reset بازی با گرافیک خیره کننده

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
04434488440648754953.jpg

احتمالاً بعضی از شما اسم بازی جدید استودیو Theory Interactive را شنیده باشید یا شاید هم از وجود چنین بازی بی خبر باشید. بازی Reset که اوایل سال 2012 معرفی شد ، از همان ابتدا نوید یک بازی با داستان و اتمسفری گیرا را می داد. مکانیک منحصر به فرد بازی هم توانایی حرکت در زمان را برای حل معما های طراحی شده را فراهم می کند. این بازی به صورت تک نفره و co-op قابل بازی کردن است و به صورت انحصاری برای PC عرضه شود. طبق وعده سازندگان قرار است در تاریخ 28 اکتبر دمویی از این بازی منتشر شود.
موتور پایه بازی Praxis نام دارد و طبق اطلاعات موجود از ابداعات این استودیو است.

نمایی از عملکرد موتور پایه

Alpo Oksaharju : طراح و نویسنده

Mikko Kallinen : برنامه ریز، طراح و آهنگساز

جدیدترین تصاویر بازی:

پ.ن:
Theory Interactive is an independent game studio formed by two artists, one working with a pen and a pen, the other with a keyboard and a keyboard

1

اینم معرفی نامه استدیو دونفره:d
Theory Interactive is an independent game studio formed by two artists, one working with a pen and a pen, the other with a keyboard and a keyboard. Using fresh thinking in content creation we aim to bring smart, immersive and entertaining gaming experiences to core gamers. We are using and developing our own proprietary technology aptly dubbed Praxis.Alpo Oksaharju – Writer / Artist / Designer

Mikko Kallinen – Programmer / Composer / Designer

کنسول های نسل بعد خیلی زور بزنن میتونن نهایت کرایسیس 3 نسخه پی سی رو اجرا کنن ... این یکی بماند ...

چند سال آینده بشین کرایسیس 8 با تنظیمات اولترا روی PC بازی کن!

پ.ن: یعنی حاضرم "با دمپایی لاانگشتی و جوراب کاموایی اورستو فتح کنم" ولی واسه ریلیز یه بازی رو پلتفرمم امضا جمع نکنم!

گفتم که بعد از اینکه فهمیدم دو نفرن کلا نظرم بر گشت واقعا این گرافیک خداست برا دو نفر
mostafa682@
انتظار داری دو نفری پورتش هم بکنن؟:دی من موندم چطور میخوان بازی رو منتشر کنن اصلا؟
من که نگفتم اینو پورت میکنن این انحصاره
از این اینقدر در میارن که یا:1.مثل برخی شکستها مثل بلیزارد به pc همچنان وفادار میمونن
یا 2.عین خیلی شرکتها مثل راک استار و همین frictional خنجر میزنن یا دیر میدن رو pc یا مثل بازی soma انحصار ps4 میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or