Resident Evil جدید تایید شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
بعد از مدت ها شایعات بالاخره تایید شدند و عنوان Operation Racoon City تایید شد. این عنوان توسط استودیو SlantSix ساخته خواهد شد و برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد. به گفته سازنده بازی این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.

شماره آینده OXM به این عنوان خواهد پرداخت اما جزئیات زیادی از بازی توسط سازنده آن منتشر شده است.

بازی در سال 1998 اتفاق می افتد. سازنده آن گیم پلی بازی را "کثیف" توصیف کرده و توضیح داده است که فضای بازی تاریکتر خواهد شد. حضور تایرنتها؛ B.O.Wهای آمبرلا و هیولاهای دیگر راکون سیتی تایید شده است اما در این میان شخصیت های شما با نیروهای ویژه ارتش نیز درگیر خواهند شد.

بازی چهار شخصیت قابل بازی دارد که هرکدام دارای ویژگیهای خاص خود هستند و با استفاده از XPها می توان آن ها را ارتقاء داد.

سازنده بازی در توضیح آن میگوید : این دیگر یک بازی نیست که شما با یک خشاب تیر به جنگ یک ارتش زامبی بروید. اگر تابحال دلتان یک رزیدنت ایول با "اسلحه های بزرگ" خواسته است این بازی برای شماست.

استودیو Slant Six سازنده عناوینی همچون SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 (متاسکور 74) SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (متاسکور 63) و SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (متاسکور 72) است. در واقع به نظر می رسد Slant Six در تنها چیزی که موفق نبوده، بازی خوب ساختن است.

با توجه به سازنده بازی و سوابق آن و ید طولای کپکام در خرابکاری کردن استودیوهای خارجی در سری بازی های معروفش نمی توان انتظار زیادی از یک رزیدنت ایول تیمی با اسلحه های بزرگ داشت!

broken-umbrella.jpg

آخرین ویرایش:
من فکر کنم سران کاپ کم از ابتدای این نسل، برای ایجاد امادگی ذهنی برای نسل بعد، از جنبه مغزی رفتن مرخصی فعلا بالاخونه رو هم تعطیل کردن.:|:dاگه به من باشه میدم تو مخشون مقداری ابجوش بریزن تا بفهمن مرخصی چیه!

من از همین الان به همه فن های سری رزیدنت اویل تسلیت میگم که شامل خودم هم میشه
واقعا جای تاسف داره
آرزو به دل موندم یه رزیدنت اویل دیگه به زیبایی و جذابیت رزیدنت اویل 2 و 3 بازی کنم همه چیزش مخصوصا داستانش فوق العاده بودن

رزیدنت ایول دقیقا از همون لحظه که استاد میکامی رفت نابود شد رفت پی کارش
اون از اون قیافه دانته اینم از ایول کپکام دیگه دلش به چی خوشه؟
رزیدنت ایول رو فقط استاد میکامی میتونه بسازه و لاغیر>:d<

حالا پیش خودمون باشه ولی همین استاد میکامی فاتحه رزیدنت رو خوند. پنج همون کاری رو کرد که استاد میکامی کرده بود. تازه بهترم کرده بود با گرافیک خفنتر

بازی در سال 1998 اتفاق می افتد. سازنده آن گیم پلی بازی را "کثیف" توصیف کرده و توضیح داده است که فضای بازی تاریکتر خواهد شد. حضور تایرنتها؛ B.O.Wهای آمبرلا و هیولاهای دیگر راکون سیتی تایید شده است
فقط همین قسمتش به دل نشست!
البته باقی خبر رو که خوندم زیاد خوشحال کننده نیست. 4 شخصیت و اسلحه های بزرگ و این چیزا دیگه چیه. کاش اعضای شرکت کپکام یک روز بشینن رزیدنت های PS1 رو یکبار دیگه بازی کنن :( شاید فرجی شد!
اگر شنیدید دانته یا کریتوس هم در رزیدنت ایفای نقش میکنند تعجب نکنید...

