Resident Evil جدید تایید شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
بعد از مدت ها شایعات بالاخره تایید شدند و عنوان Operation Racoon City تایید شد. این عنوان توسط استودیو SlantSix ساخته خواهد شد و برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد. به گفته سازنده بازی این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.

شماره آینده OXM به این عنوان خواهد پرداخت اما جزئیات زیادی از بازی توسط سازنده آن منتشر شده است.

بازی در سال 1998 اتفاق می افتد. سازنده آن گیم پلی بازی را "کثیف" توصیف کرده و توضیح داده است که فضای بازی تاریکتر خواهد شد. حضور تایرنتها؛ B.O.Wهای آمبرلا و هیولاهای دیگر راکون سیتی تایید شده است اما در این میان شخصیت های شما با نیروهای ویژه ارتش نیز درگیر خواهند شد.

بازی چهار شخصیت قابل بازی دارد که هرکدام دارای ویژگیهای خاص خود هستند و با استفاده از XPها می توان آن ها را ارتقاء داد.

سازنده بازی در توضیح آن میگوید : این دیگر یک بازی نیست که شما با یک خشاب تیر به جنگ یک ارتش زامبی بروید. اگر تابحال دلتان یک رزیدنت ایول با "اسلحه های بزرگ" خواسته است این بازی برای شماست.

استودیو Slant Six سازنده عناوینی همچون SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 (متاسکور 74) SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (متاسکور 63) و SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (متاسکور 72) است. در واقع به نظر می رسد Slant Six در تنها چیزی که موفق نبوده، بازی خوب ساختن است.

با توجه به سازنده بازی و سوابق آن و ید طولای کپکام در خرابکاری کردن استودیوهای خارجی در سری بازی های معروفش نمی توان انتظار زیادی از یک رزیدنت ایول تیمی با اسلحه های بزرگ داشت!

broken-umbrella.jpg

آخرین ویرایش:
قدم بعدی کپکام به سوی نابودی...
فکر کنم کپکام به زودی به سرنوشت Midway دچار بشه وIP ها به شرکت های دیگر بفروشه.شاید اونوقت بشه انتظار یک رزیدنت خوب را از یک استودیو کاربلد داشت ولی اینی که من می بینم افتضاح خواهد شد.

به گمونم یه چیزایی تو مایه ها left for dead به انتظارمونه
جو انلاین بازی گرفتشونه:))
اگه اینطور باشه که همون پولی هم رو بازی میدم حروم میشه

فقط خدا کنه یک چیز خوبی به ملت تحویل بدن من که خیلی دلم میخواد دوباره اویل مثل شماره ی 3 درست کنن با گرافیک امروزی ولی نمیدونم چرا این کاپکوم اینجوری میکنه

من که قبولش دارم بی صبرانه هم منتظرم
از سری بازی های socom هم خیلی خوشم میاد
فک کنم نظر بقیه هم عوض شه بزارید یه دمو بیاد ازش

چیو قبول داری ؟ مثل این که بازی call of duty رو بدن دست capcom بسازش فکر میکنید چه جوری میشه ؟ اصلا این شرکت هیچ سابقه ای تو ساختن بازی survivor horror نداره من نمیدونم رو کدوم عقلی دادن دست اینا بسازن .باز حداقل به یه شرکتی میدادن که یه سابقه ای تو این سبک داشته باشه 3 4 تا بازی ترسناک ساخته باشه خب یه چیزی اما این ....

