شایعه Report : بازی God of War IV روز جمعه انونس ( معرفی ) میشود ....!

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

god_of_war_4_tweet-fs-gamer.jpg

با توجه به گزارشی از سایت حرفه ای NeoGaf سونی رو جمعه در رویداد Destination Playstation بازی God of War IV
را معرفی خواهد کرد ...منبع این خبر با توجه به صحبتهای NeoGaf نشست و جلسه ی پرسش و پاسخی است که بین
فنهای بازی و خرده فروش کانادایی Future Shop Gamer رخ داده است ....

البته شایان ذکر است که به محض اینکه این پرسش و پاسخ در tweet نوشته شد و چشم هوارداران به آن افتاده کمی
بعد توسط Futur Shop Gamer پاک شده .... با توجه به کلیک کردن NeoGaf روی این موضوع باید دید که آیا جمعه
این بازی معرفی میشود یا خیر !
شما چه فکر میکنید؟

منبع

آخرین ویرایش:
چقدر نظرات متناقض !‌ :دی
بعد از پایان بازی تو God Of War III دیگه سخت میشه ادامه داستان رو بتونن خوب در بیارن تو God Of War IV
اما سانتامونیکا استدیویی نیست که به همین راحتی گند بزنه تو یه آی پی به این بزرگی

راستی احتمالش چقدره یه God Of War اختصاصی برای PS Vita بسازن ؟ اصلا مگه میشه نسازن ؟ :دی
وقتی PSP یه نسخه مخصوص داشت بعد ویتا نداشته باشه ؟! b-)

همینو میگم نمیشه نسازن دیگه !‌‌ :دی
نه اینکه نسازن ولی نه در حد نسخه ی شماره دار ! اگه اینکار رو بکنن که اوج حماقت ـه ! مگه اینکه ویتا بخواد نسل بعدی ps3 باشه که روش بخواد شماره دار و انحصاری باشه که نیست خب :دی

نه اینکه نسازن ولی نه در حد نسخه ی شماره دار ! اگه اینکار رو بکنن که اوج حماقت ـه ! مگه اینکه ویتا بخواد نسل بعدی ps3 باشه که روش بخواد شماره دار و انحصاری باشه که نیست خب :دی

آره خوب قبول دارم
منم توقع ندارم بیان ادامه داستان پس از God Of War III رو تو ویتا بسازن :دی

ولی فکر کنم یه نسخه خاص براش در نظر میگیرن !
متاسفانه من نسخه I و II رو بازی نکردم که نظره دقیق بدم اما عقلانی هست مثلا یه گوشه مبهم از داستان رو بیان فلش بک کنن در این نسخه.

منظوره من اینه که کلا God Of War عنوانی نیست که بشه ازش در Vita گذشت ، فکر نمیکنم از دستش بدن.

آره کلا زیاد میتونند از گذشته ی کریتوس بازی بسازند! :d پهلوونی بوده برای خودش! جنگ های زیادی هم بوده ... :d
البته توی GOS و COO قسمت هایی از گذشته که مهم بودن رو گفتن :d

من تمام GOW هایی که تا الان عرضه شده رو بازی کردم (نتیجه= من هاردکورم:-") و به نظر من اگر قراره همون چیزی که تو نسخه های قبلی دیدیم رو دوباره به یه شکل دیگه بدن و تکرار مکررات باشه بهتره که همینجا این سری رو تموم کن و خاطرات خوبی که از عنوانای قبلی تو ذهن طرفدارای بازی مونده رو خراب نکنن!

سانتا هیچوقت نمیاد نسخه های Vita رو بسازه ، کلا اگه قرار باشه GOW رو برای Vita بسازن ردی ات داون میسازه که تو کارش خیلی وارده ( ساختن بازی رو PSP و پورت کردن ) . سونی هیچوقت نمیاد بزرگترین فرست پارتیش رو معطل ویتا کنه چون استدیوهای خوب و کوچکتر برای بازیسازی برای ویتا داره .

خوب اگه شایعه این co-op درست در بیاد احتمالا رو هر 2 تا کنسول بیاد!! با توجه به اینکه ویتا و ps3 میتونن با هم بازی کنن احتمالش شاید باشه. که واقعا ایده مسخره ایه :d

آره خوب قبول دارم
منم توقع ندارم بیان ادامه داستان پس از God Of War III رو تو ویتا بسازن :دی

ولی فکر کنم یه نسخه خاص براش در نظر میگیرن !
متاسفانه من نسخه I و II رو بازی نکردم که نظره دقیق بدم اما عقلانی هست مثلا یه گوشه مبهم از داستان رو بیان فلش بک کنن در این نسخه.

منظوره من اینه که کلا God Of War عنوانی نیست که بشه ازش در Vita گذشت ، فکر نمیکنم از دستش بدن.

بجای اینکه بیایی اینجا پست بدی برو بقیه نسخه هاش رو بازی کن :d
حتما بازی کن یادت نره ها!!

یعنی بدترین کار ممکن اینه که یک بازی مشترک برای PS3 و PSV بسازند! :d
الان که دیگه میشه گفت ساختش100%شده پس بهتره اختصاصی یکی از این 2 تا باشه! :d اینجوری مطمئنا بازی بهتری خواهد بود! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or