جای یه بنده خدایی از اعضای این سایت به اسم امیر ( تا جایی که یادمه ) خالیه. اطلاعات خوبی از این بازی داشت. نام کاربریش هم BIOHAZARD بود ( باز هم تا جایی که یادمه )
یادش بخیر !

آخرین ویرایش:
دهن سرويسا قول رزيدنت ايول در سبك قديم رو داده بودن كه !!! :(

اينم شد يه لفت 4 دد جديد به اسم رزيدنت ايول !!

خدا از اين كپكام نگذره ايشالله

كاشكي سيل و زلزله ي ژاپن رو سر اينا خراب ميشد !

جای یه بنده خدایی از اعضای این سایت به اسم امیر ( تا جایی که یادمه ) خالیه. اطلاعات خوبی از این بازی داشت. نام کاربریش هم BIOHAZARD بود ( باز هم تا جایی که یادمه )
یادش بخیر !

منو میگه ها :دی منو میگه :دی نیمه پر لیوان اینه که اگه بازی خوب دربیاد بخاطر انتظار پایین مخاطب خیلی میره بالا

منو میگه ها :دی منو میگه :دی نیمه پر لیوان اینه که اگه بازی خوب دربیاد بخاطر انتظار پایین مخاطب خیلی میره بالا
اون پسر تقریبا مرده :دی این یکی دیگس خودش رو جا زده :دی

دوست دارم بازی رو ببینم سبکش تو مایه های رزیدنت های قبلیه ؟ (گیم پلی)

حالا پیش خودمون باشه ولی همین استاد میکامی فاتحه رزیدنت رو خوند. پنج همون کاری رو کرد که استاد میکامی کرده بود. تازه بهترم کرده بود با گرافیک خفنتر
آخ گفتی. من هنوزم نمیتونم به دوروبریام بفهمونم که از RE4 دیگه گند خورد به این سری. یه سری میگن بابا 4 خیلی بهتر از 5 بود. 4 خدا بود. بابا کجاش فرق داشت من نمیدونم :دی

با این توصیفات من که خیلی امیدی ندارم:دی ایشالا همون نسخه Collection که قراره بیاد رو میزنیم.

آخ گفتی. من هنوزم نمیتونم به دوروبریام بفهمونم که از RE4 دیگه گند خورد به این سری. یه سری میگن بابا 4 خیلی بهتر از 5 بود. 4 خدا بود. بابا کجاش فرق داشت من نمیدونم
فردین منظورت احد هست دیگه نه؟:دی

با این توصیفات من که خیلی امیدی ندارم:دی ایشالا همون نسخه Collection که قراره بیاد رو میزنیم.

فردین منظورت احد هست دیگه نه؟:دی

فردین یه نقل میزنه طوری که منظورش به 1000 نفر مثل خودم بره مثلا هین :d:d:d

من نگفتم 4 خوب بود من تکذیب میکنم :d کم مونده بود هفتیر هم بکیشن :d

میخوام برم شرکت و بزنم نابود کنم کی با من میاد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
ای بابا من این تاپیک رو تازه دیدم ! :دی هرچی میخواستم بگم بقیه گفتن ! :(
ولی خدایی چه چیزی بشه RE تیمی ! توی همون RE5 هم به لطف حضور دائمی اون زنک , کوچیکترین حس ترسی نداشتیم چه برسه به اینکه گله ای بریم جلو ! =))

الان که به نظر من RE4 یکی ازبهترین بازیهای تاریخه، خیلی ناجورم؟ :دی
البته من هیچ وقت فن سری نبودم.
ولی خب مسلما این بازی ترسناک نمیشه. بزنن تو کار زامبی کشی خنده دار مثل DR سنگین تره.

هر چند سازنده کارهای خوبی نداره اما تو Multiplayer ساختن کارش خوبه . همین Socom اخری از محبوب ترین های PSN بود .
شاید قسمت چند نفره بازی جالب باشه هر چند نام Re به ... میده #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or