قبلا هم از این رزیدنت اویل های گروهی اومده بود 2 شماره واسه ps2 منتشر شده بود که یکی از اوون یکی ضعیف تر.روند فوق العاده کندی هم داشتن.RE: Dead aim داغون بهتر از اوونا بود. :d
:biggrin1:
حالا پیش خودمون باشه ولی همین استاد میکامی فاتحه رزیدنت رو خوند. پنج همون کاری رو کرد که استاد میکامی کرده بود. تازه بهترم کرده بود با گرافیک خفنتر

واقعا از نظر شما 4 و 5 یه شکل بودن؟
فقط یه فرقش نسبت به کلیه رزیدنت اویل ها منجمله شماره 4 نبود اتمسفری ترسناک و رعب آوری بود که تو همه رزیدنت اویل ها وجود داشت.شما یه نگاه به معماری ساختمان ها و مکان ها اویل 4 بنداز بعد یه نگاه به 5 رفتن یه کپی خیلی ضعیف از همون درست کردن.من واسم همون رزیدنت اویل 4 با گرافیک فوق العادش رو گیم کیوب خیلی لذت بخش تر بود تا شماره 5 ...

آخرین ویرایش:
حالا پیش خودمون باشه ولی همین استاد میکامی فاتحه رزیدنت رو خوند. پنج همون کاری رو کرد که استاد میکامی کرده بود. تازه بهترم کرده بود با گرافیک خفنتر
دقیقا اشتباهتون همین جاست میکامی زیاد در مورد گم پلی re4 تغییر ایجاد نکرد تغییرات کم کم انجام شد و چیزی که ما به عنوان رزیدنت ایول 4 میبینیم خیلی بهتر از شماره های 3.5 البته نه در همه جا شما فکر کنید قرار بود جای گانادو یا ماجینی که دشمنان جدید بازی بودن , عروسک بکشید یا مثل dmc تا همه دشمنای بازی رو نمی کشتید در ها قفل می موند در ضمن تا اون زمان میکامی 7 سال بود که هیچ بازی رو کارگردانی نکرده بود و فقط تهیه کننده بود در ضمن re4 فاکتور های سری re رو داشت هر چند کم البته داستان رو هم قبول دارم که به شماره های قبل بی ربط بود اما مقدمه برای داستان های جدید بود ولی باز هم بهتر از داستانی بود که قرار بود تو 3.5 باشه و تمام کسانی که بازی می کردن تا آخر دنبالش می رفتن ولی re5 به جز داستان هیچ چیزی نداشت یک تقلید بد ترکیب بود در ضمن re4 حداقل 7یا 8 تا معما داشت مثل پازل هایی که با اشلی باید حل می کردیم یا معما پشت کلیسا یا معمای پل قصر سالازار ولی re5 فقط تیر اندازی بود وحتی تیر هم کم نمیاوردیم تو حالت سخت که باز هم مشکل هوش مصنوعی شوا بود در کل اصلا درست نیست که بگیم میکامی بازی رو خراب کرد چون می تونم 10 تا مصاحبه از میکامی بیارم که گفته اگر با من بود رزیدنت ایول 2 رو هم نمی ساختم و داستان رو همون جا تموم می کردم

دوستان کمی صبر کنید . یادمه Silent Hill : The room رو که تایید کردن و اون دموی اول شخص رو نشون دادن همه عصبی شدن ..ولی خوب بعدش همه حال کردن .عجله نکنید..هروقت اومد بشینیم نظر بدیم . منم فقط میتونم بگم از 3 به بعد اویل کم کم داره خودشو نابود میکنه .حالا ببینیم این یکی چی کار میکنه

چقدر هم با خوشحالي دارن اعلام ميكنن كه ديگه محدوديت اسلحه نداريد و تنها نيستيد.يعني اين مسخره ها حاليشون نيست كه دو فاكتور اصلي گيم پلي RE همين دوتاست.

يارو فكر كرده داره Call Of Duty ميسازه.

خاك تو سرشون.

عجب زدحالي خورديم اول صبحي.

