Resident Evil جدید تایید شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
بعد از مدت ها شایعات بالاخره تایید شدند و عنوان Operation Racoon City تایید شد. این عنوان توسط استودیو SlantSix ساخته خواهد شد و برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد. به گفته سازنده بازی این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.

شماره آینده OXM به این عنوان خواهد پرداخت اما جزئیات زیادی از بازی توسط سازنده آن منتشر شده است.

بازی در سال 1998 اتفاق می افتد. سازنده آن گیم پلی بازی را "کثیف" توصیف کرده و توضیح داده است که فضای بازی تاریکتر خواهد شد. حضور تایرنتها؛ B.O.Wهای آمبرلا و هیولاهای دیگر راکون سیتی تایید شده است اما در این میان شخصیت های شما با نیروهای ویژه ارتش نیز درگیر خواهند شد.

بازی چهار شخصیت قابل بازی دارد که هرکدام دارای ویژگیهای خاص خود هستند و با استفاده از XPها می توان آن ها را ارتقاء داد.

سازنده بازی در توضیح آن میگوید : این دیگر یک بازی نیست که شما با یک خشاب تیر به جنگ یک ارتش زامبی بروید. اگر تابحال دلتان یک رزیدنت ایول با "اسلحه های بزرگ" خواسته است این بازی برای شماست.

استودیو Slant Six سازنده عناوینی همچون SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 (متاسکور 74) SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (متاسکور 63) و SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (متاسکور 72) است. در واقع به نظر می رسد Slant Six در تنها چیزی که موفق نبوده، بازی خوب ساختن است.

با توجه به سازنده بازی و سوابق آن و ید طولای کپکام در خرابکاری کردن استودیوهای خارجی در سری بازی های معروفش نمی توان انتظار زیادی از یک رزیدنت ایول تیمی با اسلحه های بزرگ داشت!

broken-umbrella.jpg

آخرین ویرایش:
یه زمانی سر RE4 & RE5 میزدین میگفتین چه بازی های آشغالی....

حالا دیدن اینقدر ازاون ها بد گفتید الان یه رزیدنت اویل بدتر از اون میخواد بیاد ! :دی

به نظرم این حرف رو باید با فونت طلایی مینوشتی :دی

با این تحلیل همه باید با بازی جدید حال کنن و روی چشماشون بذارن چون قطعا نسخه های بعد ترش بدتر میشه :دی

در ضمن با بزرگترت درست صحبت کن:punish::punish:
=))=))=))=))
خداییش خیلی مزخرفه که بخوای در برابر چند تا زامبی تاکتیکی عمل کنی ادم یاد بازی کرایسیس میافته
ایکاش بازی یه نفره جلو میرفت با ریتم ترسناک با همین سبک سوم شخصش خداییش داستان رو بدن بچه های بازی سنتر بنویسن خیلی بهتر در میاد تا این ژاپنیای فوق آی کیو

• Like
Reactions: RockIT
اخه یه بازی که دشمنات یه مشت زامبی هستن که به زور راه میرن,تاکتیکش دیگه چیه که سبک بازی تاکتیکال شوتره!!
یعنی میخوان تاریخ رو عوض کنن و تو REـه راکون سیتی ایه سال 98ـی,میخوایم شاهد زامبی های سخن گو و موتور سوار باشیم که واسه کشتنشون به تاکتیک و کاور گیری نیاز باشه!!؟
جل الخالق!!!
سینا جان شما چه میدونی توی اون مناطق و کوچه پس کوچه هایی که از راکون سیتی توی نسخه های کلاسیک سرک نکشیدیم چه خبر بوده؟ شاید زامبی ها ورزیده و اهل حالی هم بودن که برای از بین بردنشون حتما نیاز به تاکتیک بودهlol

