند بودن و مصنوعی بودن حرکات کارکتر بهم می دهد .
kamyy کاربر سایت Oct 7, 2021 #32 Spoiler: آف تاپیک تریلر فیلم جدید و ریبوت سینمایی رزیدنت ایول Reactions: amir code, milad.ps4 and ARTHUR WESKER
mqg1387 کاربر سایت Nov 17, 2021 #33 عالی Reactions: ARTHUR WESKER, Joel.m, amir code and 1 other person
amir code کاربر سایت Dec 23, 2021 #34 هر دو نسخه عالی و انقلابی بودن Reactions: ARTHUR WESKER, Joel.m and mqg1387
KingFisher کاربر سایت Dec 23, 2021 #35 Resident Evil 1 بنظرم کی نسخه چهارم توانسته اون حس ترس و زیبایی نسخه یکم رو به گیمر بده. Reactions: ARTHUR WESKER and mqg1387
Joel.m کاربر سایت Jan 29, 2022 #36 رزیدنت اویل 4 در کنار لست اف اس بهترین بازی های عمر من هستند در نتیجه انتخاب من 4 است ممنون بهزاد بابت این مقاله ی زیبا و حرفه ای Reactions: ARTHUR WESKER and mqg1387
رزیدنت اویل 4 در کنار لست اف اس بهترین بازی های عمر من هستند در نتیجه انتخاب من 4 است ممنون بهزاد بابت این مقاله ی زیبا و حرفه ای
live is life کاربر سایت Feb 8, 2022 #37 هر دو گیم عالی بودند ،اما خوب اولی جایگاه خاصی داره Reactions: Gotham Knight, ARTHUR WESKER, Big_Solid_Snake and 1 other person