Resi Evil: Mercenaries 3D

• Thread starter Thread starter exit
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

exit

کاربر سایت
طبق صحبتهای دیروز مبنی بر رونمایی از دو عنوان جدید از سوی Capcom ، امروز این شرکت بازیهای
Resi Evil: Mercenaries 3D و mega man را روی کنسول Nintendo 3ds معرفی کرد .
این طور که بنظر میرسه Resi Evil: Mercenaries 3D شامل مراحلی اضافی از بازیهای res 4 و res 5 میباشد. تصاویر منتشر شده حاکی از کیفیت بالای بازی و قدرت nintendo 3ds میباشد .
اطلاعات بیشتر در یک ماه آینده در Comic con نیویورک ارائه میشود.

http://www.vg247.com/2010/09/29/resi-evil-mercenaries-3d-and-mega-man-hitting-3ds-first-shots/

7_______04_set_bmp_jpgcopy.jpg

TPS___07_set_bmp_jpgcopy.jpg

meet40003-00000_set_bmp_jpgcopy.jpg

6_set_bmp_jpgcopy.jpg

بله کاملا حق با شماست...نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینهمه کم توقع هستند..خوش به حالشون......

گرافیک این بازی رو این دستگاه فسقلی واقعا شاهکاره اونم با CPU ARM
قیمت این دستگاه نهایتا 250 دلاره ، با این پول انتظار دارید یه سوپر کامپیوتر در ابعاد کوچیک تحویلتون بدن ؟!!!

آخرین ویرایش:
من که صبر میکنم تا PSP2 عرضه شه. Killzone، Unchated ، God of war, GT, Resistance و خیلی از بازی های دیگه ی سونی روی PSP2 که احتمالاً سخت افزار قویتری هم داشته باشه با صفحه نمایش بزرگتر :| خیلی لذت بخش تره.
البته از حق نگذریم از دیدن این گرافیک کف کردم و باید یک سر برم حموم کفم رو بشورم!

یک نکته مهم رو در نظر بگیرید :
با توجه به سیر پیشرفت گرافیک بازیهای یه کنسول طبق عمر کنسول ، این بازی با این کیفیت جزوه اولین بازی های این کنسول محسوب میشه ، یعنی ما در اواسط و اواخر عمر nintendo 3Ds شاهد بازیهایی با گرافیک بالاتر از این خواهیم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or