=))=))=))=))
خداییش خیلی مزخرفه که بخوای در برابر چند تا زامبی تاکتیکی عمل کنی ادم یاد بازی کرایسیس میافته
ایکاش بازی یه نفره جلو میرفت با ریتم ترسناک با همین سبک سوم شخصش خداییش داستان رو بدن بچه های بازی سنتر بنویسن خیلی بهتر در میاد تا این ژاپنیای فوق آی کیو
هادی واقعا حرفت درسته کپکام از یه طرف یه بازی میسازه مثل dead rising که توش با در و دیوار زامبی می کشی از یه طرف میاد میشگه re جدید تاکتیکی
lol
باور کن الان اگر ایران تو بازی سازی حرفی برای گفتن داشت این اتفاق می افتاد
من هنوز تو کف اون اسلحه های بزرگم یعنی چی می خوان بسازن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به بچه مردم نخند :d:d:d
سینا جان شما چه میدونی توی اون مناطق و کوچه پس کوچه هایی که از راکون سیتی توی نسخه های کلاسیک سرک نکشیدیم چه خبر بوده؟ شاید زامبی ها ورزیده و اهل حالی هم بودن که برای از بین بردنشون حتما نیاز به تاکتیک بودهlol

خبر نداری تو راکون سیتی چندتا باشگاه پرورش اندام بوده باشگاه قلی گوریل هم آلوده شده
تازه این اتفاق موقع ضیط برنامه مردان آهنین توی آمریکا اتفاق افتاده:دی
احتمالا قرار از تیکی تاکای بارسا توش استفاده کنن
lol

1 دقیقه اون کالکشن سگش به این بازی با این تفاسیر می ارزه
کم مونده بگن از وسایل نقلیه مثل تانک هم برای مبارزه با زامبی ها می تونیم استفاده کنیم

صددرصد:d.Resident Evil بدون تانک که اصلا بدرد نمی خوره:dبا این تفاسیر رقیب جدی Call Of Duty هم محسوب میشه. البته فعلا که بازی سوم شخصه و بیشتر به GeOW شباهت داره ولی همینطوری پیش بره احتمالا تبدیل به FPS میشه ! :دی

بعدش دیگه انواع هواپیما های جنگی و ....!

جداً تو این فکرم یک کمپانی با این همه مغز متفکر و برنامه نویس نمیفهمه که طرفداران یک فرنچایز از نسخه بعدیش چی میخوان ؟! رو چه حسابی یک همچین عنوانی تحت نام رزیدنت ایول میخوان بدن بیرون ؟! اونم دست چه استدیویی!

جداً تو این فکرم یک کمپانی با این همه مغز متفکر و برنامه نویس نمیفهمه که طرفداران یک فرنچایز از نسخه بعدیش چی میخوان ؟! رو چه حسابی یک همچین عنوانی تحت نام رزیدنت ایول میخوان بدن بیرون ؟! اونم دست چه استدیویی!
رضــا جان وقتی که بازی رو می دن دست یه استدیویی که فقط تو کار آنلاین حداقل موفق بوده بعد تو میای میگی مغز متفکر؟! Capcom اخیرا بسیار خوشحال شده اون از DmC اینم از این، حالا همباز خوبه که DmC رو دادن دست یه استدیوی بهتری :|

کلا همین که شماره 6 رو نچسبوندن تهش می شه همباز امیدوار بود که Capcom واسه RE 6 سر عقل بیاد :دی

دوستان یکم جلو خودشون رو بگیرن و صبر کنن من که شک دارم دیگه هم DMC هم RE جدید چیز بدی باشن شاید با نسخه های قبلی متفاوت باشن اما عنوان های عالی میشن حالا ببینین من کی گفتم .;)

به نظر من تیم NT سر HS واقعا خودش رو نشون داده و نشون داده که سازنده های عالی هستن پس من یه نفر اصلا به DMC هیچ شکی ندارم که بازی عالی میشه مخصوصا که REBOOT شده و هیچ ربطی شاید دیگه به DMC که ما قبلا میشناختیم نداشته باشه .