دوستان کمی صبر کنید . یادمه Silent Hill : The room رو که تایید کردن و اون دموی اول شخص رو نشون دادن همه عصبی شدن ..ولی خوب بعدش همه حال کردن .عجله نکنید..هروقت اومد بشینیم نظر بدیم . منم فقط میتونم بگم از 3 به بعد اویل کم کم داره خودشو نابود میکنه .حالا ببینیم این یکی چی کار میکنه

تا حدودی حرفت درست ! اما عزیز من این EVIL هستش بازی که تمام سری آن داستانهایش به هم متصل شده هستند اما سایلنت هیل یک شهر هست با چندین داستان شاید بگی در سایلنت هیل مثلا تو شماره دو از قتلهای والتر صحبت بود ( روزنامه ) اما هر کدومش برای خودش مجزا بود ;)

درست یادم نیست اما داستان فکر کنم حتی برگشت زمان قبل از شماره یک !
بماند خدا رحم کنه شخصیت این سری کی هستش

درست یادم نیست اما داستان فکر کنم حتی برگشت زمان قبل از شماره یک !
بماند خدا رحم کنه شخصیت این سری کی هستش
اون resident evil zero بود که خیلی خیلی زیبا بود و در مورد ساخت tyrant virus توسط دکتر مارکوس بود
فقط امیدوارم شخصیت هاش کارلوس الیویرا و میکایل ویکتور و نیکلای گیوانف نباشن چون اونا به شدت مورد علاقه فن های قدیمی هستن

از نظر من بازی Resident Evil خیلی وقته که مرده.:((

اویل 2 PS1 رو بیش از 100 بار بازی کردم! اویل 3 رو بیش از 50 بار، الان که گیم کیوب دارم وقتی هوس اویل میکنم 2،1 ،3 code veronica رو بازم بازی میکنم! در حالی که اویل 4 یا 5 اون جذابیت رو ندارن.

نکته جالب اینه که بازی اویل 2 ساله 1998 ساخته شده یعنی 13 سال قبل!
حالا یک سوال: شما بازی اویل 5 رو بعد از 13 سال باز هم می تونین با شور و شوق بازی کنین!؟ الانش هم من فقط به خاطر اینکه اسم بازی اویل بود بازی کردم!

دقیقا اشتباهتون همین جاست میکامی زیاد در مورد گم پلی re4 تغییر ایجاد نکرد تغییرات کم کم انجام شد و چیزی که ما به عنوان رزیدنت ایول 4 میبینیم خیلی بهتر از شماره های 3.5 البته نه در همه جا شما فکر کنید قرار بود جای گانادو یا ماجینی که دشمنان جدید بازی بودن , عروسک بکشید یا مثل dmc تا همه دشمنای بازی رو نمی کشتید در ها قفل می موند در ضمن تا اون زمان میکامی 7 سال بود که هیچ بازی رو کارگردانی نکرده بود و فقط تهیه کننده بود در ضمن re4 فاکتور های سری re رو داشت هر چند کم البته داستان رو هم قبول دارم که به شماره های قبل بی ربط بود اما مقدمه برای داستان های جدید بود ولی باز هم بهتر از داستانی بود که قرار بود تو 3.5 باشه و تمام کسانی که بازی می کردن تا آخر دنبالش می رفتن ولی re5 به جز داستان هیچ چیزی نداشت یک تقلید بد ترکیب بود در ضمن re4 حداقل 7یا 8 تا معما داشت مثل پازل هایی که با اشلی باید حل می کردیم یا معما پشت کلیسا یا معمای پل قصر سالازار ولی re5 فقط تیر اندازی بود وحتی تیر هم کم نمیاوردیم تو حالت سخت که باز هم مشکل هوش مصنوعی شوا بود در کل اصلا درست نیست که بگیم میکامی بازی رو خراب کرد چون می تونم 10 تا مصاحبه از میکامی بیارم که گفته اگر با من بود رزیدنت ایول 2 رو هم نمی ساختم و داستان رو همون جا تموم می کردم

اشتباه شما اینجاست که عشق به میکامی نمیزاره واقعیت رو ببینی :دی من حال و حوصله ندارم با شما جماعت صوبت کونم احد میاد ردیفتون میکنه انشالله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or