من از نظریه RE جدید خیلی هم خوشم امده این هم بگیم بخاطر این که SOCOM ها رو خوب نمیساخته و امتیازشون بد میشده حتما این بازی هم بد میشه اشتباه هستش .

حالا ببینین من کی گفتم .:d در دفتر چه ها یادداشت کنید که این روز فراموش نشه .:d

امیر حالا بیا اینجا هی در مورد دانته جدید از خودت تز بده برو رو اعصاب ما!:دی

مثل اینکه من باید یه سر برم ژاپن

وایستا با هم بریم!:دی سر خیابون سوسینجو جدا میشیم تو بورو دست راست دفتر کپکام رو بترکون من میرم انورش SE رو منحدم میکنم!:دی

مخصوصا که REBOOT شده و هیچ ربطی شاید دیگه به DMC که ما قبلا میشناختیم نداشته باشه .
دقیقا مشکل همینه که غیر از اسم فعلا هیچ ربطی به DMC نداره!!! این وسط هم اسم = پول :d :d :d

دقیقا مشکل همینه که غیر از اسم فعلا هیچ ربطی به DMC نداره!!! این وسط هم اسم = پول :d :d :d

فرمایشات استادان درست.
ولی آخه شماها که اینقده ایراد میگیرید از این دانته غیر از قیافه ی خود دانته چیز دیگه ی بازی رو دیدید؟ با اینکه خودم هم با دانته ی جدید اصلا موافق نیستم و به این شماره هم امیدی ندارم ولی منتظرم ببینم بازی چطوریه. درسته که دانته عوض شده ولی شاید یه موارد دیگه ای تو بازی باشه.
تو این وضع خود کپام هم اعلام کرد که ما انتظار نداشتیم مردم استقبال نکنن! خودشون هم نمیدونستن چیکار کردن!:d
با همه ی اینها من منتظر این بازی میمونم. مثلا اگه مامور 47 ریبوت شه و اصلا آدم باشه و مو داشته باشه به نظرم هیچ مشکلی نداره! بازی سبکش همونه!

پ.ن: این هم از عقاید عجیب ما!:d

دوستان یکم جلو خودشون رو بگیرن و صبر کنن من که شک دارم دیگه هم DMC هم RE جدید چیز بدی باشن شاید با نسخه های قبلی متفاوت باشن اما عنوان های عالی میشن حالا ببینین من کی گفتم .;)

به نظر من تیم NT سر HS واقعا خودش رو نشون داده و نشون داده که سازنده های عالی هستن پس من یه نفر اصلا به DMC هیچ شکی ندارم که بازی عالی میشه مخصوصا که REBOOT شده و هیچ ربطی شاید دیگه به DMC که ما قبلا میشناختیم نداشته باشه .

من از نظریه RE جدید خیلی هم خوشم امده این هم بگیم بخاطر این که SOCOM ها رو خوب نمیساخته و امتیازشون بد میشده حتما این بازی هم بد میشه اشتباه هستش .

حالا ببینین من کی گفتم .:d در دفتر چه ها یادداشت کنید که این روز فراموش نشه .:d

مشكل اينه كه هر دو عنوان قبلي سازنده هشون شرقي بودن.گرچه شايد شخصيت هاي بازي غربي بشان ولي سازنده هاي شرقي يك حس خاصي هست تو بازيهاشون كه تو بازي هاي سازنده هاي غربي نيست.

حالا هرچه قدر هم بازي خوب از آب در بياد مطمئن باشين به اون عناوين قبلي شباهت نخواهند داشت.

مقايسه كنين ببينين HS به DMC شبيه تر هتسش يا Bayonetta ?

بحث NT جداس. اونا نشون دادن که بازی خوب لااقل تونستن بسازن. ولی اینا چند ساله دارن تلاش میکونن متاسکورشون رو نتونستن به 80 برسونن بندگان